Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Her Dalda Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Özellikle abdi ipekçide fenerlileri kavalarken kendimi hayal ediyorum...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

yakisir trabzonsporuma
      DUR!Buradan oteye bizansa(fenere)gecit yok.Senin gucun karanliga yeter..

Yorum

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
        Özellikle abdi ipekçide fenerlileri kavalarken kendimi hayal ediyorum...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ne güzel olur Trabzonspor'un basket maçlarina gitmek
        keyif adamı ..

Yorum

Hayirli olsun..Çok sevindim.

Yorum

istanbulda futbol harici bir maça gitmek çok keyifli olsa gerek

Yorum

Basketbolda ilerlesek çok iyi olurdu ya.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

aslinda içim buruk, Trabzonspor'un sadece futbol olmasi hep gelir içimden...

ama bir basketbol, bir voleybol maçina gidip deliler gibi bagirmak, büyük gururlar yasamakda çok güzel olur tabi ki [img]smileys/smiley17.gif[/img]

sadece bir müddet alismam lazim... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

basketbol istanbulda çok güzel olur - hemen hemen her hafta maça gideriz.

Yorum

ÇOK GÜZEL BI DÜSÜN CE .OLMASI GEREKEN DE BUY DU ..

Yorum

evet ya basket de olmasi lazim birileri ilk adimini atmasi lazim

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                        basketbol istanbulda çok güzel olur - hemen hemen her hafta maça gideriz.

simdilik daha erken ama maçlar Trabzon'da olmayacak mi?
                        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

evet özgür abi ancak deplasman maçlarina gidebiliriz...
                          Tek yildiz,tek büyük...
                          Oflu...

Yorum

Daha durun amatörden çikacaz falan 2.lig?
                            keyif adamı ..

Yorum

harbiden öyle mi???[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              Tek yildiz,tek büyük...
                              Oflu...

Yorum

Acayip sevindim.Benim Türkiye Amerikan bilardo turnavsinda(Sumela Otelinde yapilmisti)14.lügüm var.8. ligi kil payi kaçirdim.Ve diger turnuvalara TS amblemli t-shirt ile katilmaktan zevk,mutluluk,haz,cosku,mütehasssizlik vb...... milyonlarca sey duyarim.Olay kesinlessin hemen basvurup form veriyorum ve çalismalarimi arttiriyorum.Umarim gerçeklesir.
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X