15 puan daha alırız garanti...ama bana 20 puan alırız gibime geliyor...ancak 30 puan daha alırsak 95-96 gibi 44 puanla gireriz devre arasına...2 takviyeyle şampiyon olur bu takım...
İlk Devre Tamam, İkinci Yarı Kaç Puan Alırız ? Ligi Kaçıncı Tamamlarız?
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
yarı ortalamalarına gore lıgı 40 puanla bıtırme demek ortalama lıg sonunda 80 puan demektirkı o puanla zaten bır takım sampıyon olur ama o puana ulasabılen son yıllarda takım varmı ? bence bu yarı ıcın 30 bıle yeter onemlı olan ıkıncı yarı mac kaybetmemek cunkı ıkıncı yarı butun zor maclarımız deplasmandaTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"Yorum
-
Hiç belli olmaz en kolay maç dedğimiz maçı kaybederiz en zorunu kazanırız bizim takımın ne yapacağı belli olmuyor çünkü.I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
En iyi senaryoyu yazmaktan sa en kötü senaryoyu yazarak hesap yapalım...
Buda şu olabilir..
Galatasaray maçı berabere biterse...
Bursa maçı berabere biterse...yada kaybedersek
Antep maçı berabere biterse..
37 veya 38 puan alırız...
Ondan aşağıa puan alırsak şampiyonluk zorYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
fener 2 derbi oynadı, bize kaybetmesine rağmen bizden 1 puan geride.
Beşiktaş 2 derbi oynadı, biz kaybetmesine rağmen bizden 1 puan geride..
galatasaray derbi oynamadı 2 puan geride....
Ikı rakibimizi de yenmemize rağmen avnataj elde edemedik... Bu durumun da hesaplanması laızm... yani iki derbide şu anda güme gitti..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
öyle entresan bir lig ki son 3 haftada sadece 2 gol attık ve 4 puan topladık ama lig ikincisiyiz.
beşiktaş maçını mağlup tamamlasak 7. olacaktık.
onun için kestirmek zor inşallah istediğimiz yerde oluruz.EN IYISI BIZIZ:Yorum
-
Cafer yanlış anlama sakın.
ama bu tür başlıklar bize zarar verdi hep.
biz fazla dillendirmeden maçlarımızı tek tek kazanmanın hesabını yapalım.
2 maç sonranın hesabını nezaman yaparsak hep zararlı çıkan taraf olmuşuzdur.
tüm maçlara teker teker bakıp 3 puanları alalım . gerisi zaten gelecektir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
birde şu var bizden puan isteyen takımlar kesinlikle puan alıyor yani rakibe göre puan alıyoruz veya alamıyoruz.
feneri kötü zamanında yakaladık beşiktaşı yorgun ve sakatlarla yakaladık yendik.
ama hoca değişikliği yapan ve bizim maçı hedef seçen manisa geldi yendi bizi.EN IYISI BIZIZ:Yorum
-
36 Puanla tamamlarız,sanırım 2. yada 3. oluruz2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğerYorum
-
Tahminlerime göre 1.devre puan tablosu
Fenerbahçe 37
Trabzonspor 35
Beşiktaş 35
Bursaspor 30
Kayserispor 28
Galatasaray 27
Karabükspor 26
Gaziantepspor 26
Antalyaspor 24
İstanbul B.B. 24