Öyle gurur verir ki bana baska memleketin çocugu olupta Trabzonspor'un tutulmasi.ve öyle üzerki beni onlara gurbette sampiyonluk türküleri söyletememek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gözbebegimiz ve gelecegimiz
Daraltma
X
-
Memleketimizin çocuklari yetenekli ama kullanilamiyor,biz harciyoruz onlarin hepsini yetistiremiyoruz.Altyapiya aldigimiz topcularimiza yeterli donanim ve bilgi yüklenemiyor.Sonra saman alevi gibi yildiz lanse ediliyor,bir kaç yil oynadiktan sonra simarmaya basliyorlar.Bizde satmak zorunda kalip daha sonra katlari ile beraber geri aliyoruz bunlara sebepler bulunmali bizim çocuklarimiz daha sonra nasil güvenip bu takima gelecekeler.
KÜLTÜR ASILAMALIYIZ....[b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif
Yorum
-
ÖNCEKI YAZILARDADA SÖYLEDIM YINE SÖYLÜYORUM..
ÇOCUKLARA KARDESLERIMIZE AKRABALARIMIZI GENÇ ÜYE YAPALIM ONLAR FORMA ATKI HEDIYE EDIP ZAMAN ZAMAN MAÇLARA GÖTÜRELIM VE TRABZONSPOR TARIHINI UNUTULMAZ MAÇLARIMIZI ANLATALIM! LÜTFEN!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Naim
İlk olarak russ tarafından gönderildisagolasin badaloglu....TS clup larin adres listesini nereden bulabilirim????
http://www.trabzonspor.org.tr/magaza.asp
burasi Kadiköyde altiyola çikan caddenin hemen basinda
formalar çoçuklar için 38 milyon
bebekler için bir seyler varmi bilmiyorum
bebekler içinde
www.trabzonspor.com.trden siparis verebilirsiniz
Allah anali babali ve trabonsporlu büyütsün [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
BMN olarak yas ortalamasi çok genç olan bir olusumuz..Yasi genç olan kardeslerim çogu 15 - 25 arasi kardeslerimiz onlar belki trabzonun o sasali dönemlerini hatirlamiyor olabilirler ama içlerinde mütis bir inanç var onlara bakarak yasi genç olan traftarlarin nasil bir duygu içerisinde olduklari ortaya çikar.Bu inanç son 2-3 senedir en yüksek seviyeye çikti.Eminimki yakinda onlarda bu zevkin tadida varacaklar.
Inanmak basarinin yarisidir.......
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
İlk olarak russ tarafından gönderildisagolasin badaloglu....TS clup larin adres listesini nereden bulabilirim????
http://www.trabzonspor.org.tr/magaza.asp
burasi Kadiköyde altiyola çikan caddenin hemen basinda
formalar çoçuklar için 38 milyon
bebekler için bir seyler varmi bilmiyorum
bebekler içinde
www.trabzonspor.com.trden siparis verebilirsiniz
Allah anali babali ve trabonsporlu büyütsün [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Kardes, bu verdigin linklerin çogunda aradigimiz ürünlerin çogu yok.Olanda eski(kappa)Kadiköyle ben daha önce konusmustum ama simdi yeni ürünler geldimi bilmiyoruim.Ayrica koca Istanbul'da Anadolu yakasinda Ts club ürünlerini bir çati altinda bulamamak ne kadar aci(!).Bir forma almakiçin karsilara gitmek gerekiyor.
Trabzonspor dergisinin yeni sayisinda Ts club fikrinin babasi olan agabeyimizin röportajini heyecanli okudum.Ama sayfanin ilerleyen yerlerinde baktim ki; yeni açilacak magazalarin alayi Avrupa yakasinda...Bakirköy,Akmerkez,v.s. Anadolu yakasinda bir adres göremedik.Anadolu yakasinda o kadar büyük Carrefour magazalarindan birindede bu magazadan açsaniz fena mi olur?arada oraya gitsekte o mübarek havayi tenefüs etsek fena mi olur?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Ben onu bunu anlamam, Trabzonlu olup da Istanbul takimini tutacak çocuga verecen zopayi bak bi daha yapiyo mu!!![img]smileys/smiley7.gif[/img] Ciddiyim... Trabzonlu olup febeyi, geseyi tutmak da ne, küfür et daha iyi...
Trabzonsporlu olup da çocuguna bu takimin sevgisini asilayamayanin Trabzonsporlulugundan süphe ederim..Edited by: CAN-bastenFutbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum