Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu sene sampiyonluga oynamayacak miydik?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BU SENE SAMPIYON OLUNACAK.O KADAR...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Ya arkadaslar Hüseyin ve Gökdeniz olmasa geçen sezon ikinci olup bu yarisa girebilirmiydik? Ikincilik sansini da son anda kurtaramadik mi..tamam sampiyonluk elimizden alindi ama onlarin bu takima emegini unutmamak lazim..daha sezon basinda bu ne öfke milli futbolcularimiza???

sadece para degil, prestij de kaybettik..futbolcular kaybetme di mi peki? bu leke onlara da yazilmadi mi?

bence taraftarin bu saatten sonra ki görevi, oyunculara bu hatalarinin sampiyonluk tan baska bir sonuçla affedilmeyecegini hissettirmek. Ne yasin etsinler sampiyon olup bu lekeyi temizlesinler. Aksi halde önümüzdeki sezon yine yeni 5 yillik takim kurariz hayalleri 5 yil sonraya birakiriz.
      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

Bu sene sampiyon oluruz gibime geliyo
        Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

futbol böyle bi sey iste....takima ben kizamiyorum...ya ona bakarsaniz REAL MADRID gidip ligin sonuncusuna yeniliyo..demekki futbolda böyle seyler oluyomus...

çok üzgünüz ama olmayinca olmuyor.
          Dün,Bugün,Yarin,Sonsuza Tek Trabzonspor

Yorum

bu sene artik tek sansimiz var türkiye süper liginin sahibi olmak...olamassak çok ayip olur çokkk bu utanci unutturmalilar bize

Yorum

ZATEN SAMPIYONLUKDAN BASKASI BIZI BU REZILLIKDEN KURTARMAZ...
              LazY_61 YandanÇarkli FB

Yorum

bakalim kayseri macinda seyirci olur mu?

Yorum

İlk olarak LazY_61 tarafından gönderildi

ZATEN SAMPIYONLUKDAN BASKASI BIZI BU REZILLIKDEN KURTARMAZ...

Yorum

NE YAPIP ne edip trabzonspor sampiyon olsun...

Yorum

Kalibimi basarim bu futbolla ve bu sorumsuzlukla biz ilk 6 ya bile giremeyiz. Adam kendi inanmiyo sampiyonluga bizden inanmamizi niye beklesin..
                      [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

sayin baskan ne hakla biz sampiyonluk sözü vermedik diyorsunuz daha lig baslamadi avrupadan elendik yüregimiz yaniyor sizden umut dolu mesajlar beklerken sizin yaptiginiz aciklamada neyin nesi siz dememismiydiniz bu yil hakemleride yenecek kadro kuracagiz simdi ne oldu da fikriniz degisdi inanmiyorsaniz birakin gidin
                        \"Biz Bu Takimi Sevinmek Için Sevmedik\"

Yorum

beyler kizmaya gerek yok ama gercek bu ist takimlari böyle dönemlerde cikar sampiyon olacagini ilan eder vede genelde olurlar bizim pisiriklar gibi daha bastan teslim olmazlar baskanin sampiyonluga inanmadigi yerde futbolcu nasil inanacak

Yorum

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi

ilk önce kaynak verim: http://www.trabzonspor.org.tr/haber.asp?MainID=448&PID=4 51&HaberID=30093

Sampiyonluk sözü veremeyecegini de belirten Aktug, ancak sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti. Birkaç gün içinde Senol Günes ile görüseceklerini de belirten Aktug, yönetim olarak kendilerinden daha iyi birilerinin çikmalari halinde de görevi teslim edebileceklerini vurguladi. Baskan Aktug, Anorthosis ile oynanan ilk maçta kirmizi kart gören Ibrahim Yattara'yi kovalibeleceklerini, ya da iyi para veren bir kulübe de satabileceklerini sözlerine ekledi.

simdi Sampiyonluk sözü veremiyor..hatasini anladi...

insan yalandan da olsa bu sözü verir ,çok sinirlendim simdi hemde resmi sitede iyice asagiladiniz kulubü,biz hersene sampiyonluga oynuyuopruz,2 defa üst üste 2.olan takim bu sene 4 ligemi oynuyacagiz aktug bey,yoksa yattarayi satip s.l den gelecek parayi burdanmi kazanacaksin sizin gözünüzü para büreümüs,

@zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

atay aktug bu aciklamadan dolayi trabzonspor taraftarindan özür dilemeli yarin tribünler bos kalinca hic hayiflanmasinlar

Yorum

deli oldum simdi deli biraz sakinlesmistim simdi, yine deli oldum,ah ulan ne hale geldik,yaa
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X