Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mutluluklar Adem Koçak!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mutluluklar Adem Koçak!

Durun, durun hemen korkmayin, adam bekarliga veda ediyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Adem veda ediyor!

DÜNYAEVINE GIRIYOR
    Trabzonspor'un genç oyuncusu Adem Koçak, bu aksam dünyaevine giriyor. Ankara Dedeman Otel'de düzenlenen dügün ile hayatini Meral Aladag ile birlestirecek olan genç oyuncunun bu mutlu gününde Baskan Atay Aktug, yöneticiler, Teknik Direktör Senol Günes ve futbolcularin yalniz birakmayacagi belirtildi. (Kdz.gazetesinden alinma)

BMN/Ankara'ya duyurulur...

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR ADEM...Edited by: kutoz

Dostum ne yaziyor öyle dedim!![img]smileys/smiley3.gif[/img]

Mutluluklar o zaman[img]smileys/smiley32.gif[/img]

When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

hayirli olsun adem icin[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ulan korkuttun bizi

Yorum

Hakkaten korktum be .Mutlu bir evlilik diliyorum Adem'e
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
            Hakkaten korktum be .Mutlu bir evlilik diliyorum Adem'e

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

adem sende yaktin basini desene [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Allah mutluluklar versin.
              dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu Istemiyoruz

Yorum

Allah bi yastikta kocatsin!!
                \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

ABI NAPYIN BE YAV KORKUTTUN BENI VALLAHI DEDIM GITTI GENÇ USAK ADEM E BIR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

adem'de gitti [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

ulan dügün degil bayram degil misali n oluyoruz dedim.

mutluluklar ADEM [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      fenerbahçe dünya pisliğidir..
                      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

hayirli olsunn[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Hayirli ugurlu olsun diyelim ALLAh bir yastikta kocatsin. Tabi kari dirdirindan erkenden kocamassa [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Hayirli olsun mutluluklar.
                            keyif adamı ..

Yorum

Hayirli olur insallah.Darisi Ibrahim Ege'nin basina!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim