TS?lu olmak demek...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • onurts61
    • 06.10.2004
    • 1264
    • İstanbul

İlk olarak uygar_trb tarafından gönderildi
    İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi

bende burda fatihi elestirenleri kiniyorum nazli bebek gibi yatiomuss bilmemne o adamdi aylarca idman yapmadan anorthosise gollerini atan bizi gurulandiran geçen sene bizi 2.yapan ...

elestirininde bi siniri var[img]smileys/smiley7.gif[/img]

fatih tekke trabzonda dokunulmazdir ! ! !

hasa fatih peygambermiki dokunulmazligi var demekki sen fatihin kendini yerlere atmasindan halemden medet ummasinda ,laubali hareketlerinden ,birinci ligin en cok top kaybeden oyuncu olmasinda ,milli maclarda savasan ama bizim maclarda kucuk daglari ben yarattim gibi sahada gezmesinden memnunsun bu dedikleri yalansa beni sonuna kadar elestir ama bunlarin arasinda yalan yoksa otur dusun nerde yanlis yapiyorum diye

sana helal olsun fatih tekkenin futbolunu laubali gibi binbir türlü saçmalikla elestiriyorsan bosver sen takill[img]smileys/smiley7.gif[/img]

olayi polemige cevrimeye gerek yok sende benim kadar bu takimin iyiligini istiyorsun yukarda yazdiklarima yalan diyebilirmisin bugun zamaninda olduda galatasaray macini seyrettinmi adamlar persembe gecesi kuzey kutbuna yakin bir yerde balcik tarlasinda mac yaptilar 3 gun sonra topa karsi nasil sert olduklarini nasil kopek gibi topa saldirdiklarini gordunmu bizim takim niye bunu yapmaz basta gene fatih olmak uzere kaptanin digerlerine ornek olmasi lazim degilmi sence fatih sahada savasiyormu bence hayir peki savassa yeteneklerinden birsey kaybedermipeki ben bu adamin savasmasini talep etmem cokmufatih trabzonu benden ve senden daha fazla sevmiyor adam yillik 2 trilyon aliyor sen futbolcu olsan 1 sene de olsa parasiz oynamazmiydin ben samimi soyluyorum ben oynardim cunku trabzonsporu bir cok degerin ustunde goruyorum onun icin yapacagim fedakarlikta sinir yoktur fatih olayinda yanlis yorum yapiliyor onu elestirenler asla yetenegine laf etmiyor ornegin huseyin benim icin yetenek fukarasi bi damdir ama fatih oyle degil yetenegi dunyadaki ilk 50 topcu arasindadir ama soruyorum sana yetenekleri ile dogru oraantili bize faydasi varmi bana gecen sen efatihin 50 gol atmamasi icin bi neden soyleyebilirmisin tamamen laubalilik son vuruslarda fantaziye kacmasi eger elimde 50 gol atabilecek ken 31 gol atan biri varsa elbette elestiriliral sana baska istatistik gecen sene 386 topcu arasindaligde en cok top kaybeden oyuncu ona en yakin isim galatasarayli ergun hemen hemen yari yariya simdi fatih i kendini gelistirmesi konusunda elestirsek yanlis mi yapmis oluruzsunu unutma lestirilmeyen adam kendi hatasini goremez firavun kendini neden tanri ilan etti cunku onun zamaninda onun hatalarini soyleyebilecek kimse yoktu yani sunu zannetme ben fatih dusmaniyim o formayi giyen herkes benim icin kutsaldir yetenegi ust duzey olan biri boyle hareketler yapmasini hazmedemiyorum simdi sen memnunmusun fatih in kendisine mudahale yapilmadan kendini yere birakmasindan ,veya topu ayaginda tutupkendisine faul yapilmasina canak tumasinda yani bana cok faul yapiliyor bakin ben buyuk topcuyum imaji vermesindan , veya dustugunde milli takimda iken 3-7 saniye arasinda bizdeyken 25-30 saniye arasinda kalmasindan rahatsiz degilmisin evet lutfen biraz elestiriye acik olun yukarida dedigim gibi sende en az benim kadar bu takimin basarisini istiyorsun ama yanlislar karsisinda susarak hic birsey kazanamayiz mesajini kizginlikla bitirmissin ama ben sana aynisin yapmiycam saglicakla kal[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• uygar_trb
      • 11.06.2005
      • 235

iii ama bende gülim ama

hiç bir dedine malesef fatih sultan tekke hakkinda katilamiorum malesef...
      SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• drmustafa
        • 11.09.2005
        • 53
        • Afrika Diğer

Su futbolcular burda yazilanlari okuyorlar mi acaba? cok merak ediyorum...
        Bir gun gelecek sadece Trabzon konusulacak...

Yorum

• onurts61
          • 06.10.2004
          • 1264
          • İstanbul

iii ama bende gülim ama

hiç bir dedine malesef fatih sultan tekke hakkinda katilamiorum malesef...

soylenicek baska birsey kalmadi heralde ikimizden biri yalan soyluyor ya benim yazdiklarim yalan yada sen fatihin yanlislarini gormek istemiyorsun ama yinede gulmeye devam edelim[img]smileys/smiley4.gif[/img]somurtmanin ne sana nede bana faydasi yok
          Kahpe Bizans;
          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...