İlk olarak CooL tarafından gönderildi
İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi
İlk olarak CooL tarafından gönderildi
hayirlisiyla serbest birakildi çok sükür.ayrica galafka suç ülkeyi yönetenlerin degil kendi ülkesinde kendi askeri kaçirilan askeriyenindir.tekrar geçmis olsun
Arkadas bilip bilmeden konusuyorsun... Bu durumda asker ne yapacak??? Izne giden bütün askerlerin otobüslerinin basina bir adam mi verecek. Bu olayda bütün suç Coskun Kirandinin kendisinindir. Coskun Kirandi eger talimatlar geregi Malatya üzerinden Trabzona giden yolu kullansaydi böyle bir olayla karsilasmayacakti. Ama o daha yakin diye talimatlara aykiri hareket ederek Tunceli üzerinden Trabzona gitmeye kalkisti. Bilip bilmeden saçmalayacagina önce konunun özünü ögren. Ben bir Türk Silahli Kuvvetler mensubu olarak yazdigin saçmaliktan rahatsiz oldugum için böyle bir açiklama ihtiyaci hissettim.
Ayrica admin arkadaslar bu konunun yeri burasi degildir. Biz burada Trabzonsporu konusuyoruz. Bu konu basligi için daha uygun bölümler var sanirim...Yoksa böyle her konuyu burada tartisacaksak isimiz var. O zaman dün sehit olan 5 mehmetçigimiz için de bir topic açalim burada... Yoksa onlar Coskun Kirandi kadar degerli degil mi sizin için???
sen kim oluyorsunda benim yazdiklarima saçmaliyorsun diyorsun
ölmekle bayilmayi karistiranlardansin herhalde..
bi dahakine lafini bilde konus...!
neyse ya sabir diyeyim. Bana yakismaz.

Yorum