Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

SKOR IÇIN DEGIL TAKIMIN IÇIN MAÇA GIT!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aksam spor programlarinda izledigim bütün yorumcular, elenmenin ardindan kayseri maçinin trabzon için çok zor olacagindan bahsediyodu. hepsi bir agizdan laf birlikteligi yapmis gibi ilk önce taraftari konusarak basladilar yorumlarina. 3 gün önce alinmis kötü sonuca ragmen , stada gelip takimina sahip çikan taraftardan övgüyle bahsettiler.tebrik ettiler taraftari. ve trabzonsporun nasil bi camia oldugunu yine gösterdigini dile getirdiler.

Iste taraftarlik budur.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

valla ben sadece o iki maç için gittim trabzona veikisini de izledim.ikincisinde daha çok destege ihtiyaç vardi ve ben onun için gittim.takimimin yaninda olmaliydim!ve bunu yaptim
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

trabzon taraftari ne zaman nerde ne yapacagini çok iyi bilir..çok organize olamasa da...yillarin hayal kirikligi, darbeleri olsa da...bunu çok kere göstermistir...
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Bizim için önemli olan TRABZONUMUZDUR ister yenilsin ister kazansin sonuna kadar destek vermemiz gerekiyor.Zaten stadi bu amaç için doldurursak futbolcularda bize inanir ve ellerinden geleni yapar.

HER NE OLURSA OLSUN YANINDAYIZ TRABZONUM ÖLÜMÜNE KADAR...
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Simdi elenmek çok koyuyor tabi bir yil kasip ikinci olup da uefaya bile gidememek ama ne yapalim iste üzüldük ama destege devam edecegiz. Bakarsiniz sampiyon oluruz. Simdi konsantre olursalar sampiyonluk çok zor degil...
            Elveda sair ceketli çocuk,
            Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
            Denizin çocugu...

Yorum

BIZ TRABZONLUYUZ

NE SEVDAM BITTI NE KAVGAM
              Elbet bir gün toprak olsacagiz TRABZON\'LU DOGDUK TRABZON\'LU ÖLECEGIZ

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi

bu basligin adi yönetim istifa veya gökdeniz gitsin olsaydi 15 sayfayi bulmustu ama baslik destek olunca maalesef arkadaslarimiz pek ilgi göstermiyor nedense, bu mu bizim taraftarligimiz????

biz daha çok basari bekleriz...
                AYNEN GOKDENIZ GITSIN OLSAYDI BASLIK SIMDI HAVALARDAYDI
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Valla istanbuldaki maçlari sabirsizlikla bekliyoruz.. Senede 4 maç yetmiyor ama ne yapalim. Destegimiz her zaman maximumdur...
                  [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

eskiden bir de bursa vardi kocaeli vardi çanakkale vardi... yakin diye gidiliyordu.. simdi istanbul cevresindede takim kalmadi..

ankara çecvresinde takimlar çogaldi ank.ya 3 defa kayseriye 2 defa konya manisa baya hareketli olacak..

o deplasmanlara gitmeyi birakin deplasmana gidecegin günü beklemek deplasman için hazirlanmak bile heyecan verici..

bu yil BMN ANKARAYA ÇOK IS DÜSÜYOR.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                    Yükleniyor...
                    X