Kayseri maçinda SENOL GÜNES . YATTARA'yi oyundan almadan önce seyirci TOMAS JUN 'in oyuna girmesi için tezahürat yapiyordu , maçta iyi gidiyor ve YATTARA pozisyonlara giriyor GÖKDENIZ -FATIH ikilisi dökülüyordu.
SENOL seyircinin gazina geldi TOMASI oyuna sokdu ve YATTARA 'yi çikardi !
Nasil olurdu YATTARA çok iyi oynuyor çikarmiydi ? KIM ÇIKACAKDI ? yabanci sayisi sahada 6 mi olmaliydi ?
Forvet koyuyorsa forvetdeki yabanci çikacak bundan dogal ne varki, YOKSA GERIDEKI ADAMLARIMI ÇIKARTIP TOMASI oyuna sokacakti. ?
Maç aninda ben bile yadirgadim ama gerçek olan bir olay var sahada 5 yabancimiz olmaliydi ve YATTARA çikmaliydi . Veya TOMAS girmemeli M.YILMAZ girmeli, FATIH veya GÖKDENIZ çikmaliydi. TOMAS girecekse YATTARA çikmali DOGRU KARAR.
Gelelim i.EGE oyuna girecek ,kim çikacak , herkez GÖKDENIZ 'in çikmasini bekliyor. Ama taktik icabi YATTARA çikinca GÖKDENIZ sag kanata alindi. Orta sahanin verimi düstü , orta sahada kim var yorulan SIMEK veya HÜSEYIN , LEE sonradan oyuna girdi iyiydi o çikmayacagina göre kim çikacak HÜSEYIN veya SIMEK.
Seyircimiz GÖKDENIZ in çikmasini bekliyor. O zaman ne olacak kalabalik bir orta saha olusacak , sag kanadimizdan atak yapamayacagiz. KAYSERI sag kanattan üstümüze gelecek evlere senlik EMRAH mi ataklari karsilayacak.
TOMAS oyuna alinmis adama kim nerden top atacak. YATTARA yok , GÖKDENIZ yok , kim atacak orta saha aradan adamimi kaçiracak ?
Kisacasi maç aninda sicagi sicagina SENOL GÜNESi elestirip yuhaliyoruz. Ancak biraz düsününce adamin dogru yaptigini görüyoruz.
TOMAS'IN oynamasi için yabancilardan birinin kesik yemesi gerekir.
Bana göre kesilecek yabanci LEE olmali ancak VOLKAN beyde bu adami kesecek top oynamali , VOLKAN formunda olmazsa biz TOMAS ve YATTARA dan birinin eksikligi ile sahaya çikmak zorunda kalacagiz veya bu adamlar degismeli oynayacaklar.
Not : Kaleci, ELLER ve SIMEK direkt oynarsa
Saygilarimla

ffice" />
Yorum