Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kötü Gidişin Nedenleri... Çözüm Yolları...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -Ba$kan dvm etmeli fakat cok iyi yeni yöneticiler almali....
    -ara dönemde yeno hoca (ersun yanal)....
    -ara dönemde en az 2-3 oyuncu hele orta saha ve forvete...

COK MERAK ETTIM BASKAN NEDEN DEVAM ETMELIYMIS???
    "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• nuri yi stad palavrası altında savunmak bu taraftara ihanettir saf değilim nuri bir daha kandıramaz beni o maketini evine götürsün bize lazım değil beceriksiz herif ..........

Yorum

• İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        COK MERAK ETTIM BASKAN NEDEN DEVAM ETMELIYMIS???
        kendi düsüncem öyle ondan...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• cozum bellı yollarıda arkadan gelıo
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• iyi yönetim kötü takımı adam eder...kötü yönetim iyi takımı mahveder...artık bizim durumu düşünün...lafın özü balık baştan kokar derler...
            {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• Ziya Doğan' ın istifası çözümmü - Yenibir hoca bu kadroyla başarılı olabilirmi

Bende birçoğunuz gibi ziya hocanın gitmesinden yanayım fakat gerçekten ziya hocanın gitmesi bir çözümmü? Yenibir hoca bu kadroyla bize özlemini çektiğimiz başarıları sağlayabilir yada en azından özlemini çektiğimiz futbolu oynatabilirmi? Gerçekten aşçımı çok kötü yoksa malzemede aşçı kadar kötü yada yetersizmi?
              TRABZON - YENİMAHALLELİ
              KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• yeni bir hocanın gelmesi mi Trabzonun derdinden anlayan Trabzonun alt yapısını mevcut durumundan en iyi anlayacak adamın gelmesi mi iyi gerekir. Bu yönetim başta durdukça Ziyayı bjk malübiyetinden sonra gönderir sonrada bakın dediğinizi yaptık der. Çünkü gdalen ve dalen günü kurtarmaya çalışıyorlar. Gelecek gitti çoktan çünkü
                [ille d' 7]

Yorum

• "Kötü gidişin nedenleri... Çözüm yolları..." başlığında tartışılabilecek bir konu. bu nedenle başlıkları birleştiriyorum.
                  En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2007, 15:41.
                  Fanatik Pacci

Yorum

• Bu kötü gidişin tek sorumlusu hocaymış gibi gösteriliyor halbuki tepeden tırnağa yönetim buzukluğundan kaynaklanmakta tabiki hocada bunun bir parçası
                    TRABZON - YENİMAHALLELİ
                    KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Tek sorumlusu değil en büyük sorumlularından birisi.

Yorum

• Neden iyasi görüşleri aynı diye bir kişiyi destekleyip kulübün başına seçmek
                        Çözüm :Böylelerine basacan sopayı bellerine bellerine, Trabzondan süreceksin

Yorum

• Takdire şayan bir çözüm.

Doğa Saraç'ın sorusu içinse şunu söyleyebilirim.Ziya Hoca'nın gitmesi takımın oynadığı futbolu düzeltir.Diğer sorunlar için o sorunlara sebep olanların gitmesi lazım.Elbette Ziya Doğan tüm sorunların sebebi değil.

Yorum

• 1-trabzonspor başkansız kalamayacağına göre mevcut adaylar içerisinde hiç beğenmememe rağmen albayrak devam etmeli

2-stad konusunda samimi olduklarını görüyorum.seçilsekte seçilmesekte bu işe başlayacağız diyorlar.başlamak bir işin yarısıdır.

3-takımın başına ersun yenal getirilmeli vede gerçekçi bir açıklama yapılmalı(gerçekçiden kastım şu ;arkadaşlar kimde 2 sene şampiyonluk beklemesin.iki sene içerisinde şampiyonluğa oynayacak kadronun temelleri atılacak.önümüzdeki 5 senenin şampiyonluğa oynayacak kadrosu hazırlanacak şeklinde)

4-en az ziya doğana gösterilen sabır ersun yenala gösterilmeli.hatta daha fazlası.

5-transferlerimizdeki ilk politikamız genç ve yerli olsunda nasıl olursa olsundan ziyade genç olup gelecek vaat eden isimler olmalı(örnek kaleci martinez gibi.tolgayı karakter olarak çok sevmeme rağmen 1 seneden beri kale ona emanet yaşı 24 oldu.fakat aşama kaydedemedi.her topta tedirgin ediyor bizi.vede takım arkadaşlarına güven vermiyor.)

6-bahsettiğim 2 sene şampiyonluk kimse beklemesinden kastım şu.mevcut kadro şampiyonluğa oynayamayacak kadr kötü.(bir takımın yarısını bir anda değiştirmenin sıkıntılarınıda şu an görüyoruz.bu operasyonlar daha önce yapıldı)sistemli bir şekilde 2 sene içerisinde şu anki mevcut kadronun 4 te üçü elden çıkarılıp yerine şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturulmalı.

7-yabancı transferi konusunda menecerler devreden çıkarılıp kulübün kendi izleme komitesi kurulmalı vede iyi bir yabancı için şark pazarlığı yapılmamalı(örnek zurawski)

8-bu yazdıklarım saha başarıları için acil eylem planıydı.kalıcı başarılar için yazmam gerekenler baya bir başınızı ağrıtacağı için daha sonra yazarım
                            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• bu yönetimden şu ana kadar memnun degilim

fakat bu yönetim yerine gelecek bir yönetimin bundan daha iyi olacagını tahmin edemiyorum

aynı şeyleri teknik tirektör içinde düşünüyorum şunu belirteyim
                              keşke ziya dogan yerine şenol güneşe sabr edilseydi

yani alternatiflerin bunlardan daha iyiye gidecegini tahmin edemiyorum....
                              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Başkan, Ulusoy'a cevaben demiş ki;

Ben her şeyden önce Trabzonspor'u düşünürüm.

Trabzonspor'u düşünüyorsa niye istifa etmiyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X