Tam stat konusu ülkede alevlenmişken stadyum başlığını kapatmak siyaset konuşuluyor diye kapatmak kolaya kaçmaktır bu başlık alternatif olarak devam edecek mecburen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Stadımızın Temeline Bir Taş da Siz Koyun
Daraltma
X
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize 1. sayfayı okumayı öneriyorum
Hatta mesajınız bile var 1. sayfada .
Bakınız orda yazılan 3 mesajdan 1'i ne konuda.
Başlığı oku Bordo61, başlığı ..
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak ben sana daha keskin birşey önereceğim..
Başlığı oku Bordo61, başlığı ..
Okumuştum ama siz söyleyince bir daha okudum.
Çok mutlu oldum.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToki Başkanı ;
Bana kimse Galatasaraylılık satmasın.. Trabzon benim memleketim ama üç yaşından beri Galatasaray'ı biliyorum..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Toki başkanı akşam Kanaltürk kanalında Trabzon'un stadını da yapacağız dolgu başladı dedi var mı bir hareket benim bildiğim sadece tabela koyulduğu şantiye kuruluyor mu çalışan var mı orda gören duyan ??Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Temele taş atma(bizim Temel değil stadyumun temeli ha) fikri çok güzel duruyor. Hatta taraftar grupları organizasyon yapıp bu işin bir an önce bitirilmesi için anlamlı bir tepki ortaya koyabilirler. Çok da sempatik duruyor, ayrıca seste getirir. Yoksa bu iş uzayacak gibi.
TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMimarlar odası taş koyuyor zaten.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToki başkanı akşam Kanaltürk kanalında Trabzon'un stadını da yapacağız dolgu başladı dedi var mı bir hareket benim bildiğim sadece tabela koyulduğu şantiye kuruluyor mu çalışan var mı orda gören duyan ??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum