Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
    Burda neler olmus böyle..?

Sayende
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
      Konu basligi: Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi? son birkaç sayfada tartisilan seyler ise çok farkli...
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
        İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi
        İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
        İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi
        İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

Cafer abi, Atay Aktug yönetimi hakkinda bu kadar attin tuttun ama... Galiba yapilacak olan bu kongrede, oy kullanma hakkin yok..!
        14445 nolu üyenin bilgileri asagidaki gibidir;

Adi Soyadi: CAFER ÖZER
        Toplam Borç: xxxxxxx

Burada Akin'in ortaya koymus oldugu bilgiler terbiyesizlik olarak nitelendirilemez. Çünkü bu bilgileri trabzonspor.org a giren herkes görebiliyor. Hazir konuyu ve firsati yakalamisken sevmedigimiz insanlara saldirma düsüncesi ne yazik ki devam ediyor. Evet bende Cuttysark a katiliyorum. Aslinda benimle ayni düsünerek bunu yazmadigi halde bunu söylüyorum. Yani Akin bu sitedeki en yapici arkadaslarimizdan biridir. Art niyetle hareket ettigine inanmiyorum.Elestiriyi yaparken sadece atip tutmayla olmuyor bu isler.Evet bedel ödemek gerekiyor. Kimi para ile öder kimisi emek ile. Ama hiçbir bedel vermeden konusanlarda ne yazik ki sitede çok. Buna ragmen Ve sitede takilan herkesin toplumun bir yerinde yer aldigina inaniyor ve saygi duyuyorum.Herkese açik yerlerde insanlara terbiyesiz deme hakkina kimse sahip degildir. Bunun bedeli agir olur. Tamir edemeyecegimiz sikintilara yol açar. Herkes bin düsünüp bir konussun.

Terbiyesizligin lüzümu yok ben Aiadatimi ödedim amatör kafali adamlarin elinde oyuncak olmus kulüpten sizlere yanlis bilgi geliyorsa o sizin bileceginiz bir sey

Anlamamakta israr ederek terbiyesizligi kimin yaptigini utanarak söylüyorum. Bu bilgileri Trabzonspor.org yayinliyor. Parayi yatirmamak ayip olarak nitelendirilmiyor. Benimde borcum vardir. Firsatim yoktur yatiramamisimdir. Anlatmak istedigim herkes etegindeki taslari dökerken sebepleri gerçekleri ile ortaya koymali. Yalandan konularin arkasina siginip saldirilmamali.

Ben yada bir baskasi aidatini yatirdi yada yatirmadi kimene.yadiginiz yazilara dikkat edin Yok efendim birileri bedel ödemek lazimmis birileri bedel ödemeden yazi ayziyormus.eGER burda sadece aidat ödeyenler kulübe üye olanlar yazi yazacaksa 25-30 kisi ancak çikar.Konulari asil saptiran hedefinden sasiran sizin gibi ne dedigini dahi bilmeyenlerdir.ben sizin gibi lere açiklama yapmak zorunda olmadigim halde gerçekeleri anlattim BU AMATÖR kafali adamlarin oldugu yönetime güvendim KREDI KARti BILGILERIMI verdim.Bu güne kadar üstüme düsen bedelleri ödedim.ödemeyede devam ederim.o sizi hiç ilgilendirmez Aiadat ödeyenler yazi yazacaksa o zaman BMN yönetimi kurallari degistirsin.

Bizim burada bedel ölçer cihazimiz yok. Evet sende ödemissindir ve saygi duyuyorum. Allah daha fazlasini nasip etsin
        Biliyoruz
        Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
        Toprak çökecek
        Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
        \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
        Gidelim
        Yildizlarin çok oldugu
        Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• burada TS konusulmasin madem ilgimiz alakamiz yok TS'un resmi sitesi ile.
          HER TÜRLÜ DARBE ITINA ILE YAPILIR...

Yorum

• İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi

Burada Akin'in ortaya koymus oldugu bilgiler terbiyesizlik olarak nitelendirilemez. Çünkü bu bilgileri trabzonspor.org a giren herkes görebiliyor. Hazir konuyu ve firsati yakalamisken sevmedigimiz insanlara saldirma düsüncesi ne yazik ki devam ediyor. Evet bende Cuttysark a katiliyorum. Aslinda benimle ayni düsünerek bunu yazmadigi halde bunu söylüyorum. Yani Akin bu sitedeki en yapici arkadaslarimizdan biridir. Art niyetle hareket ettigine inanmiyorum.Elestiriyi yaparken sadece atip tutmayla olmuyor bu isler.Evet bedel ödemek gerekiyor. Kimi para ile öder kimisi emek ile. Ama hiçbir bedel vermeden konusanlarda ne yazik ki sitede çok. Buna ragmen Ve sitede takilan herkesin toplumun bir yerinde yer aldigina inaniyor ve saygi duyuyorum.Herkese açik yerlerde insanlara terbiyesiz deme hakkina kimse sahip degildir. Bunun bedeli agir olur. Tamir edemeyecegimiz sikintilara yol açar. Herkes bin düsünüp bir konussun.

Sevgili arkadasim yazinda birkaç sey dikkatimi çekti. öncelikle "sevmedigimiz insanlara saldirma düsüncesi" bu nasil birseydir? burada bir insani neden sevmeyiz. buradaki her insan Trabzonspor'un basarisini istemiyormu ? o zaman neden bir insan bir insani sevmesin , yada senin deyiminle ona karsi çikmak için firsat kollasin. kimsenin bu sekilde düsünecegini sanmiyorum, ama sizin içinizde böyle birseyler varsa bir an önce bu isten vazgeçmenizi isterim.

Bedel ödemekten bahsetmissiniz. Ve hiç bir bedel ödemeden konusanlarin çok oldugunu söylemissiniz. Öncelikle kimin ne bedel ödedigini kesinlikle bilemezsiniz. Ama insanlar hiç bir bedel ödemedi diye bu sevdadan vazmigeçsinler ? Vazgeçsinler diyorsaniz , bahsettiginiz bedelin sinirlarini belirtinki, bu bedelleri ödeyenler yorum yapsin sitede, digerleri yorum yapmaktan kaçinsinlar.

Akin'i savunurken konuyu iyice dagitmissiniz. Akin'in bu yazdiginda kesinlikle bir art niyet tasidigini düsünmüyorum. Ve Akin Bey'in yapici birisi oldugundanda sizinle hemfikirim. Bunu yazarken konunun buralara gelecegini tahmin etseydi kesinlikle yapmayacaginida biliyorum. Ve bu konuyu Cafer abi ile Akin'in özelden halledeceginide inaniyorum. Bizlerde daha fazla yorum yapip konuyu iyice polemige sokmayakim. Konu basliginin amacina dönelim.
            Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Arkadaslarartik magazayikapamak zorundayim o yüzden yazdiklariniza aksam cevap veremeyecegim. Yarin görüsürüz.
              Biliyoruz
              Toprak çökecek
              Gidelim
              Yildizlarin çok oldugu
              Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Atay bey hakli çünkü istifasini çok istedim! evet itiraf ediyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]ben parali bir askerim!

asker gibi disiplinli çalisiyorum ve patronum her aybasi bana para veriyor. Bende Atay beyin yönetimini begenmeyip istifa etmesini istiyordum. Baskanimizdan da bisey kaçmiyor [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi
                  Benim mi derdim var. Özel bir derdim ve sikintim olmadigini sen iyi biliyorsun. Çünkü daha öncede seninle bir kere özelden görüstük hatta yüzyüze görüsecektik kismet olmadi. Ama bu sekilde derdin varsa hallederiz diyorsan derdimi anlamisindir. Derdim Trabzonspor ya sizin?

"Derdim Trabzonspor ya sizin" dedin ya sadece gülüyorum. Yazdiklarina ne yazarsam senin görüslerini degistiremeyecegim. Sürekli farkli anlamlar yükleme ugrasmaya çalisiyorsun bu olmuyor yakismiyor. Evet yüz yüze görüsmeken iyisi.mecazi anlamda anlamazsin umarim.Ben çikiyorum birazdan belkiuzun belki de kisa bir süre burada olmayacagim.

Herkesin yüreginde Trabzonspor sevgisi eksik olmasin...
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• insanlarin gezmek, tozmak, chat yapmak veya daha eglenceli islerle ugrasmek yerine bu siteye girip birseyler yazmasi, kafa patlatmasi, üzülmesi, sevinmesi, zamanini, mesaisini harcamasi da bir bedeldir...
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Barbarian tarafından gönderildi

mr.fa demiski.

Herkese açik yerlerde insanlara terbiyesiz deme hakkina kimse sahip degildir. Bunun bedeli agir olur. Tamir edemeyecegimiz sikintilara yol açar. Herkes bin düsünüp bir konussun.

Anlamadim simdi tehdit mi var burda. Siz kimsiniz adiniz nedir necisiniz... Olayin geldigi boyuta bakin.

Kim oldugumu yazmak bana yakismayacak sekilde belki tehdite girer, belki ayip olur. O yüzden bu sorduklarini görmemezlikten geliyorum. Konuyu daha farkli boyutlara getirmeyelim. O yazdiklarim sadece kendi adima degil herkes için geçerlidir. Kimse terbiyesiz lafini kolay kolay hazmetmez ve sikinti olur düsüncesinde oldugum için bunu yazdim.
                      Biliyoruz
                      Toprak çökecek
                      Gidelim
                      Yildizlarin çok oldugu
                      Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• artik taraftarlarimiz da bazi seylerin degismesi lazim saha sonuclarina göre yöneticileri suclamamak lazim.

atay aktugtrabzonspor ane yapti allah askina ? hain,parali asker laflarini hakedecek kadar fena biri mi bu adam?

simdi gecen seneye dönelim olimpiyatta istanbula 5 atiyoruz ve papilanin zoruyla sampiyonluk kaciyor. bugün e kadar atay aktug ve yonetimden kimse rahatsiz degil (bunda hemfikirizdir umarim)

yaz geliyor futbolcular tatilde yonetim brezilya ya ve avrupaya dagiliyor futbolcu bulmak için

sampiyonlar ligi on eleme kuralari cekiliyor zayif bir takim geliyor karsimiza anortosis diye. ama bu zayif takimin macinimedya ve kamuoyu futbolcularimizin gözünde rum olduklari için oyle bir büyütüyorki vatan millet meselesine dönüsüyor adeta.

bu mactan sonra herkes yonetime yuklendi transferler gec yapildi bilmemne diye ama mevcut kadro bu rum takimini yenecek güçte degilmiydi? ilk macta mehmet yilmaz in kacirdigi inanilmaz pozisyonlar,çok sevdigimiz yattaranin inanilmaz sorumsuzlugu ve takimin 45 dakika 10 kisi oynamasi,tayfun cora nin yüzünden yedigimiz 2 gol. zaten o maç orda bitmisti avni aker de adamlar kale önüne duvar ördü ve senol günesin yattara dan baska atak organizasyonu olmadigi için gokdeniz ve fatihin extrem cabasiyla 1 gol zar zor atabildik.

anortosis macindan once gerceklesen transferler sunlar

jefferson:botafogo dan alindi alinan kulubun taraftarlari kulube büyük tepki gosterdi brezilya milli takiminin hocasi 2006 da 2. kalecim dedi SONUC:Iyi transfer (genel fikrimiz)

eller:bir ara brezilya milli takimina secilmis tecrubeli defanstan iyi top cikaran bir adam SONUC:iyi transfer(genel fikrimiz)

jun:cek milli takimin da 11 oynuyor cek liginde gecen senenin gol krali SONUC:iyi transfer(genel fikrimiz)

eger bu adamlarin referanslarina bakipta almayacak biri varsa sasarim ben buna referansa bakarsan muhtesem adamlar üstelik gelecek vaadediyorlar ben bu transferler yapildiginda cok mutluydum ve yonetimi kutlamistim ama bu adamlar sasilacak sekilde kötü oynadilar peki bunda yonetimin suçu ne? siz olsaydiniz bu adamlari almazmiydiniz ? yani bu adamlar alabileceklerimizin en iyisi. medyanin doldurusuna gelip rogerio ceni yi kalece viera yi obina yi filan mi bekliyordunuz ?

bu transferlerin yapilmasinda tek kusur biraz gec yapilmasi ama bu kesinlikle anortosise elenmemizde bahane degildir mevcut kadro da anartosisi yenecek güçteydi ve yenmeliydi.

anortosis macina bu kadar takilmamin nedeni o mactan sonra dagilmis olmamiz.

GIDENLER:tolga gidecem gidecem diye tutturunca iyi bir fiyata satilmak zorunda kalindi.petkovic gecen senelerde bir cok macta saç bas yoldurttugu için satildi.

anortosis ten sonra 2-3 mac zar zor aldik ve asil çöküs basladi gökdenizin olayi,simekin ayaginin kirilmasi,fatihin sakatligi,hüseyinin kart gormesi vesaire bu adamlarin hep bir arada cezali ya da sakat olabilecegi hangimizin aklina gelirdiki yonetimin gelsin ? fenerdende cikar cincondan da cikar oyle direk oynayan 4 oyuncunu ayni duruma düserler yani bu duruma düsmemizde sanssizligin da büyük rolü var.

Basariyla gerceklesen halka arz,100.000 üye projesi,dergi,4441967 özel hat,uzun süreli gögüs reklami anlasmasi,trabzonspor a yakisan aciklamalar beyefendi bir baskan örnegi,basarili olan mevcut kadronun korunmasi,basketbol subesinin açilmasi,ts club markasinin olusturulmasi ve istanbulda alinan tekstil fabrikasi(acilan ts clublar ve tir),kurumsallasma da atilan önemli adimlar vesaire vesaire

demek istedigim bu yönetim su ana kadar akli basinda isler yapmistir bu duruma düsmemizde sanssizligin ve anortosis macinda yapilan inanilmaz hatalar rol oynamistir.

her seyiyle baktigimiz da atay aktug ve ekibinin + lari - lerinden bir hayli fazla onun için aktug la devam diyorum ben en azindan Trabzonspor lu bir baskan kendisi.
                        <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

BERAT konunun tasinmasina gerek konunun kapatilmasini istiyorum.Ne denmek istedigini anlamayan,Konulari baska yönlere Trabzonspor sevdasi adina yazdiklarimizi baska yönlere çeken,Ortada Bir ATAY AKTUG faciasi varken görmezden gelen insanlarla benim bu konuda paylasmak istedigim fikir yoktur.

Konu kapatilsin lütfen
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• gelinen süreçte bu bizim taraftar gruplarının ne kadar beş para etmez olduğu görülmüştür. bedava bilet kombine için kendi kulübünü bile satar bunlar. tribün lideriyim diye gezmeyin sakın ortalıkta. biraz onurunuz şerefiniz olsun. siz taraftar değil kulübe gelen yönetimlerin köpeğisiniz. bu artık herkes tarafından biliyor. bundan sonra ne olursa olsun bu tribünlere zerre güvenim kalmadı. taraftar grupları benim için yok hükmündedir. menfaatçi reziller.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X