Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak’la Beraberce...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Volkan KONAK'in her düsüncesinin arkasindayiz. Çünkü o Karadenizin sag duyusudur.

Sampiyon!!!bir yerlerden girmis ve yazmis. Kim oldugu da belli degil. Farkli bir amaci oldugu da belli.

Siz kendinizi germeyin arkadaslar.

Yorum

arkadaslar insanlara ön yargiyla bakmayalim,

ben sahsen sampiyon arkadasimin yazdiklarindan bunu çikardim. volkan konagin programini bende izledim. adam karadenizde olan gerçekleri çok iyi bir sekilde ve olmasi gereken sertlikte yorumladi. söylediklerinden ayrilikçi manalar çikarmak imkansiz. bakin bu dava karadeniz insaninin davasi, elbette kimseye körü körüne baglanmak gibi bir hata içinde olamayiz. ama sunu da belirtmeden geçemeyecegim, her insan ayni görüste olamaz. volkan konak sucuydu deyip hemen ayrilikçi sifatini yapistirmak haksizliktir, ayiptir.

yani bize yakismiyor. Volkan konak bu konuda gerçekten çok güzel konustu. ben destekliyorum kendisini.
      İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

Bu çernobil ve kanser vakalariyla ilgili olarak Trabzon dernekleri bir seyler yapmaya çalisiyor. Ama dis baski çok yogun. Hala nükleer santraller yapilmak isteniyor. bu yüzden kamuoyu olusturmak isteyenlere baski var. Basin üç maymunu oynuyor.. "Hadi devlet suçunu kabul et", deyince olmuyor maalesef. Bizim de beklentimiz devletin kendisini suçlu ilan etmesi degil, olmus ve olmasi muhtemel baska kanser vakalari içinarastirma hastaneleri, bütçe vs ayirmasi.Sosyal Devlet anlayisi bunu gerektirir. Devlet halk için vardir. yoksa soyut bir kavramdir. Basbakan Karadenizli ama geçenlerde kendini Istanbul'lu ilan etti. Seçim zamani hatirlar nereli oldugunu... Ya da artik Siirt'e gider....

Volkan Konak'in dedigi dogru bir laf var: Bir spor karsilasmasi sonucu için (hakli oldugumuzu biliyorum. Olayi küçümsedigimden degil. Yanlis anlasilmasin) binlerce kisi sokaga dökülebiliyor. Böyle önemli bir olayda nasil sessiz kalinabiliyor... Nasil organize olunamiyor??? Benceburda biraz düsünmek lazim!
        Sadece Trabzonspor!

Yorum

ben volkan konak la nihat gen çe ayri bir sempatim sevgim var çok mutluyum gerçekten onlarin durusundan dolayi...sahip çikmak omuz vermek paylasmak gerek onlarla...hele nihat abinin yazilari yüregine saglik nasil okuyorum onun yazdiklarini bir çirpida...ben de bi sey söylemek istiyorum çernobil konusunda...arkadaslar kibris bile çernobilde trabzondan ve karadenizin bir çok yerinden daha riskli konumdaymis...hocamiz açikladi visitte ben ikna oldum...ama bakanin çikip o günlerde çay içmesi de çok yakisiksiz di tabiki...
          rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

Etnik milliyetçilikle karadeniz insani yan yana düsünülemez bile.Volkan konak asla etnik milliyetçilik yapmamistir.Çünkü bu onun hayat felsefesine ters bir durum.Bizi daga çikip kendi evlatlarini öldürenlerle bir tutmazsiniz.Hele Volkan konak gibi sevgi dolu insani seven (kim olursa olsun,kürt,laz...) birisini böyle bir seyle suçlamaya kimsenin hakki yok..

Yorum

İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
              İlk olarak SAMPIYON tarafından gönderildi

karadeniz insaninin kendini Türkiye Cumhuriyeti'nden ayriliga düsürecek söylem ve hareketler

???

adam cocugu saldi gitti bende merak ettim
              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X