Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu sene sampiyonluga oynamayacak miydik?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene sampiyonluga oynamayacak miydik?

ilk önce kaynak verim: http://www.trabzonspor.org.tr/haber....inID=448&PID=4 51&HaberID=30093

Sampiyonluk sözü veremeyecegini de belirten Aktug, ancak sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti. Birkaç gün içinde Senol Günes ile görüseceklerini de belirten Aktug, yönetim olarak kendilerinden daha iyi birilerinin çikmalari halinde de görevi teslim edebileceklerini vurguladi. Baskan Aktug, Anorthosis ile oynanan ilk maçta kirmizi kart gören Ibrahim Yattara'yi kovalibeleceklerini, ya da iyi para veren bir kulübe de satabileceklerini sözlerine ekledi.

simdi Sampiyonluk sözü veremiyor..hatasini anladi...Edited by: Punisher-61
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

[img]smileys/smiley11.gif[/img]Ne sampiyonlugu bu defansla[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Her yerde söyleyipte güldürmeyin kendinize

Yorum

Ya anlamadim ben bu isten bisey bunlar bas bas bagiriyodular Fener maçi sonrasi arkalarinda olduk alayina isyen ettik hakemleri de yenecek kadro geliyodu iddialiydilar noldu simdi ya, hep arkasindaydim Atay aktug'un ama bunlari söyleyeceksen bu zihniyetteysen defol git baskan.

Yorum

ya millet iyiki bi is kazasina ugradik busene sampiyonlugun en büyük adayi biziz kim ne derse desin...
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

bunlari tartismayalim ne gibi revizyonlar yapilmali onlari konusalim tabi yapilmasi gerekiyorsa

benceufak bir revizyongerekiyo takimin dengelerini bozmadan 1-2 yönetici gönderilip yerine INANAN,ISTEYEN VE CESUR yöneticiler getirilmeli gecen sene sonunda SULTAN lig tv nin 'gol krali' hakkinda yaptigi programda sanpiyon olamamizin tek nedeni bazi yöneticilerin inanmamasidir dedi iste onlarin birakip gitmesi gerek eyer baskanda öyle düsünüyorsa oda gitsin o inan mazsa kim inancak sanpiyonluga hersene 2. cimi olcaz 18 i doldurmak icinmi buligde mucadele veriyoruz. kimseyi kandir masinlar [img]smileys/smiley15.gif[/img]biz (bmn) ailesi olarak inaniyoruz onlar inan miyorsa zaten bu is olmazEdited by: vizarian

Yorum

arkadaslar öyle bir haldeyiz ki; düsünüyorum da sanirim atay aktug'a da sahip çikmamiz gerekiyor artik. büyüklük, büyük taraftarlik budur. biz bu takimi ferhat'in sirin'i sevdigi gibi sevdik..

Yorum

benim zaten hiç umudum yok...ama iki yildir ikinci olan,son 20 yilin en iyi kadrosunu yakalamis olan bir kulübün baskani, yapmasi gereken takviyeleri tam ve zamanindayapmamasiyüzünden "sampiyonluk sözü veremiyorum" diyorsa basarisizligini, çaresizligini kendi kendine tescillemis demektir....tek yol kongre....
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Hüseyin ve gökdeniz gibi oyuncular oldukça sampiyonluk hayal
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Buna -Hayal Ötesi- desek nasil olur?

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

-BU TAKIMDAN HIÇBIR FUTBOLCU SATMAYACAGIZ.

-BU TAKIMA EN AZ 3 YILDIZ FUTBOLCU KATACAGIZ.

-BU TRANSFERLERDE SEZON ÖNCESI KAMPINA KADAR BITMIS OLACAK.

-BÖYLECE BU SEZON IÇIN HAKEMLERIDE YENECEK KADRO KURMUS OLACAGIZ.

EVET YUKARIDA YAZDIKLARIMI BU YÖNETIM SÖYLEMEDI MI ?

YOKSA BEN BUNLARI RÜYAMDA MI GÖRDÜM ?

YOK EGER YAZDIKLARIMDOGRUYSA BU YÖNETIM YALANKONUSUYOR VE TARAFTARI KANDIRIYOR DEMEKTIR.

HAL BÖYLE OLUNCA DA SÖYLENECEK TEK SÖZ :

YÖNETIM ISTIFA !
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

zaten bu kadroyla sampiyonluk sozu verseler ve biz de o umutla yasasak millet bize g.tuyle guler

Yorum

Ne yapacaklar peki Avrupa yok haftada bir maçi alamayacaklar mi?Kadroyu çok küçümsüyorsunuz bir iki adam yüzünden.

Hüseyin asla bu sekilde devam etmez,ondaki sorun geçici.M.Yilmaz zaten 11 de yer bulamiyor her sene oldugu gibi yedekte bekler.

Yeni transferlerden Eller ve Jefferson için kötü düsünen yok sanirim.Gökdeniz de düzelir.Türkiye ve Çek gol krallari bizde.Yattara,Simek var.

Benim sorun olarak gördügüm ve güvenmedigim iki futbolcu var.Emrah ve Volkan bu ikisinden gerekli verimi alamiyoruz.Lee de gönderilip yerine bir sol kanat alindi mi yeter.

Bu kadro form tutarsa ki genelde sezon basi erken form tutmak yüzünden sezon sonunu zor getiryorduk bu sezon olmaz bu.

Kadroya akilli iki takviye ile rahat oynariz sampiyonluga,oluruzda kimse o kadar da umutsuz olmasin.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Kadro ayni kadro, sadece 1 onemle oyuncu yok oda Tolga onunda yerine
                          Eller geldi. Bu takim bu sene rahat sampiyon olur dogru yonetilirse.
                          Jun da iyi uyum saglarsa sorun kalmaz, umarim Senol Gunes hatalarindan
                          ders cikarir.
                          Kurallar geregi imzaniza resim ekleyemezsiniz.Lütfen düzeltin.

Yorum

Sayin Baskanim ;hepten suyunu çikardiniz bu isin, Sampiyon olacagimiza innamiyorsaniz bunlarin nedeni nedir? Trabzonspor için ikincilik hiç bir zaman basari olmamistir. Gerçi siz ikinciligi basari sayiyorsunuz .

Çogutaraftaryönetiminize karsi tavir almis durumda , böyle bir açiklamanin sirasimi ? Size sampiyonlugu soranmi var , kalkip sampiyonluk için söz veremem diyorsunuz. O zaman oyalamayin bizi fazla . Yaptiklariniza tesekkür ederiz diyebilir taraftar. Böyle bir cümle kurmak yerine , elimizden geleni yapacagiz , Trabzonspor taraftari en iyisine layiktir, onlari mutlu edebilmek için tüm imkanlarimiz seferber edilecektir demek bu kadar zormudur ? Bu nasil bir anlayistir , nasil bir yönetimdir.Sampiyonlar liginden elenmemizin gerçek sorumlularini hala açiklamadiniz. Sadece atilacak golleri atamazsaniz elenirsiniz diye bir açiklama yaptiniz. Afedersiniz ama bu kadarini benim oglumda açiklar.

Kaç gündür içimiz yaniyor, bizi ferahlatacaginiza yaptiginiz açiklamalara dikkat edin lütfen...

Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

BEN BU TAKIMDAN UMUTSUZ DEGILIM ZATEN.HERZAMAN DA ARKASINDAYIM.

AMA YALANCI YÖNETIMDEN UMUTSUZUM.HEM DE ÇOK UMUTSUZUM.ÇÜNKÜ TAKIMIN ARKASINDAN KOSMAYA HALA DAHA DEVAM ETMEYE ÇALISIYORLAR.

ZATEN EGER YÖNETIMIN OLUMLU 1-2 DAVRANISI OLSAYDI TAKIMIN YENILGISINDE SORUMLU TEKNIK KADRO VE FUTBOLCULAR OLURDU.
                              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                              legends never die ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X