Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri | Anket

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak medjay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    selçuk çebi
    fenerbahçe acıbadem bayan voleybol takımı
    şenol güneş
    fabian ernst
    sadri şener
    xavi
    Fabian ernst mi?

Onur Recep Kıvrak nerde kaldı..

Yorum

• bende kulanayım bari şahin ekatılıyorum sadece mesut yerine vettel
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Selçuk Çebi
        Ampute Futbol Takımı
        Şenol Güneş
        Onur Recep Kıvrak
        Sadri Şener
        Xavi Hernandez
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak medjay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selçuk çebi
          fenerbahçe acıbadem bayan voleybol takımı
          şenol güneş
          fabian ernst
          sadri şener
          xavi
          Yanlış anlamayın bu konuda son derece özgürsünüz.Fakat kaleci onur'u sanırım farketmediniz gözden kaçırdınız.

Yorum

• selçuk çebi-kenan sofuoğlu eşleşmesi talihsiz olmuş.ikiside olaganüstü başarıya ulaştılar.ben kenan sofuoğlundan yana hakkımı kullandım.diğer branşlarda galiba favori çıkarız.onur-alex çekişme yaratır belki. oylama sonucundan mutlu olacağız galiba.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar kulübümüzden de bu konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Milliyet Gazetesi tarafından bu yıl 57.’si düzenlenen ve kulübümüzden 3 adayın yer aldığı Geleneksel Yılın Sporcusu anketi devam ediyor.

Buna göre taraftarlarımızı, Yılın Spor Adamı kategorisinde Başkanımız Sadri Şener, Yılın Antrenörü kategorisinde Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve Yılın Futbolcusu kategorisinde yer alan kalecimiz Onur Recep Kıvrak'a destek vermeye çağırıyoruz.
              Tararaflarımız ankete http://www.milliyet.com.tr/anket/yilin_sporcusu2010.html adresinden ulaşarak oy kullanabilirler.

www.trabzonspor.org.tr
              Resmi site neden bu işe bu kadar kafa yorar? anlamam... Nedir yani? Bu işi bu kadar sorun edecek ne var? Sadri Şener, bu anketlerde 2. gelirse değeri mi düşecek? Ya da Şenol Güneş'in, kaleci Onur'un...

Resmi siteyi yöneten zihniyet, aynı duyarlılığı neden BMN'nin düzenlediği ''Trabzonspor taraftar ödülleri'' yarışmasına göstermez? Milliyet gazetesinin anketini bu kadar parlatmak neden?

Şahsen ben böyle bir davranışın resmi siteden yapılmasını hem yadırgıyorum hem de, yakıştıramadım...
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu anketi de boş geçmeyelim arkadaşlar.

Zaman Gazetesi tarafından bu yıl 21.si düzenlenen Geleneksel Yılın Sporcusu anketine takımımızın yanı sıra Başkanımız Sadri Şener, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve başarılı oyuncumuz Selçuk İnan aday olarak gösterildi.

Buna göre Trabzonlu sporcular Selçuk Aydın ve Selçuk Çebi'nin de yer aldığı ankete taraftarlarımız http://anket.zaman.com.tr/formCr/sendAnket.do?anketID=304E43454D4B59344133673D adresinden ulaşarak oy kullanabilirler.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X