rumlara elendikten sonra yazmayacagim (sampiyon olana kadar) demistim ama dayanamadim yaziyorum.
maçi izlerken ilk yirmi dakikadaki trabzonu sanki geçen seneki cl finalinin ikinci yarisindaki liverpool'a benzettim.hatta çok iyi hatirliyorum (dikkat edenler görmüstür) topla oynama oranlari %73'e %27 idi.
2-0'dan sonrada takim oyunu istedigi gibi yönetti.cani isteyince pozisyona girdi cani isteyince oyunu kendi saahassinda kabul etti.
fatih ve yattara'yi saymazsak en begendigim oyuncu lee idi.bence bu adam ortada daha verimli oynuyor.hatirlayin 2. golün baslangiç pasini o verdi.eger o top hüseyine düsseydi kesin geriye oynardi.
gökdenizin sol kanatta olmasi bizim için büyük avantaj(ters ayakli) ama bu avantaja islerlik kazandirabilmek için gökdenizin daha skorer olmasi gerekiyor.
ben bu maçta takimi genel olarak begendim.yavas yavas forma giriyorlar ve oyuncular arasinda uyum da artiyor.ama bu haftaki maç çok zor da olabilir çok kolayda olabilir.zoru kolaya çevirmekte trabzonsporumuzun elinde.ankaragücü maçinda oldugu gibi bunaltici bir presle baslayip bir gol bulursak sezonun en rahat deplasmanini oynariz. aksi takdirde tv basinda 9 ve katlari oraninda dogururuz.

Yorum