Özellikle abdi ipekçide fenerlileri kavalarken kendimi hayal ediyorum...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Her Dalda Trabzonspor
Daraltma
X
-
aslinda içim buruk, Trabzonspor'un sadece futbol olmasi hep gelir içimden...
ama bir basketbol, bir voleybol maçina gidip deliler gibi bagirmak, büyük gururlar yasamakda çok güzel olur tabi ki [img]smileys/smiley17.gif[/img]
sadece bir müddet alismam lazim... [img]smileys/smiley17.gif[/img][b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildibasketbol istanbulda çok güzel olur - hemen hemen her hafta maça gideriz.
simdilik daha erken ama maçlar Trabzon'da olmayacak mi?[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Acayip sevindim.Benim Türkiye Amerikan bilardo turnavsinda(Sumela Otelinde yapilmisti)14.lügüm var.8. ligi kil payi kaçirdim.Ve diger turnuvalara TS amblemli t-shirt ile katilmaktan zevk,mutluluk,haz,cosku,mütehasssizlik vb...... milyonlarca sey duyarim.Olay kesinlessin hemen basvurup form veriyorum ve çalismalarimi arttiriyorum.Umarim gerçeklesir.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum