Kazim Koyuncu Mezarini Ziyaret

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • osmangenc
    • 03.12.2004
    • 169

ben bu hafta ici gidiyorum kazim koyuncunuin mezarina.. gelmek isteyen arkadaslarla haberleselim.

benim msn e yazabilirler..
    ortadirek tiyatrosu

Yorum

• mr.fa
      • 03.07.2004
      • 321

Trabzon Temsilcileri bir organizasyon yapamadi ne yani burdan istifami bagiralim?

Organizasyonu biz yapinca olmuyor, siz yapin diyoruz yine olmuyor. Ne olmasi gerek söyleyin onu yapalim. Herkes basinin çaresine mi baksin yani. Sevgili Çakir nerdesiniz okumuyorsunuz bu sitemleri sanirim.

Biliyoruz
      Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
      Toprak çökecek
      Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
      \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
      Gidelim
      Yildizlarin çok oldugu
      Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Utku061
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 29.05.2004
        • 846

Hayatimin kaderini çizecek bir sinava girecegim 4 eylül de o yüzden bu organizasyonla ilgilenemiyorum. 8 Eylül e kadar da Trabzondayim sonra 1 aylik tatile gidecegim kismetse,5-7 eylül arasinda bir organizasyon gerçeklesir ise katilabilirim..Yinede bize düsen bir görev olursa buralardayim..Saygilar..
        Ts Üye No:16546

Yorum

• LazAnisT
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 21.02.2005
          • 11617
          • BASIN- YAYIN
          • İstanbul

Burasi yeri degil ama ben karadeniz gecesine katildim çokta keyif aldim..paranin nereye gittigini bilmiyorum ama organizasyon çok güzeldi

Yorum

• Sevgi
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 06.10.2004
            • 5004
            • Muhasebe

İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi
            Aklina, fikrine, yüregine çok saygi duydugum ve sevdigim Umur Talu?nun Kazim?in öldügü günlerde yazdigi çok güzel bir yazisini saklamistim... Hafiza tazelemek adina burada yayinlama ihtiyaci duydum... Hani çok sevgili sevgilimiz Kazim?in gidisinden sonra alev alip bir sürü seyler yapacagimizi söylemistik ya... Zaman geçti, belki küllendik... Belki sizleri- bizleri tekrar birseyler yapmak için harekete geçirir bu yazi... Ya da yapilan - yapilmak istenen bir seyler varsa bunlarin içinde olmak için...
            Kanserli hafiza

Var mi sahiden elimizde bir istatistik?
            Devletin öyle bir titizligi, öyle bir sefkati var mi?
            Karadeniz'in ne kadari, deniz, hava, balik, bitki ama ille de insan insan ne kadari "kanserli"dir ve kanserli olacak, kanserli ölecektir; var mi?
            Çernobil'in hemen sonrasinda, çay içen bakandan... Arastirmalari, yayinlari, gerçekleri engelleyenlere kadar, "kanserli vicdan" var midir acaba?
            Millet, ey halk... O kadar çok yalan söylendi ki size, bize...
            Yalanlarla kanser oldu tüm hücreleriniz ve gikimiz çikmadi.
            Yüzde 90 oylarla bir de Çernobil dönemi cumhurbaskani yaptiginiz darbe pasasi simdi size durmadan "Uzun yasamanin sirlarini anlatiyor", gazeteler filan bunu tefrika ediyor ya...
            Biraz kafamiz olsaydi sahiden, biraz hafizamiz hakikaten, biraz arsivimiz gerçekten...
            Isyan ederdik, patlardik.
            Uzun yasayamamis, çünkü kendi radyasyon yükü yetmemis gibi yillar boyunca Tuna'nin tasiyip durduklarini da yutmus Karadenizliler adina bir firtina gibi patlardik.
            Merak ederdik hiç olmazsa; misal ODTÜ'lü bilim adamlarinin raporu nasil engellenmis, nasil sansürlenmis. Ölçümler neden gizlenmis; rüzgarin yönü kimler tarafindan gizlenmis, saptirilmis.fficeffice" />
            HAPE>

Hiç bi .ok yapmadik.
            Medyada söyle bir rüzgar, sonra modasi geçiyor.

Arkadaslar mezari ziyaret edelim duamizi okuyalim ama lütfen Kazim Koyuncu'nun neden öldügünü ve daha ne Kazimlar oldugunu unutmayalim.Önce hesap soralim sonra alnimiz ak mezara gidelim.Kaçimiz kanser çalismalarina destek veriyoruz ??? Yada çalismanin var olup olmadigini sorguluyoruz ...Edited by: sevgi
            TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...