Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İlk Yarı İtibariyle Aklımızda Kalanlar ve Unutulmaz Anlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sene başında Teofilo'nun Hollanda kampına vizesiz gitmeye çalışması

Süper Kupa Finali'nde Ahmet'in "damacana şovu"
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Liverpool maçındaki arma skandalına kulübün gayet normal birşeymiş gibi davranması.

Olimpiyattaki maçta tam olarak anlayamamıştım.Daha sonra izlerken tüylerimin diken diken olduğu Takım halindeki 3 lü ve futbolcuların arkadan görüntülerinin olduğu muhteşem görüntüler.

Yorum

• İlk yar itibariyle aklımda pek bir şey kalmadı.Ama sezon sonundaki şampiyonluk bir ömür aklımdan çıkmayacak.
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Olimpiyattaki İ.B.B. maçında maç 1-1 devam ederken yediğimiz kontra atakta orta yapıldığı sırada bütün tribünler buz kesmişken alt kattan bir abladan yükselen " ayyy " çığlığı benim aklımda kalan en unutulmaz andı
          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• - 7 gollü Kasımpaşa maçı özellikle son dakikaları çok enteresandı.
            - Bjk maçında Gol atan Mustafa Yumlu'nun Şenol Güneş'e koşup sarılması o kare muhteşemdi, İBB maçında Alanzinho'nun yine Şenol Güneş'e sarılması Aile gibiyiz!
            - Gs maçında Jaja'nın Lucas Neil'e klas hareketleri Engin'in Servet'i hataya zorlaması ve devamında Umut'un müthiş golü.
            Sadri Şener'in golden sonra Adnan Polat'a yan yan bakışı, mimikleri... Ligde, bu maç ile liderlik el değiştirmişti Lider Trabzonspor
            - Bursapor maçını 16 dakikada iki golle geçtik, üçüncü golümüzün ofsayt gerekçesi ile iptal edilişi ve yine aynı maçta Ozan İpek'in bir pozisyonunda Onur'un müthiş hareketleri, seken topu tutup göz kırpışı ve gülümsemesi
            - Kahin İbo, Bursaspor maçını 2-0 alacağız üç puan bizim
            - Olimpiyattaki şölen!!! 61. dk muhteşemdi.
            - Karabük maçı dakika 80 oldu 81 82 bir türlü gol gelmiyor derken rakip takımın oyuncusu kendi kalesine gol attı ve ardından Engin Ve burak'ın müthiş golleri unutulmaz! skorbordda yazan o yazı, İlk yarının lideri Trabzonspor...
            Allah tamamına erdirsin inşallah... Teşekkürler Trabzonspor yaşattığın mutluluk için...
            TRABZONSPOR

Yorum

• Burak Yılmaz, cidden hiç beklemiyordum böyle bir performans.

Yorum

• Herşey çok güzeldi ama en güzelleri şahsımca,

ŞENOL GÜNEŞ ile BURAK YILMAZ'ın gol sevinçleri

ve SADRİ ŞENER'in tribünde oturduğu koltukta yaşadığı pozisyon heyecanları..

Yorum

• Eskişehir maçında kaçırdığımız golden çok Onurun muhteşem reflekslerle peş peşe kurtadığı o iki pozisyon benim aklımdan hiç çıkmadı.

O pozisyondan sonra Onurun doğa üstü güçlerinin olduğuna inanmaya başldım.

Yorum

• kasımpaşa macındaki taraftar toplulgumuz....bank asya 1. lig 1 lig bank asya dıye bagırmamız
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Gaziantep maçında Bursa diye bağıran Gaziantep tribünlerine "Bursa gelsin sizi kurtarsın!" diye cevap vermemiz.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 7-0 lık kasımpaşa maçı ve faik abi den kafama yediğim 61.dk kağıt demeti =))

ama selçuk'un bu müthiş performansını unutamam, Xavi bunu yapabilirmiydi şüpheliyim.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• her anı unutulur gider zamanla ama heyecan olarak eskişehir maçının son dakikaları, hem kendi kalemizde hem rakip kalede
                          TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• Yazılanların çoğu benim de aklımda kalanlar tekrar yazıp kalabalık yapmayalım
                            Ek olarak;
                            Selçuk'un Manisaspor'a attığı müthiş gol..

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazılanların çoğu benim de aklımda kalanlar tekrar yazıp kalabalık yapmayalım
                              Ek olarak;
                              Selçuk'un Manisaspor'a attığı müthiş gol..
                              Sivas'a attığı daha güzeldi bence.

Yorum

• 15 dk içinde hem fenerbahçe hem bursaspor 2-0 öne geçişimiz..
                                Fırtına gibi başladı bu maçlar..
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X