Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anons Sorunu !

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

liverpoolun anonsçusunu dinledim bi maçta..adamda o kadar karizma bi ses varki bağırmadan ve o kadar sakin bi anons yapıyorki taraftarla çıldırıyor resmen..bizdeki arkaddaş malaşallah mikrofon yutmuş gibi bağıroyor..bulut mu diyor umut mu diyor ne diyor belli değil..insanın içindeki şevki alıp götürüyor...helede manu nun anonsçusunu hiç söylemiyorum ama en azından türk olduğunu söyleleyim...koca manu gidiyor anonsçu diye türk bir vatandaşımızı buluyor biz koca ülkede karızmatik bir sesi olan anonsçu bulup adam gibi diğer klüplerden farklı bi anons geliştiremiyoruz...arkadaş bayern örneğini vermiş bence harika bi örnek denenebilir..böylece psikolojik olarak asist yapmış oyuncuyuda onore edip diğer pozisyonlarda bencilliğe kaçmasını engeller...

Yorum

Evet, Almanya'da yillardir bu sekilde yapiliyor...

"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

Fenerbahçenin geçen sene kovduğu anonsçuyu almalıyız aslında.
        Adama sahip çıkalım ççç
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fenerbahçenin geçen sene kovduğu anonsçuyu almalıyız aslında.
          Adama sahip çıkalım ççç
          Bence ona Bursalılar sahip çıksın

Yorum

Almanyadaki gol sevincinden sonraki anonscu-taraftar iliskisi gercekten güzel oluyor
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

bence de çok kalitesiz bi anonsçu var... korkum o ki anonsçu arkadaşı ekmeğinden edecez bu yaılarımızla ama ,adamı işinden etmek değil de kulüp içinde farklı bi göreve atarsınız ve yerine de çok kaliteli bi eleman bulabilirsiniz.Bunlar profesyonel işler,tabii ki bizim takımda olmaması çok normal.

Sebebi gayet açık zaten,muhtemelen anonsçu arkadaş kulüpten birinin tandığıdır ve o şekilde işe alınmıştır...Ne bekliyordunuz ki...
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

bence mac öncesi müzik sesini cok abartili bir sekilde yükses ses ile veriyorlar.
                tv basinda cok rahatsiz edici. staddakiler ne düsünüyor acaba ?

Yorum

İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet, Almanya'da yillardir bu sekilde yapiliyor...

Gayet güzel taraftarıda motıve edıcı ve sevıncını pekıştırıcı bır anons.. Bence çok güzel şeyler üretılebılır.. sadece gol atanın adı soyadını söylemekle olmaz bence..

Yorum

Uy Aha bana göre bu takım için yapılmış en güzel marş. Ama ufak bir düzenleme istiyor. Şarkının girişindeki davul pek coşkulu gelmiyor bana. Golden sonra direkt kemençeli bölümden girilse şarkıya daha hoş olur bence.

Ya da Hayde'deki tulum solosu da insanı alıp başka diyarlara götüren bir melodi.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

uyy aha bir ara degistirilmisti ve cok da kötü olmustu

bence her zaman uyy aha bizim icin en uygunudur
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

Apaçi müziği artık tüm stadlarda fon oldu sadece bizde değil Kasımpaşa stadında duydum en son daha da var hatırlayamadım şimdi.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Apaçi müziği artık tüm stadlarda fon oldu sadece bizde değil Kasımpaşa stadında duydum en son daha da var hatırlayamadım şimdi.
                          bjk veya gs maçının devre arasında çalınmıştı
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Herşey bitti de anons sorunu kaldı.
                            Daha Avni Aker'de adam gibi bordo mavi çekemiyorken, hâla çekirdek çitleniyorken nelerden bahsediyoruz.
                            lakâyd.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X