İlk Devre Tamam, İkinci Yarı Kaç Puan Alırız ? Ligi Kaçıncı Tamamlarız?
Daraltma
X
-
-
kaan kardeşim tam olarak öyle değil aslında. 7 maçımızı kaybedersek Allah korusun,kalan 15 maçı hep kazanmamız lazım gelir 74 puan için. kaldıki 74 puan kesin baraj değildir, gidişat bu seviyede olacağına işaret ediyor,ama gün doğmadan neler doğar.22 maçta 13 galibiyet ve 6 beraberlik almalıyız en az. 3 malubiyette bu yolda olurmu olur...TrabzonsporYorum
-
ben şöle düşünüyorum ilk yarın 40 puanın altına düşmessek ikinci yarı işimiz kolay olur diyorum.17 maçın 10 unu kazanırsak 30 puan yapar
geri kalan 7 maçın yenilgi vyae beraberlikle kapatırsak olur diyorum ben.ama şampiyon kelimesini kullanmak istemiyorum..şenol hocanın maçları öle kolaya alacagını düşünmüyorum..herkesi aynı görüyor...kimsenin dikkatini çekmediği bir konuda var..çogu futbolcu onu gündeme geitrmişti denizli ve konya maçlarımız onlardan birini yenseydik belkide şampiyon olmuştuk...futbolcular hepsi o zmnkiler yüzde 90 nı..bu sene daha dikkatli olacaklarını düşünüyorummm...allahım şu günü görsek yarabbim....
Yorum
-
Lafın gelişiydi o.kaan kardeşim tam olarak öyle değil aslında. 7 maçımızı kaybedersek Allah korusun,kalan 15 maçı hep kazanmamız lazım gelir 74 puan için. kaldıki 74 puan kesin baraj değildir, gidişat bu seviyede olacağına işaret ediyor,ama gün doğmadan neler doğar.22 maçta 13 galibiyet ve 6 beraberlik almalıyız en az. 3 malubiyette bu yolda olurmu olur...
7 kere mağlup olma hakkımız var yani bu sezon. Tabi ki kaybetmeyelim ama. 
14 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet standart.
teκ κardeş dгogнeda uпiтedYorum
-
ilk yarıdaki son 5 maç birçok şeyi belli edecek 5de 4 yaparsak çok iyi olurFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFFYorum
-
5 maçtan kendi sahamızdakileri alıp, diğerlerini kaybetmezsek minumum 40 puanımız oluyor.
12 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet.
2. yarıda tempoyu düşürmezsek zaten bir 5-10 puan fark atarak şampiyon olmuş olacağız zaten.
Allah bozmasın. Amin.teκ κardeş dгogнeda uпiтedYorum
-
İLK YARIYI bilmem ama ben her mac 3 puana şartlanmamız gerektiğini düşünüyorum sonra lig sonu aldığımız puanları toplarızBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Fenerbahçe kalan maçları alırsa
36 puan, 2. yarı daha iyi olacaktır Galatasaray ve Beşiktaş dışında zor maçı yok
2. yarı 40 puanın altına düşmez
ve şampiyonlukta en önemli maçın Fenerbahçe-Trabzonspor maçı olduğunu düşünüyorum..
ilk devre 42 puan çok önemli 44 olsa şahane !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Cok fazla ve gereksiz hesap yapiyoruz,bu basligi actigima pisman oldum diyebilirim.Fenerbahçe kalan maçları alırsa
36 puan, 2. yarı daha iyi olacaktır Galatasaray ve Beşiktaş dışında zor maçı yok
ve şampiyonlukta en önemli maçın Fenerbahçe-Trabzonspor maçı olduğunu düşünüyorum..
ilk devre 42 puan çok önemli 44 olsa şahane !
Camia olarak sadece önümüzdeki maci düsünmek adina bu basligin kapatilmasi faydali olabilir.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
fenerin çok zor maçları olacak ...Fenerbahçe kalan maçları alırsa
ilk devre 42 puan çok önemli 44 olsa şahane !Yorum
-
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum