Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bozoglu,Akbasoglu ve Sari?ya Istifa Çagri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ben istemiyorum istifa etmelerini. zaten olan olmus. istifada olursa 5 sene daha geriye gideriz. yaw ne cabuk kaosa sürükleniyoruz biz anlamiyorum
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak vega tarafından gönderildi

Sampiyon Trabzonspor

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

sanatik sen misin trabzonsporlu zavallI

Yorum

İlk olarak vega tarafından gönderildi
          tek büyük trabzon

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

su konuyu anlamiyorum...anlatin...

bozoglu veya digerleri trabsfer yapip veya yapamayip birbirlerine girmelerinin nedeni nedir yani,yapilacak transferle cikarlari nedir?

Yorum

transferde hatalar oldu dogrudur. ama hep hata yapmama arzusu yüzünden yapildi bu hatalar. paralar yanlis yere gitmesin, trabzona yakisan faydali olacak adamlar alinsin diye. tam ligin baslama döneminde kulüpte yaratilacak böyle kaos ortaminin hic bir getirisi olmaz. takimin bütün motivasyonunu alir götürür.

eziklerin agzinin suyu akiyordur bizim birbirimize girdigimizi, yönetimi, futbolculari, teknik direktörümüzü küfürlerle, hakaretlerle kovmaya yeltendigimizi gördükce. böyle taraftarlik olmaz. ayiptir, günahtir... tam cikis yakaladigimiz bir dönemde tekrar düsüse gecmemiz icin hazirlanan komplolar gibi geliyor bunlar bana.

ulan biz bugün maci kazandik be! 1-0 aldik maci, pozisyon vermedik. o top o kaleye girmeyince girmiyor kardesim, sansimiz yoktu, calismadi mi cocuklar, kosmadi mi? az mi tekme yedi? adam eliyle topu kornere atip, sirita sirita kafasini göstermedi mi? o penalti verilse mesela cosup oynuyor mu olacaktik simdi.

Yorum

evet... yine hakem suçlu ilan edilmese sasardim... bu mantik yüzünden 22 yildir bir mesafe kat edemedik.. iyi tamam penaltiydi o pozisyon.. ilk maçta mehmet yilmaz in adami arkadan dagitmasi da penaltiydi.. su amatör takim karsisinda bile hakeme bahene bulan zihniyete diyecek fazla sözüm yok.. ne desem bos.. Ah ulen Papila yaktin bizi sampiyon olup direkt sl ye katilacaktik[img]smileys/smiley7.gif[/img]ama Anarthosis e elendik sayende[img]smileys/smiley7.gif[/img]

ne güzel degil mi böyle yazinca.. haydi alkislayin beni...
                #7 King of Kings

Yorum

d.kiev macindada o kaleye atamamistik rakip yine eksikti....

o kalede biseyler var harbiden var..topragindanmidir camurundanmidir yoksa direklerindenmidir ...o kalede biseyler var

Yorum

Oytun abi,

1-TS su çikista oldugu dönemde, yapilan bir takim hatalardan dolayi düsüse geçebilir...

2-Su anda TS'nin bu istifalar yüzündenkaos ortamina sürükleneceginidüsünsem zaten kesinlikle böyle bi öneri getirmezdim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

3-Bilmiyorum Almanya'da misin? Belki öyleyse atmosferden haberin yoktur ama bu üç isimin adini duyan herkes nefret duygusuna kapiliyor artik... Kisacasi TARAFTAR HUZURSUZ...

4-Hayatimda her zaman su anda savundugum düsünceyi tasiyan insanlara karsisenin su anda aktardigin görüse sahip oldum... Yani asla durup dururken böyle bir sey ortaya atmam [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Zaten yönetimin izni olmadan BMN adina bir is yapamayiz...

Görüsmek ÜzereEdited by: yattara11
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

@Muhalif

hakemi suclamiyorum, maci gayet de iyi yönettigini düsünüyorum. ne demek istedigimi anlamadin. ha penalti verilmemis,ha gökdeniz karsi karsiya pozisyonu kacirmis, ha mehmetin kafasi gol olmamis, ha szymekin sutu girmemis... hangisini sayayim??? sonucta bazen o gol gelmiyor iste... ellerinden geleni yapti bu cocuklar.bazen olmuyor iste ya, bi sekilde gelmiyor ogol.

22 yildir katedemedigin mesafeyi bütün yönetimi istifa ettirip, teknik direktörü, futbolcuyu kovup mu kat edeceksin???Edited by: NoPain-NoGain

Yorum

edit - yanlis konuya yazmisim.

Edited by: sanatik

Yorum

İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

Bilmiyorum Almanya'da misin? Belki öyleyse atmosferden haberin yoktur ama bu üç isimin adını duyan herkes nefret duygusuna kapılıyor artık... Kısacası TARAFTAR HUZURSUZ...

evet kardes almanya dayim, ama inan anlattiklarinin da farkindayim. trabzonun yerel gazetelerini, pek cok diger kaynagi, gazeteyi de takip ediyorum. kendi aralarindaki cekismelerinin, küfürlesmelerinin, "insallah jun kötü cikar, görürler günlerini" gibi artik trabzonspor'un iyiligini istemekten uzak hirs dolu cümleler sarfettiklerini de biliyorum. ama bu etrafi bir anda velveleye verip, ayaklanmaya, futbolcu gitsin, yönetim gitsin, senol hoca gitsin mantigina karsiyim.

senin yazdigin istifa cagrisi tamam seviyeli bir üslupta yazilmis, takdir ediyorum ama tam yeni bir lig sezonununbasinda bu istifalar bize ne kazandirir, bizden ne götürür bunu iyice düsünüp su macin taze acisiyla dile getirmesek daha iyi olur sanirim. Edited by: NoPain-NoGain

Yorum

tamamdir...

sen ortaligi karistirir, faydasi olmaz diyosun ; ben ortalik karismaz faydasi olur diyorum [img]smileys/smiley17.gif[/img]

iki güzel görüs, sen bana hak veriyosun ben de sana hak veriyorum [img]smileys/smiley2.gif[/img]

elestirin için tesekkürler bundan sonra daha dikkatli davranirim...

Ortak Payda:TRABZONSPOR
                            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

biri brezilyali olsun istedi, digeri polonyali olsun istedi... polonlyali iyi olunca, öne çikmak isteyen bozoglu iyi bir brezilyali almak istedi... çünkü ön planda olacak ve insanlar bu trasnferi bozoglu yapti diyecektii kendisine ileride ts baskanligi yolu açilacakti... ama transferi yapamadi olan ts ye oldu....oysa metin akbasoglu zurowski transferini tamamlamis hatta eksik kalan 150 bn euro yu da cebinden verecekti...

sidik yarisinin galibi rum ekiibi anorthosis oldu
                              PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

Maçtan sonra kaçan goller yüzünden turu kaybettik diyen zata sormak lazim yari sakat fatih disinda golcün vardi da atmadilar mi? bu takimin forvet eksikligi devre arasindan beri göz önünde degil mi? kimse yattara ilk maçta atildi eksikligi hissedildi demesin.. farz edin ki sakatti... d. kiev e de elenirken tolga-erdinç sakatti.. gerekli tedbirleri almakla yükümlü olanlar suçu talihsizlige,sanssizliga, kaçan gollere yikmakla kolaya kaçmasinlar... geçen sene tek suçlu benim demisti atay bey... bu sene de maçtan önce bir aksilik olmasi durumunda tüm sorumlulugu ben aliyorum diyordu senol günes...

mayis da transfer bitecek v.b diyordu tüm yöneticiler.. ben kendi adima kulübüme karsi tüm sorumluluklarimi yerine getiriyorsam verilen sözlerin tutulmasini istemek de hakkimdir... ya sözler verip milleti kandirmasinlar y ada verdikleri sözü tutsunlar... siyasete döktüler isi iyice be.. piskinlik de bir yere kadar...
                                #7 King of Kings

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim