Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

takimi karsilayalim organizasyon?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Helal bee gercekten HELAL OLSUN..Iste gercek Trabzonspor taraftari boyle olmali...Orda olan herkese sonsuz tesekkurler...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    warning TRAP-ZONE...

Yorum

Karsilamaya giden arkadaslarin ayagina yuregine saglik...Bizim trabzonsporu sevinmek icin sevmedigimizi kanitladiginiz icin hepinize sonsuz sevgi ve saygilarimi sunuyorum...
      Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

Aksam tv.de (NTV)izleyince duygulandim. Herkese tesekürler.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

Baska T R A B Z O N Y O K

UNUTMAYALIM

Yorum

resim isteriz

Yorum

Karsilamaya giden arkadaslardan ALLAH razi olsun...helal olsun size delikanli adamin hali baska oluyor iste herkez gördü...takim geregini yapacak yürekten inaniyorum...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              EY ÖLÜMSÜZ TÜRK ULUSU!KENDINE DÖN!SU GIBI AKITTIGIN KANINA,DAGLAR GIBI YIGDIGIN KEMIKLERINE LAYIK OL...!?

Yorum

Karsilamaya gidenlere sonsuz tesekkürler.Bu BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARINA bu yakisirdi.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
                  orda ki herkese cani gönülden tesekkürler gerçek taraftarlik budur.
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi
                    takimi karsilama layi bence çok hos iyi moral olur mehmet hariç odama morale yetmez ona beyin lazim.

ii iste cemil. sende varsa fazla beyin git ver... Adamlar napsin. su anda oynayacak baska forvet oyuncusu var mi. Yeni mi ögrendik bu adamin saçbas yoldurttugunu. Neyse kendine iyi bak kardesim. uzun zamandir görüsemiyorzu.
                    Murat & Yeşim
                    FATİH
                    GÖKDENİZ---Loading
                    BAYRAKTAR

Yorum

İlk olarak ayoga tarafından gönderildi

resim isteriz

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

keske trabzonda olsamde bende gelsem[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

takimi karsilamak ock iyi ldu bence de. tam da morale ihtiyac duyduklari bir anda seyircinin yanlarinda olmasi gerekiyor. gidenlerin ayaklarina saglik diyelim...

Yorum

Seyredemedim ama anladigim kadariyla muhtesem olmus herkese tesekkürler..
                            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Karsilamadan ekranlara yansiyanlardan,aklimda kalan en net kare : Küçük bir çocuk,Gökdenizin beline sarilabiliyor anca,Gökdeniz çocuga simsiki sarilip,basini öpüyor...Tesekkürler ufaklik...Sakin o yüregin büyümesin,kirlenmesin...Hep böyle kal...
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X