Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak’la Beraberce...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ARKADASLAR ÇOK BÜYÜK BIR ORGANIZASYON OLMALI SAGDECE FORMLA DEGIL DISADADA IYI BIR REKLAMLA BU OLAYIN ÜSTÜNE GIDIP YA BIR YÜRÜYÜS YADA BIR MEYDANDA OTURMA EYLEMI GIBI BÜTÜN HABER PROGRAMLARINA KAPAK OLACAK BIR EYLEMDE BULUNMALIYIZ DEVLET BU GÜNE KADAR ONA SAHIP ÇIKAN KARADENIZLILERI ESS GEÇEMEZ KUZEYIN EVLATLARINI TEPKISI ESS GEÇILEMEZ...TOPRAGINI MEMLEKETINI KENDI INSANINI SEVEN BU MEVZUYA SAHIP ÇIKAR....

Yorum

bugünün sabah gazetesinde bu konuyla ilgili konu var..kopyalarsam baya sayfa kaplicak..Karadenizli korkuyor!..basligi altinda bi yazi var...azda olsa bilgi sahibi olabiliriz...
      Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

http://www.sabah.com.tr/gnd110.html

Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

sizlere bir internet sayfasi veiyoruma rkadaslar inligizcesi ve almancasi olanlar bir goz atsin...

aslinda google giren herkez binlerce sayfa bulabilir bu konu uzerine...tam olarak vermek gerikerse 192.000 internet sayfasi bu konuyla alakali olarak..

http://http://www.world-nuclear.org/...obyl/inf07.htm

Yorum

http://www.world-nuclear.org/info/chernobyl/inf07.htm

Yorum

Volkan Konak'a birebir ulasmak istiyorum

telefon numarasi olan varsa lütfen bana versin.

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

volkan bugün trabzon'a gidiyor, karayoluyla..

trabzon'daki bmn üyeleri isterlerse volkan la bir randevu ayarlayabilirim..

cep telimi istendiinde veririm..

herkese sevgi..

selahattin abi yazmis ona ulasabilirsin[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

saol sevgi görmemistim onu

Yorum

Bugün Belediye bsk. Yardimcisi Gürsel Gençsoy'un odasinda Kanser hastalari ve yakinlari dayanisma dernegi baskani Avukat Sibel Suiçmez ve sanatçi Volkan Konak'la bulustum...

BMN'den ve potansiyelimizden onlara bahsettim... Bölgemizde baslattiklari, Kanserle savas hareketinde onlara verebilecegimiz destegi ve yapabileceklerimizi konustuk...Öncelikle bizim bu konuya karsi duyarliligimizdan dolayi çok sasirdiklarini ve sevindiklerini söylediler...

Konu hakkindsa daha ayrintili görüsmek üzere, Pazar günü Belediye baskanimiz ve üniversite rektörününde bulunacagi kahvaltili toplantilarinaBMN adina bizleride davet ettiler...

Yorum

yaziyi yazan:

Akin Bostan

BMN Trabzon il temsilcisi

Yorum

İlk olarak ATAMAN tarafından gönderildi

Bugün Belediye bsk. Yardimcisi Gürsel Gençsoy'un odasinda Kanser hastalari ve yakinlari dayanisma dernegi baskani Avukat Sibel Suiçmez ve sanatçi Volkan Konak'la bulustum...

BMN'den ve potansiyelimizden onlara bahsettim... Bölgemizde baslattiklari, Kanserle savas hareketinde onlara verebilecegimiz destegi ve yapabileceklerimizi konustuk...Öncelikle bizim bu konuya karsi duyarliligimizdan dolayi çok sasirdiklarini ve sevindiklerini söylediler...

Konu hakkindsa daha ayrintili görüsmek üzere, Pazar günü Belediye baskanimiz ve üniversite rektörününde bulunacagi kahvaltili toplantilarinaBMN adina bizleride davet ettiler...

iste bu haber guzel
                        Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                        Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                        Mustafa Korkmaz

Yorum

yaziyi yazan:

Akin Bostan

yani ben.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: CuttySark

Yorum

İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

yaziyi yazan:

Akin Bostan

yani ben.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Hayirdir Akincigim, müstear isim mi kullaniyorsun?[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

İlk olarak momentus tarafından gönderildi
                              İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

yaziyi yazan:

Akin Bostan

yani ben.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Hayirdir Akincigim, müstear isim mi kullaniyorsun?[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Abicim sorma. Arkadasin bürosundan yazdimda... Düzelteyim bu durumu derken, isin içinden çikamadim...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Arkadaslar bence Trabzonda bir yürüyüs düznlenebilir. Nasil federasyon protestosunda büyük bir kitle toplandiysa böyle önemli bir konuda da Trabzon halki yinetoplanip tepkisini koyacaktir. Bne güveniyorum. Bunun için derneklerle isbirligi içinde bu organizasyon afislerle ve diger yollarla halka duyurulabilir...
                                Uyan TRABZON Köpeklerden Dost Olmaz...
                                TRIBÜNLERDE UYUSTURUCU MADDE KULLANIMINA HAYIR...

BORDOMAVI HACETTEPE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X