TOPYEKÜN ISTIFA BASKANDA DAHIL
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bozoglu,Akbasoglu ve Sari?ya Istifa Çagri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kuzey_lee arkadasin bozoglu hakkindaki görüslerine katilmakla beraber sayin akbasogluna da bir elestiri getirmek istiyorum. zurawski transferinde görüsmelerde sona yaklasildiginda ben cebimden 1milyon$ veririm dedigini duymayan kalmadi. sayin akbasoglu trabzonsporun basarili olmasi için yöneticilik yapiyorsa bu mali gücünü transfer görüsmeleri baslamadan yönetime bildirmeliydi. is isimlere gelmeden transfer bütçesi belirlenirken benden de 1 milyon $ demeliydi.
transfer komitesi komple istifa etmeli... bozoglunun baskanlik hayalleri varsa kendisine iyi uykular derim. hiç uyanmasin bu rüyadan. zaten onun için baskanlik hep rüya olarak kalacak.bu yaptiklarini, beceriksizliklerini, sadece kendi reklamini yapmasini hiçbir trabzonsporlu unutmayacaktir
TRABZONSPOR TRABZONSPORLULARINDIR
reklam pesinde kosanlarin, sorumluluk almayanlarin, beceriksizlerin degil....
Yorum
-
alone-61 Bozoglu hakkindaki görüslerine katiliyorum...ancak ben M.Akbasoglu konusunda biraz daha farkli düsünüyorum..1 milyon dolari daha önce vermemesi, su an kendisini hakli çikarmiyor mu? Özellikle Bozoglu bu sekilde desifre olduktan sonra....Kaldi ki Szymkowiak transferinden sonra ne dese hakliydi ama çikip da medyatik olmayi tecih etmedi..Bir de aylarca Brezilya da kalip da nokta atislari ile transfer yapanlarin haline bakin...Yönetim içinde biri olarak bizlerden daha iyi görmüstür oynananlari...Çok ayrintili olarak tanimiyorum kendisini ya da digerleri kadar diyeyim ama TV konusmalarindan vs. akli basinda mantikli ve yönetim içinde mutlaka bulunmasi gereken birisi gibi geldi bana..Bir de Ö.Bülbüloglu...adam dört günde kimsenin yapamayacagini yapti...Bu arada kimse Lemi ye kötü birsey söylemiyor...Çünki iyi niyetli oldugunu herkes biliyor...Tamam suçlulari hatalilari meydana çikaralim ve yeni bir beyaz sayfa açmak için ''Temiz Eller'' operasyonu baslatalim ama bu arada herseyimizi kaybetmeyelim, dogrulari seçip yanlislardan arinalim...tepkisel olmadan mantigimizla hareket edelim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum