Fanatik'in web sitesinde de yok böyle bi haber?
Kaleci Jefferson Trabzonspor?da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Trabzon baskisina girmemis haberden ne olur yaa. Önemli olan bizim baskimiz. Ithal baskilarkabul degil
Bu arada ama fanatigin sitesinde de yok.
Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...Yorum
-
Gerçi imza atip formayi çekmeden inanmam dediydim ama madem görülmüs [img]smileys/smiley4.gif[/img]artik sevinebilirim [img]smileys/smiley32.gif[/img]Bana öyle geliyorki çok ii bir transfer yaptik. Darisi dier transferlerimizin basina [img]smileys/smiley2.gif[/img]"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
hadi hayirli ugurlu olsun. insALLAH çok iyi olurlarda tozu dumana katariz.[b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!Yorum
-
İlk olarak angaralits tarafından gönderildi
İlk olarak DieGo tarafından gönderildihayirli ugurlu olsun geldigi takimin teknik direktörü istifa etmis oyunucularimi kaybediyorum diye[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bizim basimiza böyle bisey gelse ne yapardik acaba!
JEFFERSON'UN TRANSFERI BREZILYA'YI KARISTIRDI
Trabzonspor'un, Petkoviç'in yerine Brezilyali kaleciyi transfer etmesi Botafogo kulübünü karistirdi. Brezilyali taraftarlar, önceki gün kulübü protesto yagmuruna tutarlarken, bu kez de Teknik Direktör Faulo Cesar Gusmao istifasini verdi. Ligde liderligi de kaybeden Botafogo'nun çalistiricisinin, kendisine danisilmadan Jefferson'un satilmasina tepki verdigi bildirildi. Bu arada sambaci kalecinin cuma günü ülkesinde nisanlanacagi, pazar günü de Trabzon'a gelecegi ögrenildi.
\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"Yorum
-
Petko içi Trabzonhaber sivas'a gidiyorlar yazmis ama ben dün Samsunspor'un petko'yu aldigini okudum.[img]smileys/smiley5.gif[/img]\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"Yorum
-
İlk olarak DieGo tarafından gönderildiPetko içi Trabzonhaber sivas'a gidiyorlar yazmis ama ben dün Samsunspor'un petko'yu aldigini okudum.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Ya nereye giderse gitsinkeyif adamı ..Yorum
-
Ya bendeki gazetenin sayfalari eksik. Yada fotomontaj. Görmeden inanmam
Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...Yorum
-
İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildi
İlk olarak DieGo tarafından gönderildiPetko içi Trabzonhaber sivas'a gidiyorlar yazmis ama ben dün Samsunspor'un petko'yu aldigini okudum.[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Ya nereye giderse gitsin
Ondan da maddi kar edelim.\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

için tesekkürler yaptigi yan top hatalari için de teessüfler
Yorum