Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSYD Trabzon Subesi Turnuvasi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak umka tarafından gönderildi

1-Giresunspor'un çagrilmamasi koca bi ayiptir.

2-Çünkü Giresunspor karadenizde birinci lige çikan ilk takimdir.

3-Bu ayip Trabzonsporumuzun degil Spo Yazarlari derneginindir.

4-Orduspor bu turnuvaya katilamaz. Çünkü 31 Agustos tarihinde onlarin Türkiye Kupasi maçi vardir.

Sonuç:GIRESUNSPOR ve TRABZONSPOR kardestir. Bu degismez.

imza hemserim [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Karadeniz TSYD ile çalkalanacak !..

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Trabzon Subesi tarafindan düzenlenen Karadeniz Kupasi Futbol Turnuvasi, 31 Agustos-1 Eylül tarihlerinde Trabzon'da yapilacak.

var nt=String(Math.random()).substr(2,10);document.write ('<\/scri' + 'pt>');

< = src="http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&nt=5404381979">

Turnuvaya Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Akçaabat Sebatspor ve Ofspor katilacak.

Turnuvada ilk gün 16.30'da Ofspor ile Trabzonspor, Of Ilçe Stadi'nda, Akçaabat Sebatspor ile Çaykur Rizespor ise Akçaabat Fatih Stadi'nda karsi karsiya gelecek.

1 Eylül'de ise Hüseyin Avni Aker Stadi'nda final ve üçüncülük karsilasmalari yapilacak.

Trabzonla sarmaz gerçi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

bakalim TV verecekmi ?

TRT bu dönem iki TSYD futbol turnuvasi maçlarini yayinladi.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Düzenlenmesi iyi oldu en azindan genç futbolcular kendilerini gösterme sansi bulurlar.
          # BMN #

Yorum

evet genç futbolcular icin iyi oldu ßence takim secimi son derece dogal ve dogru...
            Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
            Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

İlk olarak shooter13 tarafından gönderildi
              iyidir iyi.bari bu kupayi alsinlar

YOK CNM ALIRLAR YUH ARTIK [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

KONU GIRESUNSPORUN ÇAGRILMAMASI ÜZERINE YOGUNLASMIS, BEN DE ÇAGRILMAMASI KONUSUNDA ELESTIRIYORUM BEN ILÇE TAKIMINI ÇAGIRIYORSUN LAFINDAN ANLADIGIM OFSPOR DU AMA HERKES SEBATI ÖRNEKLEMIS BEN MI YANLIS ANLADIM? OFSPOR ÇAGRILIYORSA GIRESUNDA ÇAGRILABILIRDI GIRESUNDA KENDINI ASACAK KADAR SEVDALI TARAFTARLARIMIZ VARKEN UZUN ZAMANDIR YANIBASIMIZDAKI BU ILE ILGISIZLIK HOS OLMUYOR GIBI GELIYOR BANA, SONRA 3 EZIK TARAFTARLARI ORALARDA ÇOGALMAYA BASLIYOR,KIMSE SIRF KARADENIZDE DIYE TRABZONSPORLU OLMAK ZORUNDA DEGIL O INSANLARA SEN ULASACAKSIN AYNI SEKILDE ORDUSPORU DA KONUYA DAHIL EDIYORUM AMA ONLARIN O TARIHLERDE MAÇI OLDUGU IÇIN PAS GEÇIYORUM.
                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

İlk olarak TS_ilverTS_wan tarafından gönderildi
                  KONU GIRESUNSPORUN ÇAGRILMAMASI ÜZERINE YOGUNLASMIS, BEN DE ÇAGRILMAMASI KONUSUNDA ELESTIRIYORUM BEN ILÇE TAKIMINI ÇAGIRIYORSUN LAFINDAN ANLADIGIM OFSPOR DU AMA HERKES SEBATI ÖRNEKLEMIS BEN MI YANLIS ANLADIM? OFSPOR ÇAGRILIYORSA GIRESUNDA ÇAGRILABILIRDI GIRESUNDA KENDINI ASACAK KADAR SEVDALI TARAFTARLARIMIZ VARKEN UZUN ZAMANDIR YANIBASIMIZDAKI BU ILE ILGISIZLIK HOS OLMUYOR GIBI GELIYOR BANA, SONRA 3 EZIK TARAFTARLARI ORALARDA ÇOGALMAYA BASLIYOR,KIMSE SIRF KARADENIZDE DIYE TRABZONSPORLU OLMAK ZORUNDA DEGIL O INSANLARA SEN ULASACAKSIN AYNI SEKILDE ORDUSPORU DA KONUYA DAHIL EDIYORUM AMA ONLARIN O TARIHLERDE MAÇI OLDUGU IÇIN PAS GEÇIYORUM.

Turnuvayi Trabzonspor düzenlemiyor.TSYD Trabzon subesi düzenliyor.Ayrica ben 4 yil Giresunda okudum,ne kendini asacak taraftar gördüm(ögrenciler hariç),ne de eziklerden fazla olan bi taraftar toplulugu gördüm.Trabzonun ve Trabzonsporun orada eskiden beri pek sevilmedigini rahatlikla söyleyebilirim.(Tabiki istisnalar var)
                  # BMN #

Yorum

genc futbolcular icin iyi bir turnuva... ama bi o kadarda gereksiz bir turnuva sezon baslamis herkes lig havasina girmis bu satten sonra olur mu hic?
                    Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

Neden olmasin ? Yedekler ve gençler için bulunmaz bir nimet.Ne de olsa maç yapacaklar.Antremana yada antrenman maçina benzemez.Göster kendini zorla onbiri.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Arkadaslar böyle herkes bise konusuyo ama ne biliyorsunuz çagrilip çagrilmadiklarini.Sizin düsündügünüzü TSYD Trabzon Subesi düsünmedimi sanki.Demekki var bi durum.Bilen yazsin kimse atip tutmasin.

Lige verilen arada iyi olacak.Yapilmasi gereken bi organizasyon bu.En müsayit tarihte buymus demekki.

TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

Show tv bizim bütün hazirlik maçlarimizi satin almisti.Bu maçlarda dahilse aldigi maçlar içine Show tv verecek demektir.
                          TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

TSYD ye katil tüm takimlara basarilar
                            TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

İlk olarak _tsstorm tarafından gönderildi
                              Show tv bizim bütün hazirlik maçlarimizi satin almisti.Bu maçlarda dahilse aldigi maçlar içine Show tv verecek demektir.

insallah verir mac seyretsin alem [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

genc futbolcular icin iyi bir sans kupanin baska bence bir anlami yok..
                                elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X