Basin Açiklamasi: Ibrahim Sahin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Burçak
    • 31.05.2005
    • 29408
    • İnşaat Teknikeri
    • Trabzon

hele ahmet çakarin sallamalari yokmuyduuu. yattarayi yerden yere vurdu. birilerini gaza getirmeye çalistigi belli. ama basaramayacaklar..

http://ankette.sitemynet.com/taraftaranketi.htm

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kasım Hilal

Hemen hemen hepsi TRANZON düsmani çikti..

Hafta boyu adam gibi konusan bir Ömer Çavusoglu vardi (ne yazik ki)
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• kutoz

İlk olarak Emin tarafından gönderildi
        CNNTurk'de Ömer Çavusoglu ve ismini hatirlamadigim bir sürü istanbul takimi yorumculari Trabzonsporu ve Senol Günesi elestiri bombardimanina tutarken hiç biri akla mantiga veya her hangi bir delile dayanmayan beyanatlar vermislerdir. Hatta o kadar saçmalamislardir ki en sonunda kendileride dayanamayip yav aramizda da Trabzonsporlu yok sallayip duruyoz bol keseden diyerek koskoca program boyunca tek dogru sözü söylemislerdir.

Diger sahis, talk showcu Aziz Üstel'di. Tabi bu adamlar geçen sene STV'de maç yorumluyorlardi. Ama orada ileri geri konusamiyorlardi, onlarin hakkindan Ahmet Agaoglu geliyordu. Yalniz her ikisinin de söyledikleri, yenilir yutulur cinsten degildi. Aksam sinirimden, mideme agrilar girdi. Ne demek "Senol Günes'ten, Trabzon'dan hiç birsey olmaz" sizlerin ne haddinize sünepeler. Senol Günes'ten hiçbirsey olmasa bile, futbolun içinden gelen bir insan olarak en basta, sizden iyi spor yazari, yorumcusu olur. Siz onun tirnagi olamazsiniz.

Bak, yine sinirlendim [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Alayiniz serefsizsiniz, istanbul'un satilmis medyasi...

Yorum

• Keleşoğlu

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak Emin tarafından gönderildi
          CNNTurk'de Ömer Çavusoglu ve ismini hatirlamadigim bir sürü istanbul takimi yorumculari Trabzonsporu ve Senol Günesi elestiri bombardimanina tutarken hiç biri akla mantiga veya her hangi bir delile dayanmayan beyanatlar vermislerdir. Hatta o kadar saçmalamislardir ki en sonunda kendileride dayanamayip yav aramizda da Trabzonsporlu yok sallayip duruyoz bol keseden diyerek koskoca program boyunca tek dogru sözü söylemislerdir.

Diger sahis, talk showcu Aziz Üstel'di. Tabi bu adamlar geçen sene STV'de maç yorumluyorlardi. Ama orada ileri geri konusamiyorlardi, onlarin hakkindan Ahmet Agaoglu geliyordu. Yalniz her ikisinin de söyledikleri, yenilir yutulur cinsten degildi. Aksam sinirimden, mideme agrilar girdi. Ne demek "Senol Günes'ten, Trabzon'dan hiç birsey olmaz" sizlerin ne haddinize sünepeler. Senol Günes'ten hiçbirsey olmasa bile, futbolun içinden gelen bir insan olarak en basta, sizden iyi spor yazari, yorumcusu olur. Siz onun tirnagi olamazsiniz.

Bak, yine sinirlendim [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Alayiniz serefsizsiniz, istanbul'un satilmis medyasi...

bu adamlari sadece biz degil diger takim taraftarida izlemez merak etmeyin yakin zamanda yayindan kalkar
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• Hünkar
            • 13.02.2005
            • 724
            • inşaat mühendisi
            • İzmir

bence de bu basin aciklamasi tatmin edici diil transfer yapilmadiktan sonra maalesef bu ligde sampiyonluk cok zor cunku sadece rakiple diil hakemlerle ve medyayla da ugrasmak zorun da kaliyoz ozellikle demirlek cem papilayi aratmadi bu macta ALLAHtan kayseriyle oiynadik ya istanbullu kizkardeslerden biriyle oynasaydik sonuc bence boyle olmazdi

Yorum

• kuzey_lee
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 31.05.2004
              • 2312

sayin sahin anca çene yapsin..bi kere de icraatini görelim..gelecek kaygisiyla yonetim içinde saf tutarken,taraftar karakolda iken yardim istediginde kilini kipirdatmazken de yönetici idi..sandik basinda herseyin hesabi sorulacak..

Yorum

• KuĞu
                • 22.09.2004
                • 2371

bence bu sene daha az konusup daha çok is yapma zamanidir, geçen sene hakemleri de yenecek bir kadro kurup sampiyon olacagiz diyen yönetim simdiden sagi solu elestirmeyi biraksin hakemleri de yenecek kadroyu kursun, hakemdi makemdi anlamam bu sene!
                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Muhalif
                  • 07.06.2004
                  • 3403
                  • Hatay

Verdiginiz sözleri tutmazsaniz iste böyle taraftar tarafindan en ciddi açiklamalariniz bile kaale alinmaz.. geçen sene forumu hatirliyorum da I. Sahin in her basin açiklamasinda cosardi forum... simdi ise çogunluk kisaca ve bir sekilde ucundan [img]smileys/smiley5.gif[/img]yapmis...

umarim forumu okuyorlardir...
                  #7 King of Kings

Yorum

• Oğuz
                    • 01.06.2004
                    • 877

Ibrahim Sahin taraftari sagduyuya davet ediyor. Birlik olmaliyiz mesaji veriyor. Aslinda ben yönetici olsam, mevcut tablo içerisinde sanirim ayni demeci verirdim. Inanmak istedigim birsey var, yönetim sapkasini önüne koyup düsünecek mi? Eger nerede yanlis yaptik diye sorgulayacaklarsa, taraftar zaten 20 küsür senedir bekliyor, gerekirse yine bekler. Nitekim Kayseri maçinda tribünlerin görüntüsü ve ugultusu alinmasi gereken çok ciddi mesajlar veriyor. Ergun Ata'nin dünkü yazisinda da belirttigi gibi, Trabzon'da kavga bir gün sürer.. Tabiatimiz bu. Çabuk sinirlenir, bir süre suurumuzu kaybeder, sonra sakinlesiriz.. Yapilan yanlislari da unutmaz, yeri geldiginde masaya yatirmasini da biliriz. Bugünkü belediye baskaninin Halk Partili olmasi bunun en somut örnegi..

Ibrahim Sahin taraftari sagduyulu olmaya davet etmistir. Dogru da yapmistir. Zaman, sagduyulu olma ve destegi daha da arttirma zamanidir.. Ancak taraftar üzerine düsen bu görevi yerine getirirken, yönetim de üzerine düseni yapmali ve derhal hatalardan ders çikarmalidir. Bu durumun bir faturasi varsa ödenmelidir. Ancak bu faturanin bedeli istifa veya olaganüstü kongredegildir, olmamalidir.. Bu, acziyetin göstergesi ve hatta birakmisligin resmidir. Ve Trabzonspor için kaos asil o zaman baslar..

Ismini telaffuz etmek istemedigim bir lider diyor ki; INSANLAR IÇIN YOKLUK, HARPLERDEN YENIK ÇIKMAK DEGILDIR. ASIL FACIA, MÜCADELE EDEBILME DIRENCININ YOK OLMASIYLA VUKU BULACAKTIR..!
                    Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• Tunga
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 29.11.2004
                      • 11392
                      • Yüksek Mühendis
                      • İstanbul

Ibrahim Sahin'in dedikleri altina, bugün Trabzonspor yönetiminde olsam ben de imzami atardim, ancak geçen sene sonuna dogru verdigi beyanatlardan sonra çok umutlanip bu sene basinda da hüsrana ugradigimizi düsününce, artik bu güzel sözlerin icraata dökülmesini düsünüyorum. Icraatlar da laflar kadar güzel ve cosku verici olmali.

Geçen sezon sonunda Yeni sezon önce si ne yapabiliriz diye bir konu açmistim. Bu konu içinde özellikle TRT'yi protesto vardi. Evet maçlarimizi yayinlamalarina (banttan, özet) ve yorum yapmalarina engel olamayiz belki ama, futbolcu, teknik adam ve yöneticilerimizin onlara demeç vermelerini engelleyebilirdik. Bu konuda klübümüzün en büyük yaptirimi bu olabilirdi. Bu konuda maalesef hiçbir arkadas olumlu katki yapmadi, bu görüs gelistirilemedi.

Ayni konuda, Cem Papila'ya bu sezon ilk maçi verildiginde protesto edelim demistim ve maalesef Fenerasyon daha ilk hafta Papila ....sini GaySe maçiyla ödüllendirdi. Yani mesaj: Biz sana maç verecegiz, ne de olsa amamimizsin. Ama su Trabzonsporlularin siniri bir yatissin.

Siniriniz yatisti mi? GaySe bir hakemi, üstelik belki de Papila ...sinden daha iyi bir hakemi emekli ettirdi, biz çok daha bariz hakkimizi gaspeden bir hakemi sadece 4 hafta protesto ettik ve gözümüzün içine baka baka yeniden EN IYI HAKEM diye atadilar.

Oguz'un mesajinin sonundaki söze bir ilave:

Bir muharebeyi kaybetmek önemli degildir. Önemli olan sonunda SAVASI KAZANABILMEKTIR.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• pacos_bill
                        • 22.10.2004
                        • 713
                        • İnşaat Mühendisi -Yükseklisans Öğrencisi

Ibrahim Sahin'den ne gibi bir icraat bekleniyor anlayamadim. Bu adam "Basin Sözcüsü" degil mi? Isi de konusmak dolayisiyla. Zamaninda takim olaylara tepkisiz kaliyor diye elestiriyorduk unutmayalim.
                        Koyverdun gittun bizi...
                        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                        Republic of Of
                        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• Tunga
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 29.11.2004
                          • 11392
                          • Yüksek Mühendis
                          • İstanbul

İlk olarak pacos_bill tarafından gönderildi
                          Ibrahim Sahin'den ne gibi bir icraat bekleniyor anlayamadim. Bu adam "Basin Sözcüsü" degil mi? Isi de konusmak dolayisiyla. Zamaninda takim olaylara tepkisiz kaliyor diye elestiriyorduk unutmayalim.

Tabi ki İbrahim Şahin'den tek başına icraat beklenmiyor. Ama nasıl ki FB maçından sonra yönetimi temsilen "Seneye hakemleri de yenecek bir Trabzonspor yaratacağız" diyorsa, daha sonrasında yönetim olarak da bu lafları dolduracak icraatlar bekleniyor. Yani kimse Sn. Şahin'in şahsından birşey beklemiyor.

Ayrıca tepkisiz kalsınlar demiyoruz. BU GÜZEL VE COŞKULU LAFLARI İCRAATLARLA DOLDURSUNLAR DİYORUZ!
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Guests

İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

İlk olarak pacos_bill tarafından gönderildi

Tabi ki Ibrahim Sahin'den tek basina icraat beklenmiyor. Ama nasil ki FB maçindan sonra yönetimi temsilen "Seneye hakemleri de yenecek bir Trabzonspor yaratacagiz" diyorsa, daha sonrasinda yönetim olarak da bu laflari dolduracak icraatlar bekleniyor. Yani kimse Sn. Sahin'in sahsindan birsey beklemiyor.

Ayrica tepkisiz kalsinlar demiyoruz. BU GÜZEL VE COSKULU LAFLARI ICRAATLARLA DOLDURSUNLAR DIYORUZ!

Ibrahim Sahin isini yapiyor... Her an, her konudagerekli mesajlari yerine ulastiriyor...Yönetim içindekiherkes isini onun gibi layikiyla yapabilseydi, bu gün Ibrahim Sahin'in bu açiklamasi bizi saha kaldirirdi...!!!

Asil benim merak ettigim...: Ibrahim Sahin bir aydir neden suskundu...???

Yorum

• gerçekefsane
                              • 17.07.2005
                              • 4333

arkadaslar

Trabzonspor'umuzun taraftar temsilcisi kim biliyormusunuz. yeni çikan futbol yasasina göre kulübler yasanin çiktigi tarihten itibaren bir yil içerisinde taraftar temsilcilerini bilidrmek zorundalar. müeyyidesi olan uygulamadir.

bilgisi olan bilgisini paylasabilir mi ?
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• lazkaya
                                • 08.08.2004
                                • 265

Evet beyler takimimiza özellikle neden bu sene destek olmamiz
                                gerektigini herkez daha iyi anlamaya basladi sanirim.Bu sene bizim
                                senemiz olacak.Sampiyonluga daha önce hiç bu kadar inanmamistim.O bes
                                para etmez istanbul basinina TRABZONSPOR'u göstermek için bundan iyi
                                firsat olamazdi.Kimse bizi yikamaz.Tek korkum bizim taraftar.Biz
                                takimimiza gerçek destegi verdigimiz zaman bu adamlar viz gelir tiris
                                gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...