sebat -telekom maçini izleyen oldumu?
Ali Güzeldal Avni Aker?e
Daraltma
X
-
bence ck guzel transfer olur bizim icin devre arasinda geri gelsin ama mutlaka sans verilsinali coskunYorum
-
-
-
Ali Güzeldal dönüyor
Su ana kadar transferi konusunda hiç kimseyle bir görüsme gerçeklestirmedigini söyleyen Volkan, ?Profesyonellikte bunlar olabilir? açiklamasini yapti. Özellikle defans oyuncularindan istenilen verimi alamayan Halilhodziç?in Akçaabat Sebatspor?a kiralanan Ali Güzeldal?la öteki kiraliklarin dönmesini isteyebilecegi kaydedildi.
FxYYorum
-
Elimizde böle yetenekler varken, o zaman onlardan fazydalanalip artik. Bunlar A takimda oynayip pismiyeceklerse nerde pisecekeler.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.Yorum
-
bi türlü denk gelemedim su çocugun maçina,yazilip çizilene bakilirsa çok iyi topçu külüpteki yöneticiler bizden kiralik giden topçularin hepsini bizim hocaya izletmeli gerçi bi kaç makalede halilodziç'in genç yeteneklere sans verdigini okudum insallah öyledir futbol her ne kadar teknik ve bi o kadartecrübegerektirsede gençler her zaman takima takviye edilmeli özellikle defans bloguna türkiye'de defansin iyisi ayakta kalanidir malisef bizim defansimiz agir ve yorgun bi grafik çiziyo iste bu bölgelere zipkin gibi gençler takviye edilmeli,,Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/TonyaYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum