Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak’la Beraberce...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaslar hemen bir kampanya düzenlemeliyiz ki, Volkan Konak ve arkadaslari arkalarinda birilerinin oldugunu bilmeleri ve kendilerini daha güçlü hissetmeleri gerek. Ona göre daha saglam adimlar atarlar. Bu arada dün Kazim Koyuncu'nun ailesi ile birlikteydim. Uzun uzun sohbet ettik. Yapilacak her türlü organizasyonda yanimizda yer almak istediklerini belirttiler.
    Biliyoruz
    Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
    Toprak çökecek
    Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
    \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
    Gidelim
    Yildizlarin çok oldugu
    Bir gökyüzü altina ...

Yorum

evet arkadaslar aillerimizden biri veya biz ölmeden kanserden hemen kampanya baslatmalyiz ve volkan konagi desteklemeliyiz. trabzonda bulunan arkdaslar volkan konakla bulusup bir kampanya baslatabilirler.
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

gecen fransada bir program vardi, burada nukleer enerjiye cok yatirim var, o yuzden zamanin hukumeti saklamis, bir tehlike olmadigini soylemis, ama izledigim programda radyoaktif bir bulutun fransa uzerinden gectigini, bunu zamanin hukumetinin de bilmesine ragmen nukleer enerji yatirimcilarinin tehditleriyle bunu gormemezlikten geldiklerininden bahsediyordu. Bulutun gectigi yerlerdeki kanserve anormal dogumlarinyukseldiginden bahsediyordu.

Bakin Fransayi bile etkilemis yani, acin haritayi bakin, cernobil nerede, fransa nerede, Trabzon nerede. Bizi etkilememesi mumkun mu Allah askina, ama bakiyorsunuz bizde profesorler cikip bizi etkilemedi, sigaradan dolayi kanser daha fazla diyorlar. BU TAM BIR DEMAGOJIDIR. Kanserin artmasinin sebebininsigara mi yoksa radyasyon mu oldugunu nasil olcebiliriz ki, peki anormal cocuk dogumlarinin artisinin sebebinedir o zaman? buna ne diyecek profesorumuz...

Volkan Konakla beraber hareket edelim, onun liderliginde savasi baslatalim, artik yeter. Bir vakif kurulabilir, Kazim Koyuncu'nun posterleri, baskili tisortleri uretilip harekete mali kaynak saglanabilir. Herkes elinden ne geliyorsa, artik yeter.
        Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

Hepimiz Volkan Konak i dinlerken ''iste bu'' dedik.Volkan Konakl a övündük alkis tuttuk Volkan Konak in söylediklerinin havada kalmamasi için hepimizin destek olmasi lazim.

Istanbul dao yillarda ilkokul ögrencilerine paket paket findik dagitilmisti.[img]smileys/smiley5.gif[/img]Birileri bunun hesabini vermeli

Yorum

HAYDI ARKADASLAR BI YERDEN BASLAYALIM FAZLA ZAMAN GEÇMEDEN

AYRICA VOLKAN ABIME GÖSTERDIGI ETIK DAVRANISTAN DOLAYIO TESEKKÜR EDIYORUM,

ALLAH UZUN OMURLER VERSIN,,,
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

BMN bu konuda üstüne düseni fazlasiyla yapacaktir.
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi

Evet arkadaslar yeni gördüm dikkatimi çekti. Öneriyi 30 kisi okumus ve 1 kisi mesaj çekmis yani sagduyu gösterip evet destek verebiliriz demis. Bu 100 kiside 3 kisi eder. Çok ilginç. Böyle bir olaya bu kadar duyarsiz olmak çok ilginç. Bu ayri bir arastirma konusu olmali aslinda. bordomavi.net sadece Trabzonsporumuzun tartisidigi yer olmamali. Memleketimizin sosyal sorunlarina da yavas egilmeli. Evet sesimizi haykiran her daim Trabzonsporumuz oldu. Sadece Trabzonsporumuzdan bazilarimiz anlamaz simdi- onun araciligiyla-haykirmasini beklemek haksizlik aslinda. Belki bu yüzden bu sorumluluk futbol takimimiza agir geliyor. Belki o da biraz daha özgür olmak istiyor.

Zurawski'yi almak olmasin sadece tek sorunumuz. Yada Fenerbahçeliler küfretmek....

Gönül birlikte destek vermeyi ister ancak söyleyecegim tek tek var tek olsamda ben bu yolda Karadenizimin her türlü sosyal sorunu ile mücadele verenlere destek olacagim. Iki elim kanda olsa da.

Degerlerimize sahip çikmak benim boynumun borcu...Öyle bilir, öyle yasarim.

Burdayiz Gökhan abi korkma sen..Ben de destek olacagim..Ne gerekiyorsa yapalim

Bordo-Mavi Trabzonsporlular Derneği (BMTD)

BORDO MAVI HACETTEPE

Yorum

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

Istanbul dao yillarda ilkokul ögrencilerine paket paket findik dagitilmisti.[img]smileys/smiley5.gif[/img]Birileri bunun hesabini vermeli

Evet,Çernobil olayindan sonra basta Almanya olmak üzere Avrupa ülkeleri Türkiye'den findik alimini durdurmus,Fikobirlik'in ihraç fazlasi findiklari da paketlenip büyüksehirlerdeki ögrencilere dagitilmisti.[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Madem zikretmek gerekiyor bilinsin ki konu Karadeniz konu Trabzonkonu yurduminsani olunca elimizden gelen her türlü destegi veririz.

Bu arada merak ediyorum Hasmet Babaogluna kaç kisi karadenizliler adina medyayi uyandirmak adina tesekkür eden yada tesvik eden bir iki satirlik bir mail atti.....
                    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                    M. Akif ERSOY

Yorum

Arkadaslar konu ile ilgili olaraktek tek degil birlikte tepki vermeli.Öncelikle nasil bir destek vermemiz gerektigi konusunda fikirbirligine varilmali.Fikirbirligi içinde Volkan KONAK'in nasil bir çalisma yaptigini bilmemizgerekiyor aslinda. Kendisine ulasmaya çalistim. Menejeri ile görüstüm ve her türlü arkasinda oldugumuzu belirttim. Kendisine ulasacagini ve bizlerin üzerine düsen görev olacaksa bildirecegini ifade ederek tesekkür etti.

Siraya koymamiz gerekirse öncelikli olarak bir metin hazirlanmali.bordomavi.net yönetim kurulunun hazirlayacagi metni bekliyoruz..

Hazirlanan metin 0 216 306 64 41'e fakslanirsa en kisa zamanda Volkan KONAK'a ulastirilacagi sözünü aldik. Bir an önce metni hazirlamali ve beklemeliyiz. Üzerimize hiç bir görev düsmezse bile bu arastirmada aktif olarak en azindan destekçisi oldugumuzu göstermeliyiz. Çünkü bu mücadele hepimizin mücadelesidir. Tabii bu arada kamuoyu olusturmaya devam.

bordomavi.net yönetim kurulunun metnini bekliyoruz.

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

volkan bugün trabzon'a gidiyor, karayoluyla..

trabzon'daki bmn üyeleri isterlerse volkan la bir randevu ayarlayabilirim..

cep telimi istendiinde veririm..

herkese sevgi..

BMN TRABZON top sizde aslinda...Yönetim kurulu danismanliginda...Edited by: zisinoli

Yorum

İlk olarak Bora Sönmez tarafından gönderildi

Evet arkadaslar yeni gördüm dikkatimi çekti. Öneriyi 30 kisi okumus ve 1 kisi mesaj çekmis yani sagduyu gösterip evet destek verebiliriz demis. Bu 100 kiside 3 kisi eder. Çok ilginç. Böyle bir olaya bu kadar duyarsiz olmak çok ilginç. Bu ayri bir arastirma konusu olmali aslinda. bordomavi.net sadece Trabzonsporumuzun tartisidigi yer olmamali. Memleketimizin sosyal sorunlarina da yavas egilmeli. Evet sesimizi haykiran her daim Trabzonsporumuz oldu. Sadece Trabzonsporumuzdan bazilarimiz anlamaz simdi- onun araciligiyla-haykirmasini beklemek haksizlik aslinda. Belki bu yüzden bu sorumluluk futbol takimimiza agir geliyor. Belki o da biraz daha özgür olmak istiyor.

Zurawski'yi almak olmasin sadece tek sorunumuz. Yada Fenerbahçeliler küfretmek....

Gönül birlikte destek vermeyi ister ancak söyleyecegim tek tek var tek olsamda ben bu yolda Karadenizimin her türlü sosyal sorunu ile mücadele verenlere destek olacagim. Iki elim kanda olsa da.

bora gel imza kanpanyasi baslatalim sokak ta açalim bir yer toplayalim imza.
                          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

ya volkan konagi geçen gün star tv de izledim kazim koyuncu anisina yapilan programda gece 1 de ..adam gerçekten bu yola bas koymus.sadece yetkililerden 4 ay istiyo..devletten hiç bir yardim beklemeden ben bu olayi çözecem filan dedi.

volkan konak bi noktaya o aksam degindi..ktü nün yaptigi veya söyle diyim yapmadigi bi is hakkinda.adamlar kalkip plastik cerrahi konusunda arastirma yapiyolar ama en buyuk konumuz olan kanser konusunda kimsenin en ufak bi arastirma yaptigi yok dedi.

Yorum

Kamuoyu olusmaya basladi. Hemen hemen tüm kanallarda çernobil tartisilmaya baslandi. Hemen ana haber bülteninde çernobile yer ayrilmaya baslandi. Üzerinde durmaliyiz ve pesini birakmamaliyiz.

Kamuoyu olusturmaya devam...

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi
                                İlk olarak Bora Sönmez tarafından gönderildi

bora gel imza kanpanyasi baslatalim sokak ta açalim bir yer toplayalim imza.

Tamam Cemil'im toplanalim nasil bisey yapabiliriz konusalim..Ben sizlerden daha bosum su ara ilgilenirim..
                                Bordo-Mavi Trabzonsporlular Derneği (BMTD)

BORDO MAVI HACETTEPE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X