Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010 Yılının En'leri Seçildi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010 Yılının En'leri Seçildi

İnternetspor.com'a göre yılın en iyileri ve en kötüleri seçildi.Biz Trabzonspor taraftarı olarak bizi ilgilendiren kısımları koyacağım.

Yılın En İyi Kalecisi:Onur Recep Kıvrak

Yılın En İyi Sağ Beki: Serkan Balcı

Yılın En İyi Stoperi:Egemen Korkmaz

Yılın En İyi Orta Saha Oyuncusu:Gustavo Colman

Yılın En İyi Santraforü : Umut Bulut

Yılın En İyi Teknik Direktörü:Şenol Güneş

Anket sonuçlarının tamamını görmek isteyenler

Beklediğimden daha da iyi (:
    Hamiş

Yorum

5 oyuncu 1 hoca çok güzel.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

kisacasi yılın en iyi takımı "TRABZONSPOR"
        TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

Başka hakeden oyuncu zaten yok şuan ligde. Şaşırmadım da, olması gereken.
          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Selçuk nerde!
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Bütün iyiler bizde işte !
              Herşey bizi işaret ediyor (:
              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

colman - selçuk bence tam olmamış.. kesinlikle selçuk olmalıydı.
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

İşin diğer bir güzel tarafı ise "Yılın En Kötüleri" kategorilerinde sol açık mevkii hariç hepsi 3 eziklerin adamları..

En kötü sol açık olarak bizim Ankaragücü'ne kiraladığımız Gabriç seçilmiş..
                  Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Berbatötesi bir en´ler secimi!

Bizde ise Colman´in yerine Selcuk, Umut´un yerine Burak olmaliydi.

Quaresma daha geleli 4 ay oldu, hadi onu gectim, adam genelde solda oynuyor ama en iyi sagacik seciliyor!
                    Jo en kötü Santrafor secilmis, adam M.City´nin bircok macinda ilk onbir basladi!
                    Bu liste daha da uzar...
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Bunlar senin eserin Şenol Hocam.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşin diğer bir güzel tarafı ise "Yılın En Kötüleri" kategorilerinde sol açık mevkii hariç hepsi 3 eziklerin adamları..

En kötü sol açık olarak bizim Ankaragücü'ne kiraladığımız Gabriç seçilmiş..
                        Doğru mu bilmiyorum ama adam bir maçta oyuncu eksikliğinden dolayı sol açık oynamış, tesadüf bu ya bizimkiler de o maça denk gelmişler. Adamı sol açık diye almışlar.

Bu adamın asıl mevkisi gerçekten sol açık mı merak ediyorum.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğru mu bilmiyorum ama adam bir maçta oyuncu eksikliğinden dolayı sol açık oynamış, tesadüf bu ya bizimkiler de o maça denk gelmişler. Adamı sol açık diye almışlar.

Bu adamın asıl mevkisi gerçekten sol açık mı merak ediyorum.
                          Bizde de sol açık oynuyordu Gabriç, yanlış mıyım?
                          Derin Trabzonspor
                          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizde de sol açık oynuyordu Gabriç, yanlış mıyım?
                            İşte zaten sıkıntı burada. Adamı sol açık diye aldık biz. Sol açığa koyduk. Transfermarkt'ın verilerine göre sol ve sağ açıkta oynayabiliyor gözüküyor.

http://www.transfermarkt.de/en/drago...ler_43990.html
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

İsterse bizden hiç kimse seçilmesin herşey ortada zaten...
                              .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X