Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ajansspor'un sitesine girdim bütün yazarlar fenev lehine yazılar yazmış.Herkes Semih'in penaltı pozisyonunu konuşuyor.Canları yandığında medyayı ayağa kaldırmasını iyi biliyor şerefsizler.Güya Bursa bize geçen senenin diyetini ödemiş miş miş...
    Güzelim ülkemde yazarlığın haberciliğin çivisi çıkmış.Herkes holigan gibi.Sporda şiddet yasası çıkartılıyor.Neymiş efendim trübündeki holiganların uslanması için.
    Bu ülkede holiganizm varsa bunu tetikleyen şerefsiz oğlu şerefsiz medyadır.
    Adamın yazısını okuduğun anda kin ve nefret tohumları beynine işliyor resmen.
    Yazıyı okuyan adam zaten bu beyinle maça değil kavgaya gider.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• Burak hakkında o yazıyı yazan tek kelimeyle 'şerefsizdir'.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• bunlara haddini bildirmek gerek. gerçekten spor yazarlarının çoğu haddini aşan yazılar yazmış buna göz yummamalıyız. bursayada puan aldığı için ağır hakaretler var insanlık dışı yazılar

Yorum

• İşin ilginç yanı normal şartlarda halen avantajlı olan onlar...Hayır merak ediyorum puan farkı 7 ye çıkarsa ne yapabileceklerini....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ajansspor da HAKAN CERRAHOĞLU denen "EDEPSİZ"i okudunuz dimi !!!
            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• kutsal fb medyası hortladı yine. bunlar yine karıştıracak ortalığı görürsünüz.
              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ajansspor da HAKAN CERRAHOĞLU denen "EDEPSİZ"i okudunuz dimi !!!
                Okudum...Yazıya yazılan yorumlar kafi bence...Asgari vicdana sahip herkes vermiş cevabını
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• şu an ortada avantajlı olan yok ancak ligin son 7 haftası ve bütün kalan maçlarımızı alınca şampiyon olmak gibi bir avantajımız var haftaya fener eskişehiri yenemez. onların ençok puan kaybı bekledikleri maçtı. bu gerginlikleri ondan bundan sonra oluşacak 4 yada 5 puan farkı kapatamazlar

Yorum

• Aziz'in küçük itlerini(affınıza sığınarak) meşhur etmeden yayın organlarına tepki vermekten çekinmeyin.
                    Hiçbirşey olmasa bile kendi dinamiklerimiz harekete geçer.Tsyd sürecinde Trabzon şubesinin tavrından bunu çok iyi gördük.
                    Meydanı boş sanmasınlar.Bize aksiyon lazım,sakinlik yaramıyor...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okudum...Yazıya yazılan yorumlar kafi bence...Asgari vicdana sahip herkes vermiş cevabını
                      Bende yorum yazdım zaten,adam resmen pisleşmiş yaa...
                      KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Sağda solda haberlere yorum yazan arkadaşlar...Muhataabınız rakip taraftarlar değil vicdan sahipleri olsun...Slogan atmayın vicdanlara seslenin...Mesela sorun hangi maçta hakem skoru daha çok etkiledi bu maçta mı Fener in GS maçında mı? O maçın ardından hakem gündemin kaçıncı maddesi idi? Bu gün kaçıncı maddesi?

Yorum

• İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ajansspor da HAKAN CERRAHOĞLU denen "EDEPSİZ"i okudunuz dimi !!!
                          Okuduk ne yazıkki vakit kaybından başka bişe değil

Yorum

• Fenerliler bu kadar işkence çektiği başka bir sezon hatırlamıyordur eminim.

Önce 9 puan fark yediler,sonra bir mucize oldu fark kapandı lider oldular.

Ama bir türlü farkı açamadılar.

Üstelik 5-6 maçta son dakika golleriyle kazanan bir rakip.

Sinir bozucu laf bile değil Alanzinho için.

Adamların sinirleri darmadağın.

Şimdide Bursaya takılıp liderliği bıraktılar.

Bu kadar işkenceden sonra ruhunu teslim edermi bilmem ama takatları son raddeye dayandı.

Ruhlarına Fatiha okumak bize nasip olur inşAllah.

Bunca eziyetten sonra,ben Fatihanın yanında bir Yasin okumayıda kendime borç sayıyorum.
                            En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                            Erdal Hoş

Yorum

• Gazete sayısı her geçen gün artıyor.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• harekete geçelim. bence klübün açıklama yaptığı hafta taraftarın yaptığı baskı herkesi tedirgin etmişti. aynı yere hep beraber yüklenelim. bunlar yazar çapulcu tayfası yayın kuruluşuna yüklenelim bu yazılar ulusal bir medyada nasıl yer alabiliyor. bu hesabını herkes vermeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X