Hocanın volkan şen hayranlığı bu takımı yakacak
Hazırlık Maçlarımız
Daraltma
X
-
biraz önce maci izledim
sosa beni benden aldi, özellikle 2. golden önce yaptiklari, magath gibi bir hoca direk oyundan alirdi
41.dk sanirim
esteban yine evlere senlik, özellikle sag tarafimizdan gelen yerden ortada saglam pozisyon yaratti rakibe, yine fazlalik kila almisa benziyor
volkan icin diycek bisey yok, transferinde tepki gösteremeyen taraftar sagolsun
macin en iyisi rodallega ve olcay
kamil ahmet hic bisey yapmadi, gol disinda
castillo ilk yari iydi
bongonda halen Trabzonda degil, özellikle 81. dk pozisyon sonrasi volkan ve bongondanin hareketleri kafa yapilarini gösteriyor
ebrar, keita, hüseyin ve furkan yorum yapacak bisey yapmadi
ellerine verilen bu sansi degerlendirmek icin inisyatif aldiklarini gözlemleyemem düsündürücü"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
sosa gezerek oynuyor belki simdik akli basina gelmistir diye düsünüyordum ama nafile bu adam futbolu birakmis mücadele etmek istemiyor artik begenenler olmustur bu görüs meselesi güzel frikik ati diye million eurolar verilmez ......frikik forumda hepimiz atabiliriz zor degil ........olcayi ben begendim begenmeyenler olabilir tabiki ön libero oynasa basarili olur gibi lakin arayislara girmeye gerek yok vaktimizde yok .....rakibimiz unutmayalim ptt lig seviyesinde bile degil yani böyle bir rakiple oynadik ,tabiki hazirlik maci ilk onbir oyunculari fazla zorlamadilar kendilerini diyelim sosa gibi peki yedek oyuncular neredeydiler ? ben altyapi oyuncularinin hic birinde isik göremedim aci ama gercek duygusaliga gerek yok ..
rakib oyuncularin aldigi para ne kadar acaba ? ayrica hazirlik maci oynayacaksan kendi seviyende takimla oynayacaksin sevindirici durum 4-0 galip gelmemiz ..trabzona dönerken beyaz formalarida antalyada biraksinlar artik beyaz formayla bir mac hatirlamiyorum iyi oynadigimizi ........BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"Yorum
-
Pereira hastalanmadıkça, ceza almadıkça ve hayatta oldukça Kamil Ahmet formayı zor görür.
Pereira ile aralarında uçurum var! K. Ahmet yalnızca defans yapabilen onu da ortalama ve altı seviyede yapabilen biri...
Esteban kaldığı yerden devam ediyor. Hiç bir zaman istikrarlı bir izlenim vermedi. Vermeyecek gibi görünüyor.
Sosa umursamazlıkta yeni bir seviyeye yükseldi. Bu tavrı beni gittikçe korkutuyor. Umarım hazırlık maçı olduğu içindir.
Castillo maalesef hiç bir zaman bir Yattara ve Qaresma seviyesine gelemeyecek. O meziyetlere sahip bir futbolcu değil.
Volkan Şen futbolu ve tavırları ile gerçekten rahatsız edici bir hal alıyor. Bu şekilde giderse takıma zarar verir.
Bugün bir tek Rodellega'yı ve Olcay'ı beğendim. Onun da tek bir nedeni var. İkisi de istekli futbol oynadılar. O kadar...Yorum
-
Hazırlık maçı için çok yüksek perdeden yorumlar var burada. Futbola çok uzak, çok çok uzak. Hazırlık maçında 4-0 veya 6-0 da yenilsen bişey değişmez. Yensen de farkeden bişey yok. Önemli olan maç temposunu yakalayabilmek. Hazırlık maçı formuna göre forma dağıtımı yapılmaz. Deneysel bir süreçtir birnevi.
Neyse bizim alimler daha çok bilir bu işi
7!Yorum
-
sizin yorumları okuyunca ben yanlışlıkla baska mac izledim diye dusundum.Pereira hastalanmadıkça, ceza almadıkça ve hayatta oldukça Kamil Ahmet formayı zor görür.
Pereira ile aralarında uçurum var! K. Ahmet yalnızca defans yapabilen onu da ortalama ve altı seviyede yapabilen biri...
Esteban kaldığı yerden devam ediyor. Hiç bir zaman istikrarlı bir izlenim vermedi. Vermeyecek gibi görünüyor.
Sosa umursamazlıkta yeni bir seviyeye yükseldi. Bu tavrı beni gittikçe korkutuyor. Umarım hazırlık maçı olduğu içindir.
Castillo maalesef hiç bir zaman bir Yattara ve Qaresma seviyesine gelemeyecek. O meziyetlere sahip bir futbolcu değil.
Volkan Şen futbolu ve tavırları ile gerçekten rahatsız edici bir hal alıyor. Bu şekilde giderse takıma zarar verir.
Bugün bir tek Rodellega'yı ve Olcay'ı beğendim. Onun da tek bir nedeni var. İkisi de istekli futbol oynadılar. O kadar...
kamil ilk yarı on libero ikinci yarı sag bek oynadı.Her ikisinde de gayet iyi idi.Bulundugu her yerde rakibe bastı.Cok fazla top kazandı.Neredeyse hic top kaybı yapmadı.
ilk yarı tehlikeli tum atakla jp kanadından geldi.Hücuma cıkacagım diye surekli adam kacırdı.
Esteban cok yakın mesafede bir pozisyonda mukemmel bir refleksle kurtardı.Ayrıca en az 3 pozisyonda oyunu takip ederek kalesini erken terketti ve pozisyonu onledi.
Sosa oyuna en cok asılan adamdı.İlk golde penaltı yaptırdı.Ayrıca top ayagına her geldiginde kafası havada arkadaslarını aradı.
castillo konusunda neredeyse hem fikiriz.Volkan sen i konusmaya gerek yok.
Olcay oyun kurucu pozisyonda oynadı.Topu alıp yan pas yaptı.Ne zaman dikine oynamaya calıssa hatalı pas verdi.Ayrıca neredeyse hic top kazanmadı.Rakibi sürekli eskort olarak takip etti.Bir tane adam akıll pres yapıp top kazandıgını görmedim.
Rodallega vasattı.Bence oyunu izlerken oyunculara karşı ön yargılısınız.Mesela pareira gecen sene muazzam oynadı ama bu sene cincon macı dısında sahada yok.Hücuma cıkayım derken geri donemiyor.Surekli o kanattan pozisyon yiyoruz.Cıktıgı hucumlarda da genelde etkisiz kalıyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.Yorum
-
Bazıları Sosa'yi kötüleyerek gondeririz devre arası diye düşünüyor.sizin yorumları okuyunca ben yanlışlıkla baska mac izledim diye dusundum.
kamil ilk yarı on libero ikinci yarı sag bek oynadı.Her ikisinde de gayet iyi idi.Bulundugu her yerde rakibe bastı.Cok fazla top kazandı.Neredeyse hic top kaybı yapmadı.
ilk yarı tehlikeli tum atakla jp kanadından geldi.Hücuma cıkacagım diye surekli adam kacırdı.
Esteban cok yakın mesafede bir pozisyonda mukemmel bir refleksle kurtardı.Ayrıca en az 3 pozisyonda oyunu takip ederek kalesini erken terketti ve pozisyonu onledi.
Sosa oyuna en cok asılan adamdı.İlk golde penaltı yaptırdı.Ayrıca top ayagına her geldiginde kafası havada arkadaslarını aradı.
castillo konusunda neredeyse hem fikiriz.Volkan sen i konusmaya gerek yok.
Olcay oyun kurucu pozisyonda oynadı.Topu alıp yan pas yaptı.Ne zaman dikine oynamaya calıssa hatalı pas verdi.Ayrıca neredeyse hic top kazanmadı.Rakibi sürekli eskort olarak takip etti.Bir tane adam akıll pres yapıp top kazandıgını görmedim.
Rodallega vasattı.Bence oyunu izlerken oyunculara karşı ön yargılısınız.Mesela pareira gecen sene muazzam oynadı ama bu sene cincon macı dısında sahada yok.Hücuma cıkayım derken geri donemiyor.Surekli o kanattan pozisyon yiyoruz.Cıktıgı hucumlarda da genelde etkisiz kalıyor.
Yusuf gibi durmadan koşsun istiyorlar.
Sosa bu yüzden begenilmemistir.
Adim gibi eminim ☺
Estebani da olur da Onur 1 maç daha kötü oynarsa, asariz diye kotuluyorlar ☺
Sonra Burak Yilmaza laf ediyorlar.
Volkanin alınmasına vesile oldu diye.
Eee taraftarımız da Burak Yilmaz kafasında.
Elestirilmesini istemediği adamların yerine oynayanlari kotuluyorlar ki, maçı izlemeyenlerin kafasında aaa bak bu da kötüydü, ondan baska oynayacak adam yok.
Kibarca bunu söylüyorlar ☺
Perreira daha hucumcu bir bek. Bu kesin ama bu sezon defansif zaaflari cok fazla açığa çıktı.
Kamil de bu maç özelinde gayet iyiydi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPORYorum
-
genç stoperlerimiz ne yapmış da bu kadar eleştirildi anlamış değilim.. iki çocuk da uğurdan akbaştan okaydan daha sakin daha soğuk kanlı idiler stoperde bütün topları bilinçli bir şekilde oyuna soktular.. daha ilk maçlarında bu sakinlikleri takdir edilesi.. ama bunları radyodan görmek zor olsa gerek
))
Yorum
-
Haydi Trabzonspor efsanesi
Sakat ve cezalı oyuncuların da dönmesiyle
Çıkışa geçeceğin maçların başlangıcı olsun bu maç
Yeter artık bizi üzdüğün2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Ben katılmıyorum. Adı üzerinde; hazırlık. İdmanın bir parçası. İdmanı boşlasınlar idmana göre forma dağıtımı yapılmaz demek bu. İtalya'da eskiden hatırlıyorum; perşembe hazırlık maçı yaparlar, orda ciddiyetini ortaya koymazsan hafta sonu forma vermezlerdiHazırlık maçı için çok yüksek perdeden yorumlar var burada. Futbola çok uzak, çok çok uzak. Hazırlık maçında 4-0 veya 6-0 da yenilsen bişey değişmez. Yensen de farkeden bişey yok. Önemli olan maç temposunu yakalayabilmek. Hazırlık maçı formuna göre forma dağıtımı yapılmaz. Deneysel bir süreçtir birnevi.
Neyse bizim alimler daha çok bilir bu işi
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
.İlk olarak Telonyus tarafından gönderildiÜmraniyespor maçı #Kadromuz; Muhammet Taha, Serkan, Hüseyin, Atakan, Faruk Can, Tunahan, A. Parmak, Flavio, Yusuf, Salih, Koray.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum