Ben anlayamiyorum Aktug fener maçina kadar gitmezse fener bizidagitir gibi sözleri. ne yani fener maçina kadar yönetim degisirse gelen yönetim fener maçinda baska topçulari mi oynatacak. Herkes yönetime saldiriyor. Futbolculara kimsenin bisey dedigi yok. bu kadar ruhsuz insanlar olurmu cumartesi günü mahalle maçi izledik resmen. Geçen yil butakim degilmiydi lig 2.si olanbu taraftar degilmiydi trabzon meydaninda 20.000 kisi yürüyen bu takimin basindaki adam atay aktug deyilmiydi beyler. ozaman iyiydi dimi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Parali Asker Kim? Taraftar mi Yönetim mi?
Daraltma
X
-
İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildiEvet bedel ödemek gerekiyor.
Evet bedel ödemek gerekiyor, Gerçekten bedel ödeyenleri de iyi tanimak gerekiyor.Iskembe-i kübra sana yakismamis...
Iskembe-i kübra ile neyi kasdetigini bilmiyorum yani hangi yazdiklarim iskembe-i kübradan oldu bilmiyorum. Evet Kimlerin bedel ödedigini ben iyi biliyorum herkeste bilmeli. Davulun sesi uzaktan hos gelir. Ayrica bana neyin yakisacagina karar verebiliyorum sanirim.. Sadece ben degil kendine yakismayan hareketlerde bulunan çooooooooook.Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
BERAT konunun tasinmasina gerek konunun kapatilmasini istiyorum.Ne denmek istedigini anlamayan,Konulari baska yönlere Trabzonspor sevdasi adina yazdiklarimizi baska yönlere çeken,Ortada Bir ATAY AKTUG faciasi varken görmezden gelen insanlarla benim bu konuda paylasmak istedigim fikir yoktur.
Konu kapatilsin lütfenSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildiİlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
Cafer abi, Atay Aktug yönetimi hakkinda bu kadar attin tuttun ama... Galiba yapilacak olan bu kongrede, oy kullanma hakkin yok..!
14445 nolu üyenin bilgileri asagidaki gibidir;
Adi Soyadi:
CAFER ÖZER
Toplam Borç:
xxxxxxx
Burada Akin'in ortaya koymus oldugu bilgiler terbiyesizlik olarak nitelendirilemez. Çünkü bu bilgileri trabzonspor.org a giren herkes görebiliyor. Hazir konuyu ve firsati yakalamisken sevmedigimiz insanlara saldirma düsüncesi ne yazik ki devam ediyor. Evet bende Cuttysark a katiliyorum. Aslinda benimle ayni düsünerek bunu yazmadigi halde bunu söylüyorum. Yani Akin bu sitedeki en yapici arkadaslarimizdan biridir. Art niyetle hareket ettigine inanmiyorum.Elestiriyi yaparken sadece atip tutmayla olmuyor bu isler.Evet bedel ödemek gerekiyor. Kimi para ile öder kimisi emek ile. Ama hiçbir bedel vermeden konusanlarda ne yazik ki sitede çok. Buna ragmen Ve sitede takilan herkesin toplumun bir yerinde yer aldigina inaniyor ve saygi duyuyorum.Herkese açik yerlerde insanlara terbiyesiz deme hakkina kimse sahip degildir. Bunun bedeli agir olur. Tamir edemeyecegimiz sikintilara yol açar. Herkes bin düsünüp bir konussun.
Terbiyesizligin lüzümu yok ben Aiadatimi ödedim amatör kafali adamlarin elinde oyuncak olmus kulüpten sizlere yanlis bilgi geliyorsa o sizin bileceginiz bir sey
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
-
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildiİlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
Evet bedel ödemek gerekiyor, Gerçekten bedel ödeyenleri de iyi tanimak gerekiyor.Iskembe-i kübra sana yakismamis...
Burda yazan arkadaslarinbedel ödeyip ödemedigini nerden biliyorsun ?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildiİlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
Cafer abi, Atay Aktug yönetimi hakkinda bu kadar attin tuttun ama... Galiba yapilacak olan bu kongrede, oy kullanma hakkin yok..!
Adi Soyadi:
CAFER ÖZER
Toplam Borç:
xxxxxxx
Burada Akin'in ortaya koymus oldugu bilgiler terbiyesizlik olarak nitelendirilemez. Çünkü bu bilgileri trabzonspor.org a giren herkes görebiliyor. Hazir konuyu ve firsati yakalamisken sevmedigimiz insanlara saldirma düsüncesi ne yazik ki devam ediyor. Evet bende Cuttysark a katiliyorum. Aslinda benimle ayni düsünerek bunu yazmadigi halde bunu söylüyorum. Yani Akin bu sitedeki en yapici arkadaslarimizdan biridir. Art niyetle hareket ettigine inanmiyorum.Elestiriyi yaparken sadece atip tutmayla olmuyor bu isler.Evet bedel ödemek gerekiyor. Kimi para ile öder kimisi emek ile. Ama hiçbir bedel vermeden konusanlarda ne yazik ki sitede çok. Buna ragmen Ve sitede takilan herkesin toplumun bir yerinde yer aldigina inaniyor ve saygi duyuyorum.Herkese açik yerlerde insanlara terbiyesiz deme hakkina kimse sahip degildir. Bunun bedeli agir olur. Tamir edemeyecegimiz sikintilara yol açar. Herkes bin düsünüp bir konussun.
Birader,Akinin verdigi bilgiler terbiyesiz degil, yaptigi hareket terbiyesizce...Adamin aidat borcu var veya yok...BANA ne!...SANA ne!...KIME ne!...Çok merak eden varsa Trabzonspor.org baksin...Burasi BMN, Trabzonspor.org ile ilgimiz baglantimiz yok...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildiİlk olarak mr.fa tarafından gönderildiİlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
Adi Soyadi:
CAFER ÖZER
Toplam Borç:
xxxxxxx
Terbiyesizligin lüzümu yok ben Aiadatimi ödedim amatör kafali adamlarin elinde oyuncak olmus kulüpten sizlere yanlis bilgi geliyorsa o sizin bileceginiz bir sey
Anlamamakta israr ederek terbiyesizligi kimin yaptigini utanarak söylüyorum. Bu bilgileri Trabzonspor.org yayinliyor. Parayi yatirmamak ayip olarak nitelendirilmiyor. Benimde borcum vardir. Firsatim yoktur yatiramamisimdir. Anlatmak istedigim herkes etegindeki taslari dökerken sebepleri gerçekleri ile ortaya koymali. Yalandan konularin arkasina siginip saldirilmamali.Biliyoruz
Toprak çökecek
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildiİlk olarak mr.fa tarafından gönderildiİlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
Burda yazan arkadaslarinbedel ödeyip ödemedigini nerden biliyorsun ?
Bedel ödemediklerini söylemedim ki. Hatta herkese saygi duydugumuda ekledim. Ben sadece bedel ödemeden konusanlarinda çok oldugunu söyledim.Biliyoruz
Toprak çökecek
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
Guests
Burda neler olmus böyle..!
Arkadaslar, öncelikle hiç kimseyi hiç bir yerde rencide etmek istemem. Taniyanlar bilir, en zor sartlarda bile oldukça saygiliyimdir... Cafer abiye ithafen yazdigim yazinin manasini anlayan anlamis zaten, her zamanki gibianlamak istemeyenler ise baska taraflara çekmis.
Trabzonspor kulübünün en son baskanina, bu forum sayfalarinda yapilan hakaret, küfür veyalan yanlis saldirilarin %50'sine yakinini Cafer abi yapmistir. Geri kalanini da 3-5 kisi... Kisilik haklari yönünden bakarsak eger busahsiyeti burada sadece forum yöneticileri savunabilir. Ama forum yöneticisi arkadaslarimizinbir kismi, Trabzonspor'u temsil eden kulüp baskani yerine sürekli Cafer abiyi savunma geregi duymustur...! Forumun kalitesi ve gelecegi açisindan bence bu durum sakincalidir.
Ayrica bir insana edilmeyecek hakaretleri sürekli eden bir üyemizin, kendileri hakkindaki ufacik bir açiklama karsisinda bu kadar erkenhakaretlere baslamasini da anlayabilmis degilim... Daha sogukkanli bir durus beklerdim.Her zaman igneyi kendimize, çuvaldizi baskalarina batirmak gerekir...
Terbiye ve ahlak konusunda ki yorumlari ise,buralarda tartismam.!Edited by: CuttySark
Yorum
-
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildiAnlamamakta israr ederek terbiyesizligi kimin yaptigini utanarak söylüyorum. Bu bilgileri Trabzonspor.org yayinliyor. Parayi yatirmamak ayip olarak nitelendirilmiyor. Benimde borcum vardir. Firsatim yoktur yatiramamisimdir. Anlatmak istedigim herkes etegindeki taslari dökerken sebepleri gerçekleri ile ortaya koymali. Yalandan konularin arkasina siginip saldirilmamali.
Arkadasim ne anlatmak istiyorsun ? bi rahatla dök içini, tövbe tövbe sein var bi derdin hayirlara gitsin. Daha net yazamam diyorsan özelime buyur ne derdin varsa hallederiz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Atay AKTUG basarisiz ve TRABZONSPOR un basina yakismayacak bir baskandir.Madalyonun hangi yüzüne bakarsaniz bakin çikan sonuç budur.Elestiri yapanlarin her hangi bir açigini yakalamak için çaba sarfedenler yazilan paragraflardan bir cümleyi bir kelimeyi alinti yapip TS baskanina bu sekilde hitap edemezsiniz diye saldiranlarin amaçlari nedir acaba ?
Yorum
-
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildiİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildiİlk olarak mr.fa tarafından gönderildiİlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
Adi Soyadi:
CAFER ÖZER
Toplam Borç:
xxxxxxx
Anlamamakta israr ederek terbiyesizligi kimin yaptigini utanarak söylüyorum. Bu bilgileri Trabzonspor.org yayinliyor. Parayi yatirmamak ayip olarak nitelendirilmiyor. Benimde borcum vardir. Firsatim yoktur yatiramamisimdir. Anlatmak istedigim herkes etegindeki taslari dökerken sebepleri gerçekleri ile ortaya koymali. Yalandan konularin arkasina siginip saldirilmamali.
Ben yada bir baskasi aidatini yatirdi yada yatirmadi kimene.yadiginiz yazilara dikkat edin Yok efendim birileri bedel ödemek lazimmis birileri bedel ödemeden yazi ayziyormus.eGER burda sadece aidat ödeyenler kulübe üye olanlar yazi yazacaksa 25-30 kisi ancak çikar.Konulari asil saptiran hedefinden sasiran sizin gibi ne dedigini dahi bilmeyenlerdir.ben sizin gibi lere açiklama yapmak zorunda olmadigim halde gerçekeleri anlattim BU AMATÖR kafali adamlarin oldugu yönetime güvendim KREDI KARti BILGILERIMI verdim.Bu güne kadar üstüme düsen bedelleri ödedim.ödemeyede devam ederim.o sizi hiç ilgilendirmez Aiadat ödeyenler yazi yazacaksa o zaman BMN yönetimi kurallari degistirsin.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
Yorum
-
İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
İlk olarak mr.fa tarafından gönderildiAnlamamakta israr ederek terbiyesizligi kimin yaptigini utanarak söylüyorum. Bu bilgileri Trabzonspor.org yayinliyor. Parayi yatirmamak ayip olarak nitelendirilmiyor. Benimde borcum vardir. Firsatim yoktur yatiramamisimdir. Anlatmak istedigim herkes etegindeki taslari dökerken sebepleri gerçekleri ile ortaya koymali. Yalandan konularin arkasina siginip saldirilmamali.
Arkadasim ne anlatmak istiyorsun ? bi rahatla dök içini, tövbe tövbe sein var bi derdin hayirlara gitsin. Daha net yazamam diyorsan özelime buyur ne derdin varsa hallederiz.
Benim mi derdim var. Özel bir derdim ve sikintim olmadigini sen iyi biliyorsun. Çünkü daha öncede seninle bir kere özelden görüstük hatta yüzyüze görüsecektik kismet olmadi. Ama bu sekilde derdin varsa hallederiz diyorsan derdimi anlamisindir. Derdim Trabzonspor ya sizin?Biliyoruz
Toprak çökecek
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
mr.fa demiski.
Herkese açik yerlerde insanlara terbiyesiz deme hakkina kimse sahip degildir. Bunun bedeli agir olur. Tamir edemeyecegimiz sikintilara yol açar. Herkes bin düsünüp bir konussun.
Anlamadim simdi tehdit mi var burda. Siz kimsiniz adiniz nedir necisiniz... Olayin geldigi boyuta bakin.Barbarian
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum