Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker Stadı basın tribününde bile inanılmaz bir atmosfer vardı. Bir gazeteci avazı çıktığı kadar bağırıyordu...

yorumsuz
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Bugün a gazetesi yarın b televizyonu bunların sonu hiç gelmeyecek, hiç bitmeyecek, devam edecekler. Sansasyona meraklı medya, olay olsun da allayıp pullayıp gösterelim derdinde, gerek kamuoyu nezdinde çoğunluk gerekse de yönetim mekanizmalarındaki etkinlik dolayısıyla güç sahibi olanlara boynu kıldan ince olan güce biat eden medya; adaletten, ahlaktan, edepten yana olmaktan her zaman ki gibi güçlüden yana olma derdinde.

Yalnız, üzerimize bu kadar gelmelerinin, baktılar maçın içinde bir şey yok, basın tribününde yaşananları saha içinde yaşanmış gibi sunmanın temelinde yatan neden, Trabzonspor'un gerek kulüp gerekse de şehir bazında hak arama mücadelesinden vazgeçmemesidir kanımca. Susmamız, her şeyi sineye çekmemiz istendi ama gel gör ki bu toprakların fıtratı böyle değildir. Bu topraklar, kolektif eylem hareketlerini pek kültürel olarak özümseyememesine karşın, bireysel olarak haksızlıklar karşısında her daim tepki göstermiştir. Şike meselesinin belki şöyle bir yararı da oldu bize. Bireysel karşı duruşlar birleşip toplu karşı duruşlara yöneldi. Sesimize ses aldık, seslere ses verdik.

Velhasılı kelam, bizden itaat istendi biz ise itaat etmedik. İtaatsizlikte onlar için büyük bir günahtı, farazi cennetlerinden kovmak gerekirdi günahkarları, onlar kovmaya kalkarken biz itaatsizleri, onlara cennetlerinin farazi olduğunu aslında cehennemi yaşadıklarını göstermek, söylemek yine bize düştü. Çünkü, bizden başka herkes güce boyun eğmiş, kaderine razı olmuş durumda.

Bütün mesele bu sanırsam.

Yorum

• Zürriyetin toplu halde falsoları...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Hürriyetin ne oldugunu burada hepimiz biliyoruz ama bu gazeteyi alip hala destekliyen trabzonsporlular bilmiyor. Bu serefsizlerin gazetesi Trabzonda 0 tane satilmali ama nerde
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kimdir bu gazeteci çıksın söylesin eğer o kadar adamlığı varsa.

Yorum

• Hürriyet yine yaptigi yapacagini...!

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• adım adım cinnete doğru gidiyoruz korkarım şubat ayındakı febe maçında olacak olanlar ömür boyu unutulmayan cinsinden olacak

Yorum

• zurriyetin sahini aydın doğan TS üyesiymiş inanamıyorum yaa vallahi rezalet

Yorum

• İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zurriyetin sahini aydın doğan TS üyesiymiş inanamıyorum yaa vallahi rezalet
                    Sahibi mi?

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sahibi mi?

..
                      hürriyet aydın doğanın değilmi yoksa benmi yanliş hatırlıyorum

Yorum

• hürriyete yalanlama..

Yorum

• Hürriyet ciddi ciddi propogandaya başladı aleyhimizde...
                          Bizde başkandan başka yönetici yok ki arkadaş, şöyle taşaklı arayacak Aydın Doğan'ı ya da başka birini, müdahale edecek. Bizim yöneticiler ancak kendi reklamını yaparlar...

Yorum

• İlk olarak northern61 tarafından gönderildi
                            bizim başkanın trabzonda kalacak evi bile yok.hakkımızı nasıl savunsun.
                            Başkan'ı demiyorum ki zaten, bir tek Başkan var, hangi birine yetişsin.
                            Sorun diğerlerinde, hepsi yerel insanlar, ulusal bir nitelikleri yok. Şehrin bilinen doktoru ya da kuyumcusu. Bildikleri tek şey maçlardan sonra o oldu bu oldu diye açıklama yapıp gazetelerde isimlerini duyurmak başka olayları yok...

Yorum

• Size tek bir şey diyeceğim bu başlıktaki ilk mesaja bakın bu Ahmet Ercanlar denen yalakanın kime hizmet ettiğini zaten biliyorduk.Ancak konuşmayla, yorum yazmakla olmaz Hürriyet okumayalım, okutmayalım!
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Hürriyet yazılan yorumları yayımlamıyor. Ben de iPhone AppStore dan giydirdim bunlara yayımlanmama gibi bir şansı yok tabi aynen çıktı. Formdaki arkadaslara da tavsiye ediyorum. Lütfen aynısını yapınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X