simal yildizinin alintisi fifanain internet sitesinden ise olayin tartisilir bir yani yok.zaten fifanin bu derece köklü bir degisiklik yapmasini beklemiyordum.fifanin sitesine göre kural hatasi yok.velev ki olsa bile bi sekilde hakem ve gözlemci raporuyla örtbas edilir.  ; TÜRKIYEDE TRABZONSPORUN PUAN KAYBETTIGI BIR MAC KURAL HATASINDAN DOLAYI TEKRARLANMAZ,O EZIKBAHÇEYE MAHSUS...
Malatya maçinda kural hatasi var mi
Daraltma
X
-
Maçi izlerken ben de bu konuya takildim, hatta etrafimdakilere de bahsettim. Ama asagida yazili olanlar geçerli olan son kurallar ise hakemin uygulamasi dogru yani birkural hatasi yok. Bana göre de dogrusu bu. Gol olan bir penaltiyi, içeri oyuncu girdi diye iptal etmekçok agir birceza olur. Onun cezasi, atisin tekrari ve golün kaçma ihtimali olmali.
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
TERCÜMESI
penalti kullanacak takimdan bir oyuncu penalti atisinda ceza alanina girme durumunda:
? hakem penalti atisini gerçeklestirir
? atis gol olursa, penalti tekrarlanir (x)
? atis gol olmayinca hakem oyunu durdurur ve karsi takim için bir serbest atis ile yeniden baslatir
? top kaleciden veya kaleden geri döner penalti atisi kullanan oyuncuya dokunursa hakem oyunu durdurur ve karsi takim için bir serbest atis ile yeniden baslatirBertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."Yorum
-
hukuk var idda var iptal olmasi imkansizAK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN Yorum
-
-
ONU ASSAK AZDIR[img]smileys/smiley7.gif[/img]"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
napicaz adami gidip oldurucez mi allah askina yaa"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
oyle yada bole bitti gitti iste skor tabelaya yazdiAK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum