Dün gece saat üç siralarinda bazi kisiler ilçe meydanina Trabzonspor?un Rum kardeslerine maç verdigini,kendilerinin Atatürk?ün izinde olan Türkiye Cumhuriyeti vatandasi fenerbahçeliler olduklarini yazip,dernek tabelasina boya sürdüler.Içlerindeki Trabzonspor düsmanligini doruklarda yasayan bu kisiler bunlarla da yetinmeyip dernek binasini dokuz kursun ile kursun yagmuruna tuttular.Olayda ölen yada yaralanan olmazken olayla ilgili bir kisi Ilçe Emniyet Müdürlügünce göz altinda alindi.
ffice
ffice" />
Gece olaydan yarim saat sonra maç dönüsü meydandan geçerken polislerin olayla ilgili arastirma yaptiklarini gördüm.Zaten moralimiz müthis bozukken eziyet gibi gelen o yolculuktan sonra bu olaya sahit olmak bizi fazlasiyla üzdü.Ancak bizler fb yunanlilara yenildiginde böyle bir olay yapmamistik.Aramizdaki farkin ortaya çikmasi tek olumlu nokta gibi görünüyor.
Devamli Trabzonspor taraftarlarinin olay çikardigini söylüyordu Ist. Basini.Ancak bugüne kadar Trabzon?da döner biçagi yakalanmadi,stadda kursun atilmadi,kimse biçaklanarak öldürülmedi.Bu sekilde bir taraftar derneginin de kursunlandigini hatirlamiyorum.

ffice
ffice" />

Edited by: unyelimetin
ffice
ffice" />Gece olaydan yarim saat sonra maç dönüsü meydandan geçerken polislerin olayla ilgili arastirma yaptiklarini gördüm.Zaten moralimiz müthis bozukken eziyet gibi gelen o yolculuktan sonra bu olaya sahit olmak bizi fazlasiyla üzdü.Ancak bizler fb yunanlilara yenildiginde böyle bir olay yapmamistik.Aramizdaki farkin ortaya çikmasi tek olumlu nokta gibi görünüyor.
Devamli Trabzonspor taraftarlarinin olay çikardigini söylüyordu Ist. Basini.Ancak bugüne kadar Trabzon?da döner biçagi yakalanmadi,stadda kursun atilmadi,kimse biçaklanarak öldürülmedi.Bu sekilde bir taraftar derneginin de kursunlandigini hatirlamiyorum.

ffice
ffice" />

Edited by: unyelimetin

Yorum