TRABZONSPORUM-ankaragücü(3-1)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Akın NAZİFOĞLU
    • 14.07.2004
    • 675
    • Subay
    • Tokat

rumlara elendikten sonra yazmayacagim (sampiyon olana kadar) demistim ama dayanamadim yaziyorum.

maçi izlerken ilk yirmi dakikadaki trabzonu sanki geçen seneki cl finalinin ikinci yarisindaki liverpool'a benzettim.hatta çok iyi hatirliyorum (dikkat edenler görmüstür) topla oynama oranlari %73'e %27 idi.

2-0'dan sonrada takim oyunu istedigi gibi yönetti.cani isteyince pozisyona girdi cani isteyince oyunu kendi saahassinda kabul etti.

fatih ve yattara'yi saymazsak en begendigim oyuncu lee idi.bence bu adam ortada daha verimli oynuyor.hatirlayin 2. golün baslangiç pasini o verdi.eger o top hüseyine düsseydi kesin geriye oynardi.

gökdenizin sol kanatta olmasi bizim için büyük avantaj(ters ayakli) ama bu avantaja islerlik kazandirabilmek için gökdenizin daha skorer olmasi gerekiyor.

ben bu maçta takimi genel olarak begendim.yavas yavas forma giriyorlar ve oyuncular arasinda uyum da artiyor.ama bu haftaki maç çok zor da olabilir çok kolayda olabilir.zoru kolaya çevirmekte trabzonsporumuzun elinde.ankaragücü maçinda oldugu gibi bunaltici bir presle baslayip bir gol bulursak sezonun en rahat deplasmanini oynariz. aksi takdirde tv basinda 9 ve katlari oraninda dogururuz.
    hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• poetricus
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 05.09.2004
      • 11924
      • Trabzon

İlk olarak ts@dc tarafından gönderildi

• Jeff bizi cok uzer arkadaslar benden soylemesi.
      • [/list]

Yorum

• Nytre
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 31.05.2004
        • 10231
        • Trabzon

JEFF BIZ ILERI DE FAZLA DURDUUNDA ÜZER

ANCAK BIR KALECI HER MAÇTA GOL YIYORSA SUC SADECE KALECIDE DEGIL DEFANSTADIR DA..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• baris_aykan
          • 26.09.2004
          • 926

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

JEFF BIZ ILERI DE FAZLA DURDUUNDA ÜZER

ANCAK BIR KALECI HER MAÇTA GOL YIYORSA SUC SADECE KALECIDE DEGIL DEFANSTADIR DA..

BU TAKIM OYUNU [img]smileys/smiley35.gif[/img]
          AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN

Yorum

• 61viya
            • 04.12.2004
            • 4515
            • Bursa

Ya çok özür dileyerek soruyorum: Sizce Gökdeniz bu maçta kötü müydü yani??
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• baris_aykan
              • 26.09.2004
              • 926

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

aslinda kotu degildi fakat ne olduysa icerde oldu hocayla ilgili bence
              AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN

Yorum

• Sacit
                • 16.12.2004
                • 10754
                • Trabzon

İlk olarak baris_aykan tarafından gönderildi

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

aslinda kotu degildi fakat ne olduysa icerde oldu hocayla ilgili bence
                daha iyi olur inslh

Yorum

• Nytre
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 31.05.2004
                  • 10231
                  • Trabzon

kötü oynamadi gökdeniz ancak bundan sonra iyi oynayabilir mi bilmiorum çünkü ona destek vermemiz gerekior kim ne derse desin zor günler yasior..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• 61viya
                    • 04.12.2004
                    • 4515
                    • Bursa

Zor günler yasadiginin ben de farkindayim renkdasim...Ve sanirim konuya el atma sirasi,bizlere geldi...Destek olmaliyiz onA...Çünkü onun bunlari hak ettiginmi düsünmüyorum...Ne olmus olursa olsun,o psikolojide düsünün kendinizi ve size verilen destegin etkilerini akliniza getirin...Yanindayiz Gökdenizim...
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...