Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS tanitim filmi sizce nasil olmus

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS tanitim filmi sizce nasil olmus

arkadaslar TRABZONSPOR resmi internet adresinde TS tanitim filmi var,show tv ile ortak hazirlamislar...izlemeyen arkadaslar varsa tavsiye ederim...aston villa ya atilan gol,olimpik lyon maçinda b.orhanin attigi gol sonrasi sevinci var........kisa ama olsun,insanin tüyleri diken diken oluyor...

http://www.trabzonspor.org.tr/videolar/ts_tanitim.
    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

ben onu daha önce izlemistim çok güzel show yavas yavas adam oluyo gibi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

kusura bakmayin eski bi konuyu açtiysam yönetimdekiler kusuruma bakmasin,ben yeni gördüm,sizlerle paylasmak istedim...

saygilarimla...
      Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Konu açarken açtigimiz yere biraz dikkat...

Edited by: Tmac61

Yorum

denizgrsy;

önemli degil dostum. Olur böyle yanlisliklar. Kötü niyetle yaptigin birsey degil, kendince yeni oldugunu düsündügün bir konuyu bizimle paylasmak istemissin.

Daha önce bu tanitim videosu konusu geçmisti. Yine de tesekkürler, iyi niyetin için [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: kutoz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X