Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adalet Yok Yok Yok Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bunlar ya kendileri apaçik salaklar ya da kendileri disindakileri salak zannediorlar..

ey fb ve köpekleri bu halki kandiramazsiniz !!!

yeter kazandiginiz sikeli hileli sampionluklar insanlarin haklarini yemekten vazgeçin!
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Lig Tv'de maçin verildiginde defalarca gösterdigi halde,spiker elle oynadigini hiç söylemedi.Böyle tetikçi spor medyasina böyle ahlaksiz sporcular yakisir ancak.Birde Rizespor taraftarlarinin maç devam ederken burasi "trabzon degil"seklinde tezahurat etmelerini anlamis degilim.Yok arkadaslar karadeniz ikliminde böyle degisiklikler olacaksa,cehenneme kadar yollari var.Aksam Lig TV'de Volkan Konagi dinledim.Müthis bir yorum getirdi mest oldum.Bende sampiyonluk vs.için sabirsizlaniyordum,kiziyordum ama Volkan Konak bu tarafimi degistirdi.Trabzonumuzu karsiliksiz sevdigimizi artik bilmemiz lazim.Artik hiç karsilik beklemiyorum.O forma bana yetiyor.
      kamil28

Yorum

gerçekten güzel seyler söyledin kamil kardesim..bende sampionluk istemiorum benim için statta binlerce insanin trabzonspor sahaya çiktigi zaman onlari ayaga kalkarak dakikalarca alkismalari ve takimi bagirlarina basmalari beni heyecanlandiriyor ve sevindiriyor..

trabzonspor çok büyüktür ve çok köklüdür.. 38.yili kutlamasina bakmayin .. bu sehirde 100yildir futbol oynaniyor

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
        Yükleniyor...
        X