Hani O Taraftarlar!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Colakoglu
    • 02.01.2005
    • 4637
    • Avrupa Diğer

ölümüne trabzon[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Salih61
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 12.07.2004
      • 3076
      • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• Hünkar
        • 13.02.2005
        • 724
        • inşaat mühendisi
        • İzmir

acilin ben geldimmmmmmmmmm

Yorum

• agahozlu
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 20.02.2005
          • 5002
          • Endüstri Mühendisi
          • İstanbul

XhAn süper olmus.
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• XhAn

Bu TARAFTARI herkes INSALLAH SAMPIYONLAR LIGINDE görecek.

Türkiye yi Avrupa TrabzonSpor Taraftariylataniyacak..

Su Sampiyonlar Ligi Maçlarinda yönetim destekli yada desteksiz Mesaleyse Mesale Konfetiyse Konfeti Bayraksa Bayrak Pankartsa Pankart herseyimizle hazir olmaliyiz..

Çünkü bu firsat kolay kolay ele geçmiyor. Bu Tribün Sovlari yabanci Futbolcularin Trabzonsporu tercihlerindede önemli rol oynayacaktir..

Herkes simdiden hazirliklara baslasin.

Bekle bizi CHAMPIONS LEAGUE...

Yorum

• Karambol
              • 04.04.2005
              • 78

Burda Yazanlarin Kaci Acaba o Dediklerini Yapmistir.. ? biz onlari yaptik TERÖRIST OLDUK CAPULCU OLDUK.. trabzonumuz için gene yapariz ama burda laf degil icraat yapalim..
              \'\' TRABZONSPOR SK 1967 \'\'

Yorum

• XhAn

Bu TARAFTARI herkes INSALLAH SAMPIYONLAR LIGINDE görecek.

Türkiye yi Avrupa TrabzonSpor Taraftariylataniyacak..

Su Sampiyonlar Ligi Maçlarinda yönetim destekli yada desteksiz Mesaleyse Mesale Konfetiyse Konfeti Bayraksa Bayrak Pankartsa Pankart herseyimizle hazir olmaliyiz..

Çünkü bu firsat kolay kolay ele geçmiyor. Bu Tribün Sovlari yabanci Futbolcularin Trabzonsporu tercihlerindede önemli rol oynayacaktir..

Herkes simdiden hazirliklara baslasin.

Bekle bizi CHAMPIONS LEAGUE...

Yorum

• Mayls
                  • 27.02.2005
                  • 8752
                  • Serbest Meslek
                  • Almanya

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• SDanışmaz
                    • 12.06.2004
                    • 6945
                    • Öğrenciden başka ne oLabiLir ki...
                    • Zonguldak

Harika oLmus bu yazdigin yazi...

Yukarida arkadasin yazdigina bende katiLiyorum.Hangimiz o diyiLenLeri yapti...

Bana hayatim boyunca Trabzon'da maç izLemek bir kere nasip oLdu.O da Fenerbahçe maçiydi.Maça gitmeden önce akLimdan hep o muhtesem taraftarLarimiz geçiyordu.Birde Fb maçi oLunca kesin burayi cehenneme çeviririz diyordum kendi kendime.Ama maç basLadi 5 dk boyunca o akLimdan geçen taraftarLari gördüm.Sonra sessizLik.Koskoca TribümLerde sadece ÇiLdinLarin sesi geLiyordu.Gerisi susmus,maçi izLiyorduLar.Ben bu duruma çok üzüLdüm.Ben o kadar çok bagirmak istedimki maçi izLedigim yerde,anLatamam size ama bagiramadim,sesimi kisamadim orada.Çünkü maçi izLedigim yerde hep çekirdekçiLer vardi.OnLar hep susuyordu.OnLarin arasinda ben bagirsam ne oLacakki diye düsündüm.O anda akLimdan bagir ne oLacakki bagirmaya basLasana diye düsünceLer geçiyordu ama bagiramadim.Çünkü yanimda oturanLar beni psikoLojikman yikmisLrdi.Elimden hiç birsey geLmedi.Maçtan sonra çok üzüLmüstüm.Babam anLatirdi hep "Benim gençLigimde Trabzonspor taraftarLAri eskiden çok iyiydi.Rakip takimLar çok ürkeeLerdi.TaraftarLarimizi görünce "biz burada nasiL adam gibi top oynuyacagiz?" diye düsünürLermis.Simdiyi düsününce düsünmek biLe istemiyorum.O atesLi taarftarLarimiz yok.Rakip takimLarda hiç korku yok."Adam gibi topumuzu oynayip gideriz,bu taraftar bizi korkutamaz diyorLar." Bu böyLe oLmamaLi.

Kisacasi babamo atesLitaraftarLari gördü,bende görmek istiyorum...

www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Beytullah
                      • 10.10.2004
                      • 2827
                      • banka.
                      • İstanbul

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

herzamannnn
                      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                        • 19.06.2004
                        • 13707
                        • Avukat
                        • İstanbul

İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi
                        onlardan biri babam

BENDE ILERDE OLACAGIM.............
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• XhAn

İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi

Harika oLmus bu yazdigin yazi...

Yukarida arkadasin yazdigina bende katiLiyorum.Hangimiz o diyiLenLeri yapti...

Bana hayatim boyunca Trabzon'da maç izLemek bir kere nasip oLdu.O da Fenerbahçe maçiydi.Maça gitmeden önce akLimdan hep o muhtesem taraftarLarimiz geçiyordu.Birde Fb maçi oLunca kesin burayi cehenneme çeviririz diyordum kendi kendime.Ama maç basLadi 5 dk boyunca o akLimdan geçen taraftarLari gördüm.Sonra sessizLik.Koskoca TribümLerde sadece ÇiLdinLarin sesi geLiyordu.Gerisi susmus,maçi izLiyorduLar.Ben bu duruma çok üzüLdüm.Ben o kadar çok bagirmak istedimki maçi izLedigim yerde,anLatamam size ama bagiramadim,sesimi kisamadim orada.Çünkü maçi izLedigim yerde hep çekirdekçiLer vardi.OnLar hep susuyordu.OnLarin arasinda ben bagirsam ne oLacakki diye düsündüm.O anda akLimdan bagir ne oLacakki bagirmaya basLasana diye düsünceLer geçiyordu ama bagiramadim.Çünkü yanimda oturanLar beni psikoLojikman yikmisLrdi.Elimden hiç birsey geLmedi.Maçtan sonra çok üzüLmüstüm.Babam anLatirdi hep "Benim gençLigimde Trabzonspor taraftarLAri eskiden çok iyiydi.Rakip takimLar çok ürkeeLerdi.TaraftarLarimizi görünce "biz burada nasiL adam gibi top oynuyacagiz?" diye düsünürLermis.Simdiyi düsününce düsünmek biLe istemiyorum.O atesLi taarftarLarimiz yok.Rakip takimLarda hiç korku yok."Adam gibi topumuzu oynayip gideriz,bu taraftar bizi korkutamaz diyorLar." Bu böyLe oLmamaLi.

Kisacasi babamo atesLitaraftarLari gördü,bende görmek istiyorum...

Gerçekten öyle ama bu sene ben bir dirilme bir canlanma olacagi kanisindayim..

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                            • 29.05.2004
                            • 1765

Mükemmel olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

• XhAn

Trabzonspor Taraftari Olmak herkese bahsedilmeyen bir sereftir..

Trabzonlu olmak ise daha farkli bir sereftir..

Yorum

• yattara11
                                • 24.08.2004
                                • 1230

Trabzonsporlu olan herkes de benim gözümde Trabzonlu kardesimdir... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                                [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...