Futbol için inanılmaz elverişsiz bir zemin iddaa ediyorum Tepebaşındaki Kara gümrük stadının zemini bundan kat kat iyi...Bu sahada top da oynanmaz,sakatlıktanda kurtulunmaz....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Zeminde Futbol Oynanır Mı?
Daraltma
X
-
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Göksal Güney, Yattara'nın sakatlığıyla ilgili olarak, "Futbolcumuzun sağ kasık adelesinde şiddetli bir ağrısı var. Psikolojik olarak da kendisini iyi hissetmiyor. Şu ana kadar yaptığımız incelemelerde bir kırık tespit etmedik. Yattara'ya sakinleştirici iğne yapıldı. Yarın ki MR'dan sonra kesin bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.
Sut cekerken zeminin yüzünden sakatlandi. Al basina simdi belayi, belki 1 Ay oynamayacak...Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
bazı çekimlerde zemin hizasından kamera çekiyor.. resmen tarla gibi heryer kalkmış... sanki tarla sürmüşler..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
aaaa abi şimdi ayıp ettin.Hasan hüseyin gibi ağaçları (kibarını yazdım ceza almıyim diye) yetiştiren çimlere nasıl konuşuyorsun sen...İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı çekimlerde zemin hizasından kamera çekiyor.. resmen tarla gibi heryer kalkmış... sanki tarla sürmüşler.."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Çimlerde gerçekten bir tuhaflık var.Her sene yanar ilk maçları sapsarı sert bir zeminde oynardık.Bu sene hiç güneş görmemiş çimler herhalde.Ayrıca yanmadığı halde oynanabilir olmadığınıda dün görmüş olduk.Bakım hiçbir zaman yapılmayacak sanıyorum bizim stadın çimlerine...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Yattara'nın sakatlığından sonra, çimlerin tekrar gözden geçirilmesi şart oldu. Biz de her şeyi yönetimden bekliyoruz ama, kazma kürek alıp çim ekecek halimiz de yok maalesef.
Bu futbolcular bizim, onların sahada var güçleriyle mücadele etmesini istiyorsak, önce bir zemini hazırlayalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum