Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Zeminde Futbol Oynanır Mı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hani hollandadan Gelen heyet Bu zemini çok beğenmişti
    Hani bu zemin Avrupada bile çoğu stadda yoktu
    Andersenden Masallar Bitti Albayraktan Masallar başladı
    Büyük başkan Şak Şak şak

Yorum

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hani hollandadan Gelen heyet Bu zemini çok beğenmişti
      Hani bu zemin Avrupada bile çoğu stadda yoktu
      Andersenden Masallar Bitti Albayraktan Masallar başladı
      Büyük başkan Şak Şak şak
      hoca eski yönetimden memnunmuydun.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hoca eski yönetimden memnunmuydun.
        Bir yönetimin kötü olmuş olması diğer daha kötü yönetimle derecelendirilemez
        Sadece bizim gibi 3. dünya ülkeleri Derecelendirmeyi bir önceki kötü yönetimegöre yapar
        onun için 2.dünya savaşında Yerle bir olan ülkeler bugun dünyanın zirvesinde iken biz hala 3.dünya olarak adlandırılabilecek bir konumdayız

bir yönetimden memnuniyet artıları ve eksilerinin getirip götürdüklerinden ölçülür
        ve bu yönetimin eksileri artısına (var ise eğer) göre çok fazladır
        O nedenle bu yönetimden memnun değilim
        Atay yönetiminin transfer politikasından memnun değildim ama diğer tüm konularda başarılı idiler
        Fakat bu yönetimin başarılı oldukları bir konu gösterin?
        Fatihi Satmak dışında ki nasıl bir başarı ise bu da

Yorum

Biraz beklemeliyiz diyorum genede ben. en azından transfer yapıyorlar. takım tamamen değişti gibi oturması zaman alır.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

Bu zeminde teknik kapasitesi üst düzeyde olan oyuncularımızdan yeterince verim alamayız..Örneğin Hüseyin,Hasan...vs Demek adamların sıkıntısı buymuş yaaaw...

Yorum

başlığı ben mi yanlış okuyorum yoksa konunun başlığı bu zeminde futbol oynanır mı mı?
              zaten oynamıyolar ki
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başlığı ben mi yanlış okuyorum yoksa konunun başlığı bu zeminde futbol oynanır mı mı?
                zaten oynamıyolar ki
                bu başlığı zaten muhtemelen trabzonlu futbolcular açmıştır
                "hani bu zeminde oynanıyor sanki de biz mi oynamıyoruz" demeye getiriyorlar

Yorum

İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu başlığı zaten muhtemelen trabzonlu futbolcular açmıştır
                  "hani bu zeminde oynanıyor sanki de biz mi oynamıyoruz" demeye getiriyorlar
                  öyle bile olsa bari deplasmanda oynasınlar
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

gsnin zeminini goren oldumu bugun birde sl'de oynicaklar su zeminde
                    İnsan ol evlat!

Yorum

gs çimleri yenilenmezse yağmur yağmaya başladığonda o sahadan çok sakat oyuncu çıkar.Süper Lig şampiyonun sahası patates bahçesi gibi

Yorum

Çimlerimize neden laf atıyorsunuz ki.İşin üstadları(Hollandalı firma)çok beğendi
                        çimlerimizi
                        keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gsnin zeminini goren oldumu bugun birde sl'de oynicaklar su zeminde
                          Akşamki maç olimpiyattamıydı bilmiyorum ama şamp.ligine orda oynayacak ezikler.Stadları uefa kriterlerinden geçer not alamayan tek stadtı..

Yorum

Apoel maçına gidip canlı canlı izlemiş biri olarak çimlerde bi sorun görmedim arkadaşlar heleki dün geysenin çimlerini gördükten sonra bizim çimler halı saha gibi maşallah...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Çok masraflı bişeymi acaba...merak ediyorum..hiç olmazsa çimleri yenilesinler şimdilik..
                              ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X