Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetimden açiklama istiyoruz...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[img]smileys/smiley17.gif[/img]yönetime transferler konusunda bmn nin tepkisini içeren bir metin yazilmali demis miydim ne... ama yok dememistim.. sonra bazi arkadaslar ben dediydim demek için yaziyorsun diye düsünürler...

Metehan abi sen hatirlarsin yahu... sen mi demistin yoksa... bunun ne gibi bir yarari olacagini kestiremesem de güzel bir öneri dedigini hatirliyorum en azindan...

atalim bakalim biz de imzayi yattara gitmesin hadi... keske is yattara ya varinca tepki koyalim diyen konu sahibi vakti zamaninda millet transfer konusunda can çekisirken milleti küçümseyecegine böyle bir öneri getirseydi.. gerçi ne yarari olacaksa...
    #7 King of Kings

Yorum

Ben de Yattara'nin gönderilmesinden yana degilim. Gönderilmesi durumunda sampiyonlukhayallerimiz tamamen biter..

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley17.gif[/img]yönetime transferler konusunda bmn nin tepkisini içeren bir metin yazilmali demis miydim ne... ama yok dememistim.. sonra bazi arkadaslar ben dediydim demek için yaziyorsun diye düsünürler...

Metehan abi sen hatirlarsin yahu... sen mi demistin yoksa... bunun ne gibi bir yarari olacagini kestiremesem de güzel bir öneri dedigini hatirliyorum en azindan...

atalim bakalim biz de imzayi yattara gitmesin hadi... keske is yattara ya varinca tepki koyalim diyen konu sahibi vakti zamaninda millet transfer konusunda can çekisirken milleti küçümseyecegine böyle bir öneri getirseydi.. gerçi ne yarari olacaksa...

sen var ya sen...... anladin sen anladin.....[img]smileys/smiley1.gif[/img]

bilmiyorum belki yazdiklarim ve yaklasimim bakimindan forumda "yonetimciler" grubuna giriyor olabilirim ama suna eminimki senin tarzinda elestiri getiren, muhalefet eden kisiler mutlaka olmasi lazim. hani amaci "uzum yemek bagciyi dovmemek" gibi bir sey senin yaptigin....[img]smileys/smiley32.gif[/img]

HERSEY YALAN OLSA BILE
        EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

Ooooooo iibrahimmmm yattaraaaaoooooooo......

Bu adama küçük bebeler bile hasta.Rakip takimlarin salyalari akiyo bu adam bizde olsa diye.Eger yattaranin imzali özel formasi yada yattara resimli tisörtler yapilip satisa sunulsa yok satar.Bunu göremeyen yönetime ben yönetim demem..

Ooooooo iibrahimmmm yattaraaaaoooooooo......
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

Bunlar olup bitiyorda bu Yattara sagirmi?körmü?bu saatten sonra nasil verimli olacak?Yattara bir yere gidemez.Istatistiklerine bakin anlarsiniz.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

yaa bu oyuncular yabanci yerine alternatifini buluruz diye fazla para vermiyolar. Gidiyolar bi maç bile kurtarmayan celaleddine 1.1 tirilyon para veriyolar. Yattaraya ise 750 milyar veriyolar. Ne çabuk yattaranin takima karsi yaptigi yüksek performansi unuttular. Yattara bu takimin vazgeçilmezleri arasindadir!. En kisa zamanda yeni sözlesme önerilip yattarayi tatmin etmelidirler. Ve eger kesinlikle yattarayi bu takimdan gönderirlersen ben ve arkadaslarim karar aldik. Trabzons maçlarina kesinlikle gitmeyecegiz. Insallah yönetim biraz kulak asar dediklerimize!.......[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X