Furbol AS’nin basina kim gelmeli?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • DieGo
    • 22.02.2005
    • 313

Furbol AS’nin basina kim gelmeli?

Futbol A.S.'ye patron araniyor
    Vatan

Günes'in teklifi kabul etmemesi üzerine zor durumda kalan Trabzonspor Baskani, Futbol A.S.'nin basina geçecek isim için arayislari sürdürüyor

Trabzonspor'da baskan Atay Aktug Futbol AS.'nin basina getirmek istedigi Senol Günes'in takimdan ayrilmak istemedigini söylemesi üzerine zor durumda kaldi. En ideal ismin Senol Günes oldugunu ancak onun da teklifi kabul etmedigini belirten Aktug "Nasil rahat edecekse öyle çalisacak. Ancak Futbol AS.'nin basina birisini geçirip yapilanma hamlesini tamamlamak zorundayiz. Duruma göre eger sagligim, isim ve mesaim elverirse ipleri elime alabilirim" diye konustu.

Sümer'e sicak bakmiyor
    Atay Aktug'un Futbol A.S. için ismi geçen eski teknik direktörlerden Ahmet Suat Özyazici ve eski baskan Özkan Sümer'e ise sicak bakmadigi öne sürüldü. Baskan Aktug'un yönetim kurulu ve camia içinde bölünmeden endiselendigi için 2 isme teklif götürmemekten yana tavir aldigi belirtildi. Baskan Aktug, "Isinin ehli birini bulursam, bu görevi hemen ona verecegim. Çünkü profesyonel yapilanma içinde bunu yapmaliyiz" dedi.

Furbol AS'nin basina kim gelmeli?Kim bu büyük sorumlulugun altindan kalkabilir?
    \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"
  • Emir BAYRAK
    • 27.11.2004
    • 1375
    • iç mimar
    • İstanbul

Bence bu büyük sorumlulugun altindan AHMET AGAOGLU kalkabilir düsüncesindeyim.
    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• kutoz

Bence Futbol bilgisi, gerek ülke içindeki talimatlari bilen, gerekse uluslar arasi talimatlar konusunda yeterli donanima sahip birinin gelmesinde fayda var.

Kim olur, açikcasi kestiremiyorum. Senol Günes AS basina, Giray Bulak'sa teknik direktör olarak mantikli geliyor.

Yorum

• uygar_trb
        • 11.06.2005
        • 235

ahmet agaoglu en büyük adayim...

bi de senol günes onun basina teknik direktörde giray bulakta çok iiii fikir ama...
        SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• Guests

senol günes futbol a.s. nin basina geçmek için gelmisti diye biliyorum ben sonra ne oldud vazgeçti

Yorum

• uygar_trb
            • 11.06.2005
            • 235

çok ilginç ya birkaç sene önce giray hocaya küfreden seyirci simdi onu hoca olarak istiyor.helal olsun size valla.ahmet agaoglu abimiz kaçip gitmese simdi baskandi onu ne anlamda destekliyosunuz anlamiyorum.o bir sosyete o bir golfçü birakmis artik futbolu,trabzonsporu.ayrica biraz sabirli olun senol hoca ve atay baskan bu isi düzeltecektir ben ikisine özellikle de trabzonumuzun iftihar kaynagi senol hocamiza zaman verilmesinden yanayim. alex fergusona bes sene hiçbir basari yapamamasina ragmen sabreden manchester ne hale geldi ortada.bide hüseyine baskana hocaya ve gökdenize yol veren özgüreis bence sen bu takimin yakasindan silkelensen çok daha iyi olur.eminimki onlarin hiçbiri kadar ömrün boyunca trabzona faydan olmayacak.
            SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• kutoz

Uygar kime gönderme yaptin anlayamadim. "birkaç sene önce giray hocaya küfreden seyirci simdi onu hoca olarak istiyor" demekle hangi seyirciyi kastettinki. Topu topu surada 3 kisi yorum yaptik ve GirayBulak'i gündeme ben getirdim. Sayet seyirciden kastin bense, hiç küfretmedim. Ama görüsün genele ise, buda afaki olur. Çünkü 3 kisinin yorum yaptigi yerde, seyirciye ulasman zor olur ki bizler seyirci degil, taraftariz.

Yorum

• Harun-61
                • 29.05.2004
                • 20107
                • Yönetici
                • Trabzon

Can Cobanoglu ?!?
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Emir BAYRAK
                  • 27.11.2004
                  • 1375
                  • iç mimar
                  • İstanbul

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
                  Can Cobanoglu ?!?

yok daha neler [img]smileys/smiley11.gif[/img]
                  Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                  Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• CeSS
                    • 29.05.2004
                    • 2524
                    • Ankara

Ahmet Agaoglu'nun Futbol A.S.'nin basina geçecegini zannetmiyorum. hatta teklif bile götürülecegini sanmiyorum.

Uygar_trb kardesim ; yazdigin cümle dogru, Ahmet Agaoglu Trabzon'u terketmeseydi su anda baskandi. Ama hiç arastirmayi düsündünmü , Ahmet Agaoglu Trabzon'u o gece neden terketti. Onu o gece Trabzondan koparan seyler nelerdi ? Ne gibi dayatmalarla karsi karsiya kaldi ? Onu sosyete olarak, Trabzonsporu birakmis birisi olarakitham etmektense bu sorularin cevaplarini çevrende bilen arkadaslarindan ögrenmeye çalisiver.
                    Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Özkan Erdem
                      • 28.06.2004
                      • 3908
                      • Yük. Mühendis
                      • İstanbul

İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
                      Can Cobanoglu ?!?

yok daha neler [img]smileys/smiley11.gif[/img]

Can Çobanoglu'yla tanistim geçen pazar, sebat - ist belediye maçinda.. Kendisine gelen bir teklif oldugunu, trabzonlu (sürmene) oldugunu ve hizmet etmeyi isteyecegini söyledi ama bu yönetim çalkantisi bitmeden dgerlendirme yapmayacakmis..

Bence Senol Günes futbol a.s. 'ye, giray bulak teknik direktörlüge..
                      BORDO MAVİ

Yorum

• Vektra58
                        • 12.04.2005
                        • 191
                        • İstanbul

Bana Göre Hem Teknik Direktörlük, Hemde Futbol A.S'nin Basina Senol Günes Bir defaya mahsus Tek Basina Getirilmelidir.

Yorum

• Harun-61
                          • 29.05.2004
                          • 20107
                          • Yönetici
                          • Trabzon

yada

Hami Mandirali [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• denizgrsy
                            • 08.06.2004
                            • 2993
                            • Samsun

SENOL GÜNES FUTBOL A.S nin basina,YILMAZ VURAL TEKNIK DIREKTÖRLÜGE...
                            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Utku061
                              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                              • 29.05.2004
                              • 846

İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi
                              SENOL GÜNES FUTBOL A.S nin basina,YILMAZ VURAL TEKNIK DIREKTÖRLÜGE...

Hiç gülesim yoktu,Yilmaz Vural mis..
                              Ts Üye No:16546

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...