İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dikkatinizi Çekmeyi Bir Görev Biliyorum
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Effective61 Hocama katılıyorum.. Bu forumlara yazan arkadaşların çogu Trabzonsporla ilgili bir konu hakkında yazmak için buralara uğramaktalar. Kimsenin aa bilgisayarı açayım da BMN de siyaset yaparız düşüncesi taşıdığını sanmıyorum. Ayrıca bu tarz konular ister istemez siyaset konuşmayı gerektirir ki herkesin siyasi görüşü kendini bağlar ve bu platfrom siyasetle uzaktan yakından alakası olmayan bir platformdur. Atatürk,büyük bir lider ve komutandır ve bazı arkadaşlar için sadece budur. İş ikili tartışmaya giderse biriside kalkııp daha Peygamber efendimiz konusunda konu açılmamış,senin dert ettiğin konuya bak derse,o zaman sıkıntı tavan yapar. Bence kimseye hangi konuda olursa olsun yazıp çizmesi tavsiye dahi edilmemelidir. Burası Trabzonspor formudur öncelik Trabzonspordur,diğer konularda yazı yazıp yazmamak herkesin kendi bileceği iştir..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Forumda yazmaya başladığım geçen mayıs ayından itibaren, söz konusu başlığa en sık yorum bırakan üyelerden olduğum ve yukarıdaki mesajları okuduğumda cevap hakkı doğduğunu düşündüğüm için birkaç noktayı paylaşmak isterim:
* Öncelikle başlıklara göre birbirimizi değerlendirmekten vazgeçelim!
"Sen Umut'u övdün, ben Yattara'yı yerdim..."
Evet, Ulu Önder başlığına yazıyorum ama otomobilden anlamadığım için modifiye başlığında yokum. Bir başkası da Ulu Önder'imizle ilgili yorum yazmamış olabilir. Saygı duyarım. Bizi burada buluşturan ortak nokta, TRABZONSPOR'dur.
Bazı arakadaşlarımız "BMN futbol ortamıdır" yazmışlar, katılmıyorum. Basketbol, hentbol, judo, atıcılık, yüzme gibi branşları olan bir SPOR kulübüdür Trabzonspor. Futbol lokomotif, diğerleri vagondur.
* Bazı (bence hatalı) karşılaştırmalar yapılmış. Osmanlı-Türkiye C., Fatih Sultan Mehmed-M.K. Atatürk gibi... Bunları karşı karşıya getirmek hangimize ne kazandırıyor inanın merak ediyorum?
Yine sık yazdığım tarihe Düşülen Notlar başlığında Osmanlı İmparatorluğumuzu ve padişahlarımızı da tartıştık.
* Genel olarak bu tarz başlıklar ilgi görmüyor. Herkesin kendi tercihidir zorlama olmasın.
Yazanı da eleştirmeyelim (siyaset yaptığımı düşünmüyorum), yazmayanı da...
Herkese sevgi ve saygılarımla...
NOT: Yarın çok önemli bir sınava gireceğim. Benim için dua edin...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuz'a teşekkür ediyorum açıklamaları için. Olması gerekeni yazmış...
Daha fazla çekişmeye ve tartışmaya gerek kalmamıştır...
Müsadenizle bu başlık kapatılmış olup diğer başlığımız sonsuza kadar açık kalacaktır.
Esenlikler...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum