kim ulan bu bora bayraktar allah allah muattabımız mı bizim
Trabzondan özür diliyorum...
Daraltma
X
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
Gökdeniz bizimdir,CEZASINIDA BIZ VERIRIZ.BU KONUDA FIKIR BEYAN ETMEK HIÇBIR ZAMAN EZIK MEDYANIN MENSUPLARINA DÜSMEZ.BU YÖNETIM OLMASA DA INSALLAH TRABZON'UNA SAHIP ÇIKACAK BIR YÖNETIM GEREGINI YAPACAKTIR.
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img].......İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!Yorum
-
İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildibora bayraktar in yazisina imzami atarim. hala gökdeniz diyemlerin de trabzonluluguna ve aklina sasarim..
katiliyorumYorum
-
Serefsizler çogaldi...Dicek bisey yok...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.Yorum
-
Yuh be! Resmen provokatif bi yazi. Damarlarinda hissettii tüm ezikliiyle bütün kinini kusmak isteyen tipik bi febe kalemsörü. Maksat üzüm yemek diil bagciyi dövmek. Bunu atlayaraktan ha bu kopua destek vermekten nerden çikti onuda anlayabilmis diilim. Rum'a elenmisizdir, Gökdeniz'in çok büyük hatasi olmustur tamam ama tribünlerinde sirf GAY-se ler Yunan'la maç yapiyor diye Yunan bayraa sallandiranlar kalkipta vatanseverlikten bahsetmesi, Gökdeniz konusuna atifta bulunaraktan binlerce kisinin yürüdüü günün acisini hala içinde hissettiinden sadece ve sadece yazisiyla havliyor. Belliki yarasi büyük.Benden burada ki tüm arkadaslar tavsiye ; sizde benim gibi yapin, kapidaki pabuçlarinizi ters çevirin. Ki kendi basini yesin köpek.."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildibora bayraktar in yazisina imzami atarim. hala gökdeniz diyemlerin de trabzonluluguna ve aklina sasarim..
Zinos_zon Kardesimin Gökdeniz ile Ilgili Duyarliligina Aynen Katiliyorum. Ancak Bu Bora Bayraktar denilen Kara Karga Jimnastik Kulübü Yalakasi Dümbüllünün, Yazisinin altina Imza Atmasina ise Çok Üzüldüm. Yazinin Altina Imza Atmak Yerine Dümbüllü Bora'ya parmak Atmayi Tercih ederim.Edited by: Vektra58Yorum
-
bora bayraktar yazisinin altina dogru dürüst incelemeden imaz atmayalim arkadaslar.
adamin özür yazisindan ilk yazilarindan farkli hic bir sey yazdigi yok. Özür yazisi gibi gösterip bize saldirmayi amacalayan, bize tüm kinini kusup, dünya aleme rezil etme, kendini bir moch sanma niyetini ödüllendirmeyelim.
O kendi takiminin yapdiklarini düsünsün. Kendi rezilliklerinle ugrassin. Daha avrupada bizden basarili nasil olunur dersi almisken bize bu bir yenilgiden sonra bu kadar saldirmasina benim tahammüllüm yok.
olamaz bunun tepesini her yazida attirmaya devam edecegim. Sen kimsinde beni asagilayabiliyorsun. Sen benden türkmü oldun ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
bora bayraktar yazisinin altina dogru dürüst incelemeden imaz atmayalim arkadaslar.
adamin özür yazisindan ilk yazilarindan farkli hic bir sey yazdigi yok. Özür yazisi gibi gösterip bize saldirmayi amacalayan, bize tüm kinini kusup, dünya aleme rezil etme, kendini bir moch sanma niyetini ödüllendirmeyelim.
O kendi takiminin yapdiklarini düsünsün. Kendi rezilliklerinle ugrassin. Daha avrupada bizden basarili nasil olunur dersi almisken bize bu bir yenilgiden sonra bu kadar saldirmasina benim tahammüllüm yok.
olamaz bunun tepesini her yazida attirmaya devam edecegim. Sen kimsinde beni asagilayabiliyorsun. Sen benden türkmü oldun ?
Aynen abicim sana katiliyorum ne imzasi ya adam bizi kelimeoyunlariyla resmen assalamaya çalisiyor.
1. si Biz tarihe kara leke olarak geçmedik tam aksine geçen sen 18 takimli süper ligde 2. olarak yani büyük bi basari örnegi göstererek 2. olduk ki ggecen seneki puanlara bakilirsa çok astronomik puanlar vardi.
2. ise Gökdeniz konusu bir dostunuzu veya arkadasinizi ne bileyim akrabnizin kalbini kirmak çok kolaydir veya onun bulundugu kötü durumdayken bir tekmede sizin vurmaniz çok kolaydir ama onu tekrar kazanmak ise önemli olan ve güzel olandir.
Trabzonumun ihtiyaci oldugu için kazanmamali gökdenizi büyük oldugu için kazanmali.
Saygilarimla....38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
arkadaslar bence bu konuyu fazla açmayalim yoksa bmn ikiye bölünücek[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]en iyisi bu konu kapansin..
$EY IMZAM YOK PARMAK BASSAM OLURMU?(sevdamizin adi berrak sonu toprak dönen alcak olsun)[TRAP] [ZONE]Yorum
-
igneyi kendimize batirmadan, çuvaldizi baskalarina batirmayalim arkadaslar. beni öldürmeyen yara bana güç katar der fransizlar. maalesef yaralandik, ama ölmedik. bora bayraktar istedigi kadar serefsiz, onursuz olsun. ben yazinin içerigine attim imzami. gerektiginde suratina da imza koyarim, ama duygusalligi bir yana koyup içimizdeki pislikleri temizlememiz gerek önce..
simdi bana sunu söyleyin; milyon tane bora bayraktar bir araya gelse, gökdeniz'in üzerimize sürdügü lekeyi sürebilir miydi? istanbul'da üç sülüklerin taraftarlarinin yogun oldugu bir sehirde, basi önde dolasmanin ne demek oldugunu bilen bilir, kimse kalkip da medyanin serefsizligi, yok istanbula giden 600 bin dolar filan demesin. onlari en iyi bilenlerden biriyim ben. ama biz trabzonsporuz, ayni çamura bulandiktan sonra ben neyin mücadelesini vereebilirim ki!
herkese sevgiler..Trabzonspor asla sadece Trabzonspor degildirYorum
-
sahada ve meydanlarda karsimiza cikacak yuregi bulamayan sereften yoksun insanlar perde arkasindan kirli poltikalrla bizi yikmaya calisiyolar yillardir bu senaryo onumuze konur bizde yeriz ve yillardir gerilere duseriz yillarimiz calinir neden istanbul takimlari bir sene once 7. 8. sirada bitirdikleri sezonu bir sonraki sene sampiyon bitiriyorlar da (mustafa denizli zamani fener terim zamani gs lucescu zamani bjk bir onceki sezonlarina bakin) biz hem iyi futbolla 2 senedir SEREFLI 2. oluyoruz bunun futbolla alakasi yok trabzon halki sadece sahada war ama futbol artik sahada oynanmiyor.....Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
bu serefsiz insan kimdir ya taniyan var mi adini ilk defa duydum!..
bu ne terbiyesiz ahlaksiz yazilar böyle?
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum