Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Zeminde Futbol Oynanır Mı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ZEMIN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ,TAKIMDAN DAHA ÇOOOK YILDIZ KAYDIRIR BU ZEMIN..YETKILILERIN DIKKATINE!!!!
    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

madem stad istanbul da olmali neden takimin adi TRABZONSPOR.Sen hiç bir sehir takiminin kendi sehri disinda stad yaptirdigini duydun mu?Düsünsene Manchester Unitedgitmis Manchester yerine Londra da stad yapmis.Bundan daha komik bisey olamaz walla

takimina sahip çik o zaman..maratonda oturup çekirdek yemeyle olmuyo bu isler..istanbulda ne zaman maçi olsa trübünlerde trabzona ayrilan bölümler hincahinc doluyo..geçenyilki olimpiyat stadi örnegi..ondan önceki kupa finali..derbiler..ve daha niceleri...
      Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

Ya ben Szymkowiak'in sakatlandigi pozisyonu görmedim. Zeminden mi kaynaklandi bu sakatlik?

Ayrica stadin mülkyeti Gençlik Spor Müd. nde olsa bile zeminin düzeltilmesi için onlarla anlasilamiyor mu?

Derin Trabzonspor
        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

G.Antep maçinda gördümki zemin daha çok patates tarlasina benziyor.Bu zeminde bu sakatlakliklar normaldir...Adam top sürüyor top resmen önünde zipliyor.....

Yorum

İlk olarak bobmarley tarafından gönderildi
            İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

madem stad istanbul da olmali neden takimin adi TRABZONSPOR.Sen hiç bir sehir takiminin kendi sehri disinda stad yaptirdigini duydun mu?Düsünsene Manchester Unitedgitmis Manchester yerine Londra da stad yapmis.Bundan daha komik bisey olamaz walla

takimina sahip çik o zaman..maratonda oturup çekirdek yemeyle olmuyo bu isler..istanbulda ne zaman maçi olsa trübünlerde trabzona ayrilan bölümler hincahinc doluyo..geçenyilki olimpiyat stadi örnegi..ondan önceki kupa finali..derbiler..ve daha niceleri...

iste cevap budur sen cekirdek ye , mac boyu homurdan sonra mantikli bir fikir gelince karsi cik sen sahip cikmazsan istanbulda yasayanlar elbette bos durmaz herkes avni akerdeki seyirciyi goruyor once avni akerdeki seyirci kendine ceki duzen versin ondan sonra elestirilere cevap versinEdited by: onurts61
            Kahpe Bizans;
            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

Zemin gerçekten çok kötü.Yenilemeye kalksalar 2-3hafta stadimizda maç oynayamayiz.Geçen sezonun sonunda yapacaklardi bu isi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Zeminin kötü olmasinida taraftarmi düsünecek anlamiyorum ya ne pinti herifler bunlar hayret bisi [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                guRbetcigençleR

Yorum

(Düsünüyorumda bazen sadece basliga mi cevap yaziyoruz?Yani kim ne yazmis okumadan.)
                  \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

her kes basliga cevap yaziyor , yeterki benim de tuzum olsun corbanin icinde !!!!!!!!!!!!!!! Problemler böyle cözülmez ama!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

Aradan bir yıl geçmesine rağmen zemin aynı iğrenç zemin.Apoel maçında gördük,patates tarlası gibiydi...

Yorum

bu zeminde top oynanmaz...
                        patates tarlası gibi.

Yorum

ya stad bizim değil diyorsunuz o zaman yönetim bir yol bulsun bu zemini düzeltsin böyle rezil saha olurmu.
                          ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

ben drenaj sisteminin değiştiğini hatırlıyorum bir kaç sene önce.zeminde değişir herhalde bir ara
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

zaten stad yapmıycakmı bu adamlar zemini neden değiştirsinlerki. sadece düzeltme onarma falan yapılır. bencede yeterli olur.
                              KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

bu zemin yeni stad yapılana kadar böyle gider. kimse kalkıpda zemine para yatırmaz. haklıdirlarda
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X