@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Bu yönetime futboldan başkası teferruattır .Sayın söneticiler'den birisi cıkıp'ta siz amatör branşlar icin ne yaptınız dese.ahhh keşke cıkıp dese diyemez cünkü yemez .Yönetim pilot takıma yatırım yapsın ...benden bu kadar... .BÖYLE YÖNETİLMEK İSTEMİYORUZ ARTIK....YETERR.....
Kulübe yoğun olarak tepki göstermeliyiz. Lütfen sizden ricam ilk mesajdaki mail adresine bunu kabul etmediğinizi belirten mail göndermeniz.
Rica ediyorum bir yarım dakikanızı ayırın bu işe...
Lütfen...
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Trabzonspor'un futbol kulübü olduğunu da nerden çıkardınız, Trabzonspor kurulduğu günden bugüne kadar çeşitli branşlarda bölgeselde bile olsa mücadele etmiştir.
Size diyecek bir şey bulamıyorum.Babanızın çiftliği oldu burası.Aslında genel kurullarda tüzüğe böylesi kararları genel kurul delegeleri alır diye bir madde koydurtmak lazım.İyice saçmalamaya başladılar.Ne pahasına olursa olsun Sadri Şeneri savunan arkadaşlar bu duruma ne diyor acaba?
basketbol hentbol vs kapatılabilirde. futbol takımları kapatılmamalı çünkü Trabzonspor bir Futbol kulübü.
Neden kapatılsın hentbol, basketbol; izah eder misiniz?
Eğer doğru yönetilirse o spor dalları ile Trabzon şehri dinamik bir hale gelir. Tarımı tükenmiş, sanayisi olmayan bir kenti iki haftada bir yapılacak futbol maçlarına endeksli kılmak hatadır.
Hem Trabzon'un hem de Trabzonspor'un gelişimi açısından hentbol, basketbol, atıcılık, judo, bayan futbol takımlarının varlığı gereklidir.
*
Yönetimdekilerin spor ilgisi/bilgisi/sevgisi erkek futbolundan (futbol bile değil artık) öteye gitmediği aşikar. Bir de "vizyon" yalanlarıyla kandırdılar.
HESmiş, borsaymış... Samimi spor kulübünü, sözüm ona çağa uydurmak adına kasvetli bir şirket haline getirdiler. En sevdikleri şeyi yapıyorlar: Al-sat, kar hesapla...
Bu kafalar tabii ki şampiyon takımı 100 bin için dağıtır.
Bu kafalar tabii ki basketbol pilot takımı için 150 bin ayırmaz.
Onlara göre cepten çıkan para YATIRIM değil MALİYETTİR.
Ve işte bu tip yöneticilere rağmen, TRABZONSPOR futbol takımı bu sene çok çok çok başarılı olmuştur.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 17:55.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Oğuz bir ekleme de ben yapayım izin verirsen, bu zihniyet her hafta maç kadrosunda altyapıdan oyuncu bulundurmadığı için 60 bin lirayı seve sever öder.
Yorum