Gökdeniz'le ilgili tüm iddialar!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Barış
    • 21.10.2004
    • 4881
    • Trabzon

Fenerbahçe?ye imza attigim dönemde çok gençtim. Simdi düsüncelerim degisti.

[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Berat
      Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
      • 14.09.2004
      • 8381
      • İstanbul

İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Ilahi Oflu kardes! sen de hemen inaniyorsun..gökdeniz febeye imza atar mi hiç(!)?? bunlar Trabzonspor Resmi internet sitesine sizan febelilerin oyunlari..Kahrolsun bizans medyasi,kesin fotomaç'in isidir[img]smileys/smiley7.gif[/img] gökdeniz böyle sey yapmaz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Edited by: Berat Tekke
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Jackdaniels
        • 08.05.2005
        • 4564
        • Mimar
        • Trabzon

Bende açiklamalarini telegolde izledim dün gece pisman oldugu belli bu hirsla bize daha çok faydasi olur insallah...
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• sanatik
          • 23.08.2004
          • 6520
          • Yönetici
          • Almanya

Sevgili berat,

hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz ve öfkemiz dinmedi, icimiz yaniyor. ( sanirim ). Evet gökdeniz hatalar yapmisdir, bizi coook kücük düsürmüsdür. Maalesef. Kendiside yapdiklarina utaniyor ve özür diliyor artik. Af diliyor.

Ayni durumda kendimiz olsak ne bekleriz ???

Hicbirimiz öyle kolay kolay unutamayiz olup bitenleri, herkes bize islerine geldigi icin bunlari hatirlatacakdir ancak biz farkliyiz berat, onlar gibi degiliz, farkli oldugumuz icinde onu kovma yerine bir sans daha vermemiz gerek, af etmemiz gerek.

Kolay degil biliyorum ama unutmamiz gerek.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• kutoz

Olayin patlak verdigi günden beri, hep ayni seyi söylüyordum. Gökdeniz efendi çikacak, basin toplantisini yapacak ve ne yapmissa anlatip camiadan özür dileyecek... Olayin sekli, gelisimi bize aci ve üzüntü vermistir. Bu açiklamalardan sonra kendi iç dünyamda Gökdeniz'i, bir taraftar olarak affediyorum. Bunu deger yargilarimizla paralel degerlendirmeyecegim. Bir insanin yapmis oldugu hata çerçevesinde degerlendirip, eskiden oldugundan daha fazla ona destek olmak için elimden geleni yapacigim.

Bu düsüncelerimden dolayi da bana kimse kalkip, karsi düsüncelerini anlatmasin, beni alinti yapip edebiyat yapmasin.Beni alinti yapmadan, bana atifta bulunmadan isteyen istedigi düsüncesini yazmakta serbesttir, bu konuda bir kisitlama getirmeye hakkim yoktur. Ben kisisel düsüncemi açiklayip, bu konuya kendimce noktayi koyuyorum.

Saygilarimla.

Yorum

• bordox
              • 30.07.2004
              • 2608
              • İstanbul

Su anda Gökdenizfutbol stilinde baska bir futbolcu yok,kisa mesafede onun kadar hizli bir futbolcu yok Türkiye'de.Yalniz Trabzonspor için degil Milli Takim için de gerekli bir adam.

Röportajinda da belirtti 'Yaptigim isi bir aptallik,salaklikti.'

Ayrica Fatih'e gs maçinda yapilanlara çok üzüldügünü,bu isin ne Trabzonsporcamiasine de diger takim arkadaslariyla bir alakasinin olmadigini,suçu isleyenin yalnizcakendisi oldugunu bu yüzden bagrilacaksa da yalnizca kendisine bagrilmasi gerektigini söyledi.

Çok dua ettigini ve ibadete yogunlastigini belirtti.Önce kendimi Allah'a affettirmem gerektigine inaniyorum dedi.

25 yasinda bir insan için çok zor seyler yasadigini,Allah'in kimseye böyle bir durum yasatmasiniistemeyecegini söyledi.

Olayi özetlemek gerekirse Gökdeniz,Trabzonspor gibi maddi degerlerinden daha fazla manevi degerlerin ön planda oldugu bir camiada affedilmesi zor bir ise bulasti,kimimiz buna cahillik dedik kimimiz paragözlükle suçladik.Gitmesi gerektigine inananlar oldugu gibi onun bu zor aninda desteklenmesi gerektigini savunanlarda oldu.

3 ay içinde yalniz Gökdeniz Karadeniz degil Trabzonspor taraftarlarida artik bir karar vermeli.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• #10 Fietra
                • 31.05.2004
                • 5506
                • Mühendis
                • İstanbul

Dün Gökdeniz'in açiklamalarindan sonra kahroldum üzüntü duydum ama neden diye sorarsaniz.Klüp beni kovmadikça gitmem dedigi için[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                keyif adamı ..

Yorum

• bordox
                  • 30.07.2004
                  • 2608
                  • İstanbul

İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi

Daha önce Trabzonspor'u birakip Istanbul takimlarina giden ve bu yüzden futbol hayati mahvolan çok futbolcu olmustu ama böylesi de hiç olmamisti açikcasi.

Fener'e bir imza atiyorsun hayatini yakiyorsun.Anlayin artik sunu ya Trabzonspor'da oynuyorsaniz bunun degerini bilin.
                  Amatör ruh,profosyonel düşünce
                  İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• My
                    • 09.06.2004
                    • 24460
                    • Aydın

Valla ne diicemi bilemiyorum. Kendisininde dedii gibi O'nu o yapan kulübün deerlerine büyük saygisizlik yapmistir. Fakat dün Telegol'de uykusuzluktan ölmeme raamen Gökdeniz'i izledim. Suna gerçekten kanaat getirdim; Gökdeniz hakikaten pisman ve hakikaten bizlerden özür diliyor afetmemizi istiyor. Açikçasi ben Gökdeniz konusunda eskisi gibi kati düsünmüyorum. Ama Gökdeniz'de ne halt yediini bilmeli, taraftara karsi, kulübüne karsi o sekilde yaklasmali. Sunuda bilmeli, O'nu bu yaptiklari için hiç af etmeyeceklerde olacak. Zaman zaman O'na bu yüzden tepki gösterenlerde olacak. Bunlarada kendisinin de dedii gibi alismak zorunda. Çünkü bunun suçlusu O'na bu tepkiyi gösteren taraftar diil, ta kendisidir.Uzun lafin kisasi Gökdeniz af diliyor, hata ettim diyor, çok pismanim diyor. Sanirim Gökdeniz bi sansi daha hakediyor ama bu sansin deereini ii bilmesi gerekiyor.
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• trapezus61
                      • 07.06.2004
                      • 1053
                      • subay
                      • Ankara

Kendi adima Gökdenize bir sans daha verilmesinden yanayim. Her insan hayatinda en azindan ikinci bir sansi hakeder diye düsünüyorum. Devbeyin yazdiklarindan sonra daha fazla birsey yazmak istemiyorum. Gerek de yok zaten. Herkes Trabzon sehri ve Trabzonspor üzerinde oynanan oyunlari az çok biliyor. Bunlari biliyorken Gökdenize daha fazla yüklenip vatan haini yapmanin bir alemi var mi?

Seni seviyorum Gökdeniz... Yaptigin bütün hatalara ragmen...
                      HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• kelkitli29
                        • 29.05.2004
                        • 2441
                        • Almanya

ben izlerken agliyordum az kalsin yaw. dayanamiyorum böyle olaylara[img]smileys/smiley1.gif[/img]. adam hakikaten cok pisman olmus ve affedilmek istiyor.
                        hele serhatin sorusuna Futbol hayatim bitene kadar Trabzonspordayim, cünkü ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum diyisi beni sapitti.

nedense böyle seyler duyunca kendimden geciyorum[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• szymeks
                          • 23.08.2005
                          • 330
                          • Ankara

bugün 90 dakikayi izlerken hepsi gökdenizin sike yaptigini ve az ceza aldigini sölüor üstüne üstlük hincal uluç gs maçinda sike yaptigini söylüyor gökdenizi trabzonda kimsenin sevmedigini ve ordan gitmesi gerektigini sölüor simdi gökdeniz trabzonspordan giderse su asamada avrupa takimi onu almaz çünkü uzun zamandir oynamiyor egerki fb ye giderse o zaman sikeci olmuyucakmi fenerbahçe kabullenicekmi be adam gökdeniz gs maçinda sike yaptiysa nie gol atior nie müthis oynadi o maçta o kadar karaktersiz olsa trabzonda isi ne fb ezikler istanbulspora açiktan para verirken federasyonda bu belgeler varken neden üstüne gidilmnedi olayin bu medya hakikaten çok komik ya
                          her daim trabzonspor

Yorum

• 61_dnc_TS
                            • 29.11.2005
                            • 1033
                            • öğrenci
                            • Trabzon

Allah askina unutmayalimoda bir insan.

Hemde hatasini kabul etmis özür dilemis.

Bize düsen görev bundan sonra ona her türlü platformda destek olmaktir....

Özellikle 34 medyasina ve 34 takimlarina karsi...

Yorum

• KuĞu
                              • 22.09.2004
                              • 2371

Bugün izledigim her program onu dahada yipratmak için yapilmis herkes hapisten bahsediyor olmaz böyle sey diyor ve artik nefretim bir kat daha artti, GÖKDENIZ SAGLAM DUR BEN SENI HEP DESTEKLEYECEGIM, TRABZONDAN BASKA KULÜPTE OYNAMAM DEDIGIN IÇIN BU LES KARGALARI KUDURDU TEKRARDAN!!!!
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• onurkaradeniz
                                • 26.12.2004
                                • 2441
                                • İstanbul

ula ne yapacagimizi sasirdik inansan bi dert inanmasan bi dert[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...