Çok garip yahu. İyi ki seviniyorduk.
Basketbol'a Elveda.. DEMİYORUZ! Dedirtmiyoruz!
Daraltma
X
-
Tam bu gelişmelere üzülürken bir anda yüzümüzü güldürecek bir haber.
Yaşadığı maddi krizle dağılma noktasına gelen, önce satılması, sonra kapatılması gündeme gelen Trabzonspor Basketbol Kulübü ile ilgili 13.07 Çarşamba günü yaptığımız son haberde “POTA AYAĞA KALKIYOR” manşetini atarak, Bşk. Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’ın açıklamalarına yer vermiştik.
Haydi hayırlısı.
Bu arada İsmail abiden aldığım bilgiye göre koç ve takım işi ayın 20'sine kalmış.
Yorum
-
Felaket tellallığı yapmış gibi oldum, kusura bakmayın. Ama dün verdiğim haberin sadece bazı kaynakları yukarıda.
Defalarca, farklı kişilerden edinilen duyumların doğrultusunda paylaşmıştım. Ve dediğim gibi olay basına da yansıyınca paylaşmakta sakınca görmedim.
Her ne kadar bu kaotik ortamda payı olanlar "slogan atmaya" devam etse de, ben sizlere yanlış bilgi ulaştırdığım için özür dilerim.
*
Kongre öncesinde "bir anlık gerginlikle devir-satış" gibi bir karar çıkarsa şok olmamak için, yine de temkinli olalım derim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
of ya satılıyor-satılmıyor bıktık artık kurun şu takımı da oynayalımOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Arkadaşlar basketbolda yine zor günler başladı, binbir türlü zorluklarla bir takım oluşturuldu ve de bu yola girildi.Sadri Şener geçenlerde verdiği bir röportajda basketbola maddi yardımda bulunacağını söyledi, şimdi bizim yapmamız gereken bu yardım işini hızlandırmak, sosyal medyadaki tek yöneticimiz olan Nevzat Aydın'a twitter'dan ulaşıp bu konuda baskı yapalım arkadaşlar.Takımın acilen desteğe ve gerekli takviyelere ihtiyacı var.Bunu bu şehre çok görmeyin.
Nevzat Aydın
En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.10.2011, 12:45.
Yorum
-
Şu anda futbol takımının kadrosunda tamı tamına 31 tane futbolcu var, sadece iki futbolcuyu başka takımlara göndererek burdan elde edilecek tasarruf basketbol takımına yardım olarak verilse bu takım ihya olur.Yardıma bile gerek yok aslında, bu kulübün kendi markaları var, mesela Ts Club bu takımla göğüs sponsorluğu için her sene 1 milyon lira gibi bir ücreti hayli hayli ödeyebilir.Ama tabi ki samimi olmak lazım !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum