Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Efsane bitti mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu topic i açan arkadas senin ruhun pörsümüs o nedenle bitik olan sensin ya aklini basina topla ya da çek git....
    Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

oy çok kötüyüm öldüm bittim mahfoldum.....of of gecelerce uyuyamam artik vah bana aciyorum kendime....sokaga çikamam eyvah eyvah....
      rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi
        Papua yeni gine'nin 5. lig takimina bile elensek hatta 5 yesek bile bu kadar koymazdi...Rum takimina elendik...Onurlu ve gururlu tarihimizde bir tek bu lafi soktuklarinda cevap veremeyecegim..."Rum takimina elendiniz" Keske bu bir kabus olsa ve birazdan uyansam
        aynen abi aynen o kadar koymazdi

ölümüne trabzon !

Yorum

Üzüntülüyüz ve sicagi sicagina hakaretvari sözler kullanmadan yorum yapacaksak yapalim arkadaslar..Artik bu site belli bir üsluba erismis olmali...

Artik kaderde bu günü de görmek varmis ne diyelim.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

ne konuyu acan arkadasa nede onun aleyhinde veya lehinde yorum yapan arkadaslara soyleyecek hic birseyim yok. tek istedigim birbirinizi kirmadan, uzmeden, rencide etmeden ve takimimiza zarar vermeden yorum yapmaniz. eminimki su anda hepimiz soktayiz ve saglikli dusunmekten cok uzagiz.

arkadasim benim yasim 33 seninde 32. bu zaman kadar gordugumuz cektigimiz cefa demekki yetmemis daha gorecek yasayacak cok seyimiz var. ama sunu biliyorumki ve sen de bilki....

TRABZON ASLA BITMEZ......

istesekte istemesekte bu sevda kalbimize yazilmis birkere.....

tekrar herkesten rica ediyorum, birbirimizi kirmadan uzmeden rencide etmeden tartismaya, uzuntumuzu paylasmaya calisalim...
            HERSEY YALAN OLSA BILE
            EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi
              oy çok kötüyüm öldüm bittim mahfoldum.....of of gecelerce uyuyamam artik vah bana aciyorum kendime....sokaga çikamam eyvah eyvah....

bu kadar abartmayin artik.

Simdiye kadar yenilenler nasil cikiyor sokaga ?

ne kadar talihsizlik varsa hepsi bizi buldu iste. Ne yapalim.

Bu topikede son yazim bu.

Bu kadar abartmanin anlami yok. Biz eksikleri tartisalim derken, neler tartisiliyor.

ve sunuda ekliyorum. 100 yil da sampiyonluk görmesem, 100 kere daha ayni maci yenilsem herzaman trabzonsporluyum. Bu takimi bitirmeye kimsenin gücü yetmez.

Edited by: sanatik
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

shipbroker61 abi benim bu içimdekini kim söndürecek yarin okulda arkadaslarimin alaylarini hep sineye çekecem çünkü bise demeye hakkim yok onu bile dedirtmediler saolsunlar bizim gibi taraftari bu takimdan sogutuyolar ya helal olsun onlara [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X